kur dingusios visos
as jau greit viena vieta paversiu naudojama... po dvieju savaiciu isdzius grindys ir galesim pilnai irengt jau
juolab kad viskas isskyrus uzuolaidas supirkta ir laukia savo eiles
tai bus vonia

as jau greit viena vieta paversiu naudojama... po dvieju savaiciu isdzius grindys ir galesim pilnai irengt jau

QUOTE(akvilyte @ 2013 10 08, 16:07)
kur dingusios visos
tai bus vonia
O man idomu kas ten su sienom daryta? renku info
Pasirodysiu ir as savo dar nebaigta vonios kambari klasikos tema

Dukrytes vonia kazkodel nesigavo klasikine

Dukrytes vonia kazkodel nesigavo klasikine
QUOTE(Latifa @ 2013 10 08, 15:22)
lb pritariu
Akvilyte, ten medine palange?
juratele2006, kokios nerealios plyteles pirmoj foto
Akvilyte, Juratele, pasakiskai grazu pas jus
nors dar net negyvenam, bet mielai viską ardyciau ir daryciau is naujo klasikinio stiliaus...
QUOTE(Latifa @ 2013 10 08, 16:22)
QUOTE(Rabambule @ 2013 10 08, 16:26)
nieko nedaryta... kadangi musu namas siaudinis tai ten su pasirinkimais nelabai kas... plytku klijuot ant laukiniu sienu negali... tai cia isbandem kazkoki rusiska tinka... aceit kvepuojantis, bet visiskai atstumia vandeni... tai juo ir nutinkuota... tik nepabyko idealiai graziai padaryt
QUOTE(juratele2006 @ 2013 10 08, 18:43)
Pasirodysiu ir as savo dar nebaigta vonios kambari klasikos tema
kad ir kaip myliu savo namuką, bet kaip man vistiek grazu tie islaizyti (geraja prasme as cia
QUOTE(lipnuske @ 2013 10 08, 21:01)
Akvilyte, ten medine palange?
o jai nieko nenutiks del dregmes?mes visur dejom medzio imitacijos palanges, norejau ir vonioj, bet sake, kad jos bijo dregmes...o medines kaip?
medine
QUOTE(akvilyte @ 2013 10 08, 15:07)
as jau greit viena vieta paversiu naudojama...
Papildyta:
QUOTE(juratele2006 @ 2013 10 08, 17:43)
Lauksiu tolimesnių vaizdų
QUOTE(akvilyte @ 2013 10 08, 15:07)
kur dingusios visos
tai bus vonia

ooo...panasi pas mane situacija (tokios lubos, tokia plytu siena), tik lubos naturalaus medzio ir vis knieti nudazyt man jas paskutiniu metu baltai...tai pamaciau kaip atrodytu...grazu