Kėdainiuose tokias operacijas puikiai atlikinėja gydytojas Pauliukevičius

QUOTE(jkrista @ 2008 03 26, 15:00)

Sveikutes!
labai prasau atsakykit man kas nors
as esu is klp, siandien buvau pas LOR ir suzinojau, kad reikes operuoti nosies pertvara ir pasalinti kriaukles
nosis is isores visiskai tiesi, problema tame, kad daug metu jau neprakvepuoju ir nuolat purskiau vaistus. o ta operacija man begalo baugi atrodo
gal galite atsakyti, kurioms jau buvo daryta, ar pjauna nosyte is isores? ar lieka randu?nors maziuku? ar buna melynes poto? ar labai skauda po operacijos? siaubas kaip bijau
aciukas!

labai prasau atsakykit man kas nors

Jau anksčiau rašiau apie tą operaciją, tik ne mane operavo, o vyrą. O jam operacija buvo sudėtinga: gramdė kremzles, šalino polipus ir tiesino pertvarą. Nieko ten iš išorės nepjauna, jokių mėlynių nelieka, randų - taip pat ne, nebent viduj, bet juk jų nepamatysi
Jau maniškis toooks bailys, bet ryžosi ir nesigaili. Operacija su pilna narkoze, po jos sunkiausia buvo kitą dieną, nes pakilo tempa ir buvo prasta savijauta. Na, ir paskui tų tamponų ištraukimas skausmingas buvo, bet labai greitai viskas įvyko.
Sėkmės ir nebijok

Jau maniškis toooks bailys, bet ryžosi ir nesigaili. Operacija su pilna narkoze, po jos sunkiausia buvo kitą dieną, nes pakilo tempa ir buvo prasta savijauta. Na, ir paskui tų tamponų ištraukimas skausmingas buvo, bet labai greitai viskas įvyko.
Sėkmės ir nebijok

Man darė šitą operaciją kažkur prieš dešimt metų
Dar visai maža buvau. Tikrai ten nieko nepjauna iš išorės ir nelieka jokių žymių - nepergyvenkit
Operavo anksti ryte su narkoze. Po operacijos ta diena buvo tikrai labai sunki.. Beveik nesiorientavau nei erdvėj nei laike
o dar per operaciją prisiryjau labai daug kraujo, tai pabudus viską išvėmiau
Po to, jau kaip rašė, labai nemalonus dalykas to binto traukimas iš nosies
ir kur ten tiek telpa
bet ištraukia labai greit, todėl kentėt tikrai galima. Tuo pačiu kraujo nemažai išbėga, tai galva gali svaigti.
Ko tik man nedarė prieš tai su nosim, dūrė, plovė, pjovė ir vistiek visą vaikystę po ligonines prasitampiau su sinusitais ir bronchitais. Bet po šitos operacijos viskas pasibaigė
taigi tikrai nebijokit ir pasilengvinkit sau gyvenimą

Operavo anksti ryte su narkoze. Po operacijos ta diena buvo tikrai labai sunki.. Beveik nesiorientavau nei erdvėj nei laike

Ko tik man nedarė prieš tai su nosim, dūrė, plovė, pjovė ir vistiek visą vaikystę po ligonines prasitampiau su sinusitais ir bronchitais. Bet po šitos operacijos viskas pasibaigė

aciu jums labai uz ats
as kazkaip isisvaizdavau, kad is isores ten pjauna, nes nelabai imanoma atrodo is vidaus iki pertvaros daeit
nu pirma operacija bus, tai baisu vistiek kazkaip, ir dar atrodo o jei nepades, tai bereikalo butu tiek streso
ir labai bijau narkozes
as visa esu atsigimus i teti savo, ir is isores ir charakteriu, ir ligomis.. o teciui kai dare apendicito operacija, jis vidury operacijos prabudo, tai sake jam buvo didziausias siaubas ir skausmas gyvenime
o ir as pvz kai pas dantiste einu, kad pilnai uzmarintu danties nerva, man vaistus leidzia apie 10-12k, o ne 2 kaip visiem zmonem
nu nerealiai bijau as tos narkozes, kad nebutu kaip teciui,siaubas kaip bijau

as kazkaip isisvaizdavau, kad is isores ten pjauna, nes nelabai imanoma atrodo is vidaus iki pertvaros daeit

QUOTE(Lūšis @ 2008 05 29, 10:11)
Man darė šitą operaciją kažkur prieš dešimt metų
Dar visai maža buvau. Tikrai ten nieko nepjauna iš išorės ir nelieka jokių žymių - nepergyvenkit
o dar per operaciją prisiryjau labai daug kraujo, tai pabudus viską išvėmiau
ir kur ten tiek telpa
bet ištraukia labai greit, todėl kentėt tikrai galima. Tuo pačiu kraujo nemažai išbėga, tai galva gali svaigti.
taigi tikrai nebijokit ir pasilengvinkit sau gyvenimą 

jei jums dare pries 10m, tai jau gan seniai

Tikrai seniai
ir per visą šitą laiką nei karto nesirgau nei sinusitu, nei bronchitu. Sloga aišku būna, bet ji visiems būna, zaraza
bet ji tokia "varvanti", nu neužsikemša aklinai nosis
nes būdavo siaubingai, iki skausmų.
Sloguoju dažnokai, bet čia ne pertvara jau dėta, tiesiog esu alergiška daug kam

Sloguoju dažnokai, bet čia ne pertvara jau dėta, tiesiog esu alergiška daug kam

QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 05 29, 15:19)
aciu jums labai uz ats
nu pirma operacija bus, tai baisu vistiek kazkaip, ir dar atrodo o jei nepades, tai bereikalo butu tiek streso
ir labai bijau narkozes
as visa esu atsigimus i teti savo, ir is isores ir charakteriu, ir ligomis.. o teciui kai dare apendicito operacija, jis vidury operacijos prabudo, tai sake jam buvo didziausias siaubas ir skausmas gyvenime
o ir as pvz kai pas dantiste einu, kad pilnai uzmarintu danties nerva, man vaistus leidzia apie 10-12k, o ne 2 kaip visiem zmonem
nu nerealiai bijau as tos narkozes, kad nebutu kaip teciui,siaubas kaip bijau

As irgi atsimenu pries pirma operacija, labiausiai bijojau narkozes, nei operacijos, kai anesteziologas prisimenu paklause su sypsena "Na ko Jus labiausiai bojote" - tai atsakiau, kad ti neprabusciau operacijos metu

O kur ir kas Tave operuos?
QUOTE(Anira @ 2008 05 29, 20:03)
As irgi atsimenu pries pirma operacija, labiausiai bijojau narkozes, nei operacijos, kai anesteziologas prisimenu paklause su sypsena "Na ko Jus labiausiai bojote" - tai atsakiau, kad ti neprabusciau operacijos metu
, tai jis uztikrino, kad to jau tikrai nebus
Jie gi ten apsaikaiciuoje vaistu doze, viskas bus gerai
Tik linkiu, kad ta operacija Tau padetu, nes man nelabai kas pasiekeite po jos

mane operuos klp, ligononej turbut. dar tiksliai nieko nezinau, tik vakar suzinojau kad reiks operacijos

o kodel tau nepadejo? ta prasme jokio skirtumo nei pries operacija?

QUOTE(TARSKALIUKE @ 2008 05 29, 21:16)
mane operuos klp, ligononej turbut. dar tiksliai nieko nezinau, tik vakar suzinojau kad reiks operacijos
liepos men tik eisiu konsultacijai. dabar reik nosi pagydyt biski, nes sake labai isbrinkus gleivine, neina net norm apziuret...

Aha, beveik jokio skirtuma, kaip buvo sunku kvepuoti pro nosi, tai ir dabar yra. Tik dabar, kai sergu sloga, tai lengviau, nei pries operacija ir viskas.
QUOTE(Anira @ 2008 05 29, 22:20)
Aha, beveik jokio skirtuma, kaip buvo sunku kvepuoti pro nosi, tai ir dabar yra. Tik dabar, kai sergu sloga, tai lengviau, nei pries operacija ir viskas.
nu va, kokia nesamone tau gavos