Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(juratele2006 @ 2013 10 08, 16:43)
Pasirodysiu ir as savo dar nebaigta vonios kambari klasikos tema  blush2.gif

negaliu ka nors kitaip pasakyti, kaip - GRAZU! nes pas mane pacia tokios plyteles mazojoj vonioj lotuliukas.gif tongue.gif tik su duso kabinos vieta kitaip klausima sprendem ax.gif
gal kas daret vidines medines langines?
user posted image
nerandu kas pagamintu, o man ju taip norisi...nesiseka man is vis su medzio meistrais...norejau, kad voniai spintele pagamintu -tai vienas atsisako daryt, per daug jam sudetinga...kitas issikyre ka tik su zmona ir negali dbr dirbti, ne kondicijoj sake biggrin.gif kitas kaina kosmine uzsiprase, kad uz tiek ir pas italijos meistrus pasigaminciau doh.gif niu zodziu-help!
Atsakyti
Merginos, kaip gražu wub.gif

Man ta akvilytės siena kažkas nuostabaus wub.gif

O ir jurateles plytelės labai labai bigsmile.gif

O aš dūzgiu ir nerimstu. Pvz mirkstu vonioj ir atsipalaiduot negaliu, vis galvoj verda ką čia man perdarius, kad būtų gražiau, jaukiau biggrin.gif Liga kažkokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2013 10 09, 18:34)
negaliu ka nors kitaip pasakyti, kaip - GRAZU! nes pas mane pacia tokios plyteles mazojoj vonioj  lotuliukas.gif  tongue.gif  tik su duso kabinos vieta kitaip klausima sprendem ax.gif
gal kas daret vidines medines langines?
user posted image
nerandu kas pagamintu, o man ju taip norisi...nesiseka man is vis su medzio meistrais...norejau, kad voniai spintele pagamintu -tai vienas atsisako daryt, per daug jam sudetinga...kitas issikyre ka tik su zmona ir negali dbr dirbti, ne kondicijoj sake biggrin.gif kitas kaina kosmine uzsiprase, kad uz tiek ir pas italijos meistrus pasigaminciau doh.gif  niu zodziu-help!

Galiu nudziuginti - pora metu vis ieskau ju Lt, nepavyko dar... Bet galima laisvai is uk arba jav uzsisakyt, jei turit kas galetu patarpininkaut su parvezimu.
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 10 09, 18:05)
Galiu nudziuginti - pora metu vis ieskau ju Lt, nepavyko dar... Bet galima laisvai is uk arba jav uzsisakyt, jei turit kas galetu patarpininkaut su parvezimu.

OMG doh.gif buvau radus lietuviu imone, kuri i skandinavija viska eksportuoja ir ju tinklalapyje buvo tokiu langiniu, taciau jie man neatsako sad.gif
tikejausi pigesnio varianto nei is uk, ten m2 kainuoja apie 170 svaru...o dar man spalva netinka...
o jei daryti is tu senuku dureliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2013 10 09, 19:14)
OMG doh.gif  buvau radus lietuviu imone, kuri i skandinavija viska eksportuoja ir ju tinklalapyje buvo tokiu langiniu, taciau jie man neatsako sad.gif
tikejausi pigesnio varianto nei is uk, ten m2 kainuoja apie 170 svaru...o dar man spalva netinka...
o jei daryti is tu senuku dureliu g.gif

Pamenu Kai jav buvom, pirkom vienam langui kazkur iki 2 m plocio ir aukscio apie 1,6 tai 1700$ kainavo. Pas teta svetainej tokios placios isvis buvo tai tos dar brangesnes.
As ko Gero rizikuosiu su Tom is senuku ir darysiu tokias ale duris is ju. Tai paprasiau baldininko kad jei imanoma paziuretu kaip ten su ta kokybe, ar iseina kas ar ne.

Langams senukines netiks, nes turi but jos su tokiu mediniu pagaliuku per viduri sutvirtintos, kad butu galima darineti kaip zaliuzes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 09 spalio 2013 - 20:28
QUOTE(jova @ 2013 10 09, 19:21)
Pamenu Kai jav buvom, pirkom vienam langui kazkur iki 2 m plocio ir aukscio apie 1,6 tai 1700$ kainavo. Pas teta svetainej tokios placios isvis buvo tai tos dar brangesnes.

tai galima ir nedarinejancias pasidaryt wink.gif is bedos smile.gif
o gal galetumet koki linka jav imest, kur tokiu buna? manolangas 193 ir 142aukscio, mane (nezinau tik ar vyra) tenkintu 1700dol kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2013 10 09, 21:30)
tai galima ir nedarinejancias pasidaryt wink.gif is bedos smile.gif
o gal galetumet koki linka jav imest, kur tokiu buna? manolangas 193 ir 142aukscio, mane (nezinau tik ar vyra) tenkintu 1700dol kaina ax.gif

tiksliai adreso nepasakysiu, tiesiog google.com iveskit plantation shutters - tik nepamirškit kad iš jav siunčiant už siuntimą nemažai reiks susimokėt ( dar turit turėt iš pažįstamų kąnors, kad siuntimą su kokia kompanija suorganizuotų), tada 3mėn laukt kol parplukdys, susimokėti už išmuitinimą ir muitą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 10 09, 18:48)
Pvz mirkstu vonioj ir atsipalaiduot negaliu, vis galvoj verda ką čia man perdarius, kad būtų gražiau, jaukiau biggrin.gif  Liga kažkokia biggrin.gif

Bet uztat tavo "liga" dave neitiketinu rezultatu wub.gif .
Oi kaip tave suprantu, as net naktim atsipalaiduot negaliu biggrin.gif . Dabar pas mane ant bangos balkonu tureklai karsta.gif .

Gal kas turit netycia ka grazaus nuziurejusios, labiausiai tvirtinimas domina.
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 10 09, 18:48)
O aš dūzgiu ir nerimstu. Pvz mirkstu vonioj ir atsipalaiduot negaliu, vis galvoj verda ką čia man perdarius, kad būtų gražiau, jaukiau biggrin.gif  Liga kažkokia biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif, bet tas procesas laaaaaabai smagus lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau pats pigiausias shutters variantas butu - storokos, platokos medines zaliuzes. Esant tam tikram stiliui, ir nenorint islaidauti, manau efekta galima isgauti, tiksliau ne manau, o pati maciau.
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2013 10 08, 17:43)
Pasirodysiu ir as savo dar nebaigta vonios kambari klasikos tema  blush2.gif

user posted image

user posted image

juratele2006 jei ne paslaptis kur pirkot plyteles ir kokia kaina blush2.gif
Plyteles tokios kokiu visad norejau,jau neissipilde svajone grindiniu baltu plyteliu su juodu mazu kvadraciuku,tai bent virtuves siena issiklijuociau,mazu tiktu???
Atsakyti
mane tai net siaubas ima pagalvojus apie tu baltu grindu prieziura biggrin.gif
pas mamyte sudejome baltas grindis, siaubas, bet koks trupinelis matosi, suo praeina matosi, vaikas prasinesa matosi, zodziu krachas biggrin.gif
Atsakyti