Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(jova @ 2013 09 25, 23:11)
Dar vis su tom žaliuzinėm durim nerimstu... 4u.gif  Norėjau paklausti tų kas turit - ar jos tvirtos? Ta prasme nėra labai gležnos? Nes jos pas mane bus kaip durys iš svetainės į kitą kambarį...

rek, o nežiūri pas amerikiečius baldų? Pas mus Šiauliuose yra labai faina parduotuvė, galima rasti visokių grožybių + užsisakyti galima iš JAV wink.gif

Kokia parduotuve? bigsmile.gif As irgi is Siauliu ax.gif
Beje, ka darote su uzuolaidomis? Ar kabinate dienines ir naktines?As nenoriu jokiu dieniniu,tik naktiniu,bet abejoju del privatumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(tikius @ 2013 09 26, 09:48)
Kokia parduotuve? bigsmile.gif As irgi is Siauliu ax.gif
Beje, ka darote su uzuolaidomis? Ar kabinate dienines ir naktines?As nenoriu jokiu dieniniu,tik naktiniu,bet abejoju del privatumo g.gif

Bulvare wink.gif Kur seniau buvo aprangos galerija wink.gif Ten ir užsisakyti galima iš beveik visų JAV gamintojų.
Aš ką tik užsisakiau dieninines ir naktines miegamajam, naktines, nes vakare saulė labai šviečia, o dienines turbūt dėl jaukumo... Kituose kambariuose dieninių neplanuoju ... kol kas.

Aš čia per tas žaliuzes įsibroviau pas jus 4u.gif Nors pas mus sakyčiau, labiau moderni klasika... arba apskritai stilių eklektika...
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 09 26, 11:57)
Bulvare wink.gif Kur seniau buvo aprangos galerija wink.gif Ten ir užsisakyti galima iš beveik visų JAV gamintojų.
Aš ką tik užsisakiau dieninines ir naktines miegamajam, naktines, nes vakare saulė labai šviečia, o dienines turbūt dėl jaukumo... Kituose kambariuose dieninių neplanuoju ... kol kas.

Aš čia per tas žaliuzes įsibroviau pas jus 4u.gif Nors pas mus sakyčiau, labiau moderni klasika... arba apskritai stilių eklektika...

na as tu zaliuziniu nerizikuociau det kaip duru... pas mane po jomis skalbykla slepiasi. ir tai viena horizontali lentute truputuka iskelta, gal vezant... na jos tokios kiek per gleznos manau tikroms durims.
bet man o kaimynai turi labai grazias zaliuzines tikras duris, kazkur alytuj uzsakinejo. galiu prie progos paklaust kas gamino jiems. ale ten jau rimtos durys, ir kaina rimtesne nei situ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2013 09 26, 12:56)
na as tu zaliuziniu nerizikuociau det kaip duru... pas mane po jomis skalbykla slepiasi. ir tai viena horizontali lentute truputuka iskelta, gal vezant... na jos tokios kiek per gleznos manau tikroms durims.
bet man o kaimynai turi labai grazias zaliuzines tikras duris, kazkur alytuj uzsakinejo. galiu prie progos paklaust kas gamino jiems. ale ten jau rimtos durys, ir kaina rimtesne nei situ  ax.gif

Kazkaip ir kilo mintis beziurint i foto del ju kokybes... tokios lengvos pasirode...

Buciau labai dekinga uz kontaktus 4u.gif
Atsakyti
rek, teks atsiprasyti savo baldu, kaip kad as savojo Simuko atsiprasiau lotuliukas.gif

tikiau, turi miegamajam dvi vitrinas, du mazus langiukus, plius dvejas stiklines duris ir nieko, kabo tik laikinos naktines uzuolaidos, dieniniu nera ir nebus 4u.gif Naktines desiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 09 26, 11:57)

Labai faina parduotuvė, tik slamanciu turek smile.gif jei ne paslaptis kokios uzuolaidu medziagu kainos ir kiek darbas?
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2013 09 26, 08:55)
Labai faina parduotuvė, tik slamanciu turek smile.gif jei ne paslaptis kokios uzuolaidu medziagu kainos ir kiek darbas?

Ir man labai aktualus klausimas apie uzuolaidas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2013 09 26, 18:55)

paieškojus galima ir labai nebrangiai prasisukti wink.gif Man pasisekė radau medžiagą, kurios norėjau ir kaina nudžiugino - 76Lt/m, visas gerumas kad jos plotis 2,8 - tai aš ją verčiu šonu ir perku reikiamą užuolaidų plotį. Dienines imu paprastą kaproną, nes organza nepatinka... Man gaunasi miegamajam 2000Lt su karnyzais ir t.t. - manau tikrai nebrangiai.
Atsakyti
labas rytas. na paie uzuolaidas ka as galiu pasakyt - didziaja dali antram aukste, kur nesiauteja mazas peckelis, uzsakinejau is salono - tai dizianerei pasakiau, kad nepageidauju medziagu, kur 1 m brangiau nei 100 Lt kainuotu, tai beveik ir itilpom i tuos remus. pas mane miegamajam virtina, tai variantas toks kad ant begelio dienine lango angoje, o naktine - romanete, vaiko kambary tas pats, tik lagas ten siauresnis. tai gavos attitinakami 1700 ir 1300 na mazdaug su viskuo. mazojoj svetainytej dejau tik dienines, tai kainavo 600 + 100 uz karniza. pirmo a svetainej ekonominis varainta - linines uzuolaidos ant ziedu, karnizas is seniu, ant kito lango romanete (abi vitrinos), linas 14 m uz metra, siuveja ne is kokio salono, ale vistiek gavosi 1000 Lt uz viska.

va kiek pripasakojau smile.gif

o man vakar beda - pasirodo, igijom balta IKEA Ingolf baro kede (viena), o mums reikia pusbario doh.gif doh.gif doh.gif
gal kam reiketu??? pardej jos 199 kainuoja, pigiau atiduociau... sorry uz offtopic
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2013 09 27, 08:02)
labas rytas. na paie uzuolaidas ka as galiu pasakyt - didziaja dali antram aukste, kur nesiauteja mazas peckelis, uzsakinejau is salono - tai dizianerei pasakiau, kad nepageidauju medziagu, kur 1 m brangiau nei 100 Lt kainuotu, tai beveik ir itilpom i tuos remus. pas mane miegamajam virtina, tai variantas toks kad ant begelio dienine lango angoje, o naktine - romanete, vaiko kambary tas pats, tik lagas ten siauresnis. tai gavos attitinakami 1700 ir 1300 na mazdaug su viskuo. mazojoj svetainytej dejau tik dienines, tai kainavo 600 + 100 uz karniza. pirmo a svetainej ekonominis varainta - linines uzuolaidos ant ziedu, karnizas is seniu, ant kito lango romanete (abi vitrinos), linas 14 m uz metra, siuveja ne is kokio salono, ale vistiek gavosi 1000 Lt uz viska.

va kiek pripasakojau smile.gif

o man vakar beda - pasirodo, igijom balta IKEA Ingolf baro kede (viena), o mums reikia pusbario  doh.gif  doh.gif  doh.gif
gal kam reiketu??? pardej jos 199 kainuoja, pigiau atiduociau... sorry uz offtopic

O grazinti neina kedes?

DAr nepaminejau, kad lovatiese ieina i ta pacia kaina pas mane mirksiukas.gif

As vaiko kambary pirkau linines, bus tik naktines, tai uz dvieju gabalu apsiuvima ir juostos prisiuvima sumokejau 160Lt, uzuolaidos 600Lt + 100 karnyzas. nemazai gavos... Siaip jei butu standartiniai langai - buciau is vertbaudet emus.
Atsakyti
Aš radau Rietavo turguje skyrių kuriame daug užuolaidų audinių, sakė jie iš Telšių, pas juos atvažiuoja iš visos Lietuvelės smile.gif na kainos tai įvairios, na man patinkančių svyravo nuo 80 iki 110 lt. Kažkaip Šiauliuose neatrandu kur užsisakyti užuolaidas doh.gif Mano langas netipinis, 4 m aukščio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2013 09 27, 08:22)
Aš radau Rietavo turguje skyrių kuriame daug užuolaidų audinių, sakė jie iš Telšių, pas juos atvažiuoja iš visos Lietuvelės smile.gif na kainos tai įvairios, na man patinkančių svyravo nuo 80 iki 110 lt. Kažkaip Šiauliuose neatrandu kur užsisakyti užuolaidas  doh.gif Mano langas netipinis, 4 m aukščio  doh.gif

Jaukume tikrai didelis pasirinkimas, ai6ku kainos irgi atitinkamos... Man labiausi tiko Tekstiles namai Traku gatvej wink.gif Turi nauju audiniu itali6ku gauti kaip tik... Dekorosoj labai neblogai pasiulo (draugiu atsiliepimai cia).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 27 rugsėjo 2013 - 08:29