Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Akvilyte, man jau dabar labai wub.gif ir plytų siena, ir tas grubus tinkas, mmm.. rolleyes.gif

dėl medinių palangių: pas mus visam name medinės. gyvenam metus, vonios palangė niekuo nesiskiria nuo kitų.
aš problemą dėl medinių palangių matau tik dėl to, kad jei langai rasoja ir palangės aplaša - tada lieka dėmės. bet čia as apie aliejuotas kalbu, su lakuotom turbūt kitaip.

Atsakyti
sveikos,

siandien senukuose per nuolaida pagriebem tokias grindjuostes:

user posted image

kazkaip pataupem, jos medzio drozliu, ne medines..gal isivaizduojat kaip jos devisi? ar po kurio laiko galima tiesiog perdazyti?

p.s. cia tik siaip pridejau prie sienos, neklijuoti dar
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2013 10 08, 16:07)
kur dingusios visos  blink.gif

as jau greit viena vieta paversiu naudojama... po dvieju savaiciu isdzius grindys ir galesim pilnai irengt jau  bigsmile.gif  juolab kad viskas isskyrus uzuolaidas supirkta ir laukia savo eiles  biggrin.gif  tai bus vonia  lotuliukas.gif

user posted image

nerealiia gerai atrodo, taip nenuobodziai, kitaip smile.gif super, labai patiko kampai suapvalinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyrika: 09 spalio 2013 - 13:11
o kokia kaina tu grindjuosciu? su nuolaida tai cia gal vel 30% senukuose? smile.gif

mums pagaliau jau istinkavo nama thumbup.gif tulika ir laiptu zona prasimusiau, kad stukturiniu tinku nutinkuotu, tai labai dziaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Akvilyte labai grazu bus 4u.gif

Juratele2006 grazu labai wub.gif prabangiai atrodys thumbup.gif

Lyrika kiek jos kainavo? atrodo graziai. Jei baseino nedarysit kambary tai tarnaus pakankamai ilgai manau g.gif nezinojau kad ir senukuose tokiu buna bigsmile.gif
Atsakyti
beje abi vonios thumbup.gif
man labai patiko tokios medines lubos, idomu kas pigiau ar sitoks variantas ar gipsas, glaistymas, dazymas ir t.t. g.gif
Atsakyti
Akvilyte, thumbup.gif
ypac man lubos patinka, labai tokiu norejau miegamajam, ale meistrai uztingejo, itikino (labiau vyra nei mane) kad negraziai atrodys ir laaaabai brangu, todel viska "apsiuvo" gipsu. ech....
jau as buvau pasiryzus imest savo kambarius su uzuolaidom, kad pagyvint tema, va matosi ikrenta nuotraukeles gyvos - ir temoj gyvybes atsiranda, smagu 4u.gif
na prisiruosiu jus teismui artimiausiu metu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2013 10 09, 14:52)
o kokia kaina tu grindjuosciu? su nuolaida tai cia gal vel 30% senukuose? smile.gif

QUOTE(murmur @ 2013 10 09, 14:53)

Lyrika kiek jos kainavo? atrodo graziai. Jei baseino nedarysit kambary tai tarnaus pakankamai ilgai manau  g.gif  nezinojau kad ir senukuose tokiu buna  bigsmile.gif

mes ir netycia kazkaip uzejom smile.gif tai ir pagriebem smile.gif siaip 25lt uz 2.4m, bet dar 30proc nuolaida, gavos labai gera kaina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyrika: 09 spalio 2013 - 14:40
Lyrika, tikrai super grindjuostes thumbup.gif

uzmaciau viena foto, gal ir ne i tema, bet gal kas zino kas cia per baldas ir kaip jis padarytas? g.gif taip fainai atrodo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipnuske: 09 spalio 2013 - 14:44
QUOTE(lipnuske @ 2013 10 09, 15:43)
Lyrika, tikrai super grindjuostes thumbup.gif

uzmaciau viena foto, gal ir ne i tema, bet gal kas zino kas cia per baldas ir kaip jis padarytas? g.gif taip fainai atrodo smile.gif
user posted image

dekui smile.gif
nerodo foto sad.gif

gal kas galit patarti ka su pirmo auksto grindjuostem daryti? mane jos zudo tiesiog. cia isirengem pries kelis metus pirmaji auksta(antraji darysim toki labiau i klasika ax.gif ) grindjuostes dejom paskutiniam etape, skubejom, taupem ir dejom paprastas pusines,tiesiog nulakavom i vsio.
kambariai visi tokie i gelsvuma, baltos turbut kvailai ziuretusi? gal sitas tiesiog kazkaip nudazyti? dabar gi dar matos prastai uztaisytos medvarzciu "akys", kurios tarsi vis ziuri i mane ir tyciojasi lotuliukas.gif

user posted image

ka doro imastyti su tom grindjuostem?

p.s. sorry uz tokias foto dideles, neiseina sumazint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyrika: 09 spalio 2013 - 14:50
QUOTE(lyrika @ 2013 10 09, 14:49)
  dabar gi dar matos prastai uztaisytos medvarzciu "akys", kurios tarsi vis ziuri i mane ir tyciojasi  lotuliukas.gif
ka doro imastyti su tom grindjuostem?

Tai juk yra priklijuojamų lipdukų pirkti tom skylėm uždengti. Galima labai tiksliai atitaikyti grindjuosčių spalvą bigsmile.gif
Papildyta:
Balta virtuvė ir lentelių lubos biggrin.gif http://www.homebunch...tchen-design-2/
Atsakyti
Anksciau skaitydama, kad Akvilyte stato is siaudu, butent tokias sienas ir isivaizdavau thumbup.gif Liuks, labai smalsu kaip toliau isikursit
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 10 09, 16:11)
Tai juk yra priklijuojamų lipdukų pirkti tom skylėm uždengti. Galima labai tiksliai atitaikyti grindjuosčių spalvą bigsmile.gif

dabar jau riektu viska nusveisti(bet tada pasikeicia is spalva medienos), klijuoti lipdukus ir vel lakuoti. o po kurio laiko mediena vel patamsetu, vel matytusi skirtumas.
galviju reik nudazyt ir viskas
Atsakyti