Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Iriska @ 2013 09 27, 20:28)
Aukscio rulono jums reikia 2.20-2.40 , o ilgis tai jau nesvarbu.  biggrin.gif

Tai vat, kad tokio neuztinku verysad.gif
Atsakyti
Tada tenka durti, jei is medziagos plocio neiseina uzuolaidos aukscio isgauti. Lino tai sunku bus platesnio nei 1,5 m rasti. Tada medziagos ilgi imi tiek, kiek reikalinga uzuolaidos auksciui, na ir pagal poreiki pasiskaiciuoji, kiek tokiu gabalu reikes lango plociui. 4u.gif
Atsakyti
Pas mane nebus dieniniu, tai is lauko labai gerai matysis tie sudurimai, kazkaip nesinori, jei jau kabinti, tai graziai kad butu wub.gif Nors gal cia man taip sviecia, gal gera siuveja moka sukabinti graziai g.gif
Atsakyti
Na suprantama, kad gal ir nesinori tu durimu, taciau jie kazkaip tarp klosciu pasislepia ir nelabai pastebimi. Labai daug visgi uzuolaidiniu audiniu buna po 1,5m plocio, tad dazniausiai tenka durti. Pav. pas mane visos uzuolaidos durtos. Na, labai norint precizikos, galima deti pamusala, tada jau bus idealu. smile.gif
Atsakyti
aistukas, aciu uz info, as kai nemaciau durtiniu, tai man sunku buvo suprasti, kas ir kaip, dabar jau gerokai aiskiai, ACIU 4u.gif
Atsakyti
Gaila, taip norejau ideti nuoroda ir kompas stringa kazko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurguras: 29 rugsėjo 2013 - 15:51
Kadangi paskutiniu metu labai daug kalbat apie uzuolaidas, tai gal kam pravers Ermitaze visoms uziolaidoms ir uzuolaidiniams audiniams iki spalio 16d. 40 nuolaida mirksiukas.gif
Beje tu uzsakomuju aUdiniu jau nera po pertvarkos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mupi: 29 rugsėjo 2013 - 19:21
QUOTE(kuzdaite @ 2013 09 29, 11:53)
aistukas, aciu uz info, as kai nemaciau durtiniu, tai man sunku buvo suprasti, kas ir kaip, dabar jau gerokai aiskiai, ACIU 4u.gif

labutis.pas mane durtos uzuolaidos per ilgi. na linines turiu omeny ax.gif
uzuolaida su ziedais. tai nelabai matosi ir nelabai erzina ta siule. o gudri siuveja manau rastu kaip isspresti sita klausima su neriniais, kuriu man tokiu graziu yra pvz linonamai.lt kad sirdis raibsta bigsmile.gif yra ju ir toj kalvariju parduotuvej.
bet as nelabai investavau i sias uzuolaidas, nes manau kad pas mane jos tokios laikinos labiau, kai vaikas paaugs, sutaupysiu pinigu jau kokiom brangesnem smile.gif net neskalbiau pries siunant blush2.gif beje, nors ir baltos, kaba jau beveik metus, nesimato kad butu murzinos, nors ir vaikas mazas...
Atsakyti
rek, kaip faina Jums, pas mane absoliutus hiperaktyvas namuose, tai netvarka amzina.... doh.gif doh.gif
Pasizuresiu dar Lino namuose, gal ir nusiziuresiu ka, nes rimtom uzuolaidom, ar romanetem ant tokiu virtinu neturiu slamanciu....... blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Akių paganymui thumbup.gif http://www.houzz.com...elizabeth-reich
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 10 01, 07:48)

super wub.gif

bet ziuriu ant kavos staliuko visada yra knygu, geliu, zvakiu..prie fotelio irgi koks mazas staliukas, ant kurio irgi kazkas padeta, ant sofos pledas ar nemazai pagalveliu..nu grazu lb, bet kazkodel isivaizduoju, kad jei as taip namus dekoruociau, atrodytu per daug daigtu ir netgi siokia tokia netvarka g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipnuske: 01 spalio 2013 - 14:47
sveikos,

vis uzsuku i jusu namucius paganyti akeliu smile.gif labai jau graziai gyvenat 4u.gif
kazkaip man paciai keista, anksciau negaledavau i tokius interjerus net paziureti, o dabar be galo grazu smile.gif
pries kelerius metus isirengeme is ukinio pastato namuka, pirma auksta norejau pavesrti visisku modernu, bet zingsnis po zingsnio gavosi visai ne tai, del ko dabar labai dziaugiuosi thumbup.gif
siuo metu isirenginejam antraji auksta ir matau, kad vis labiau linkstu prie klasikos. aisku, ta klasika tokia persipynusi su skandinavisku stiliumi ir dar kazkuom lotuliukas.gif

Atsakyti