Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Aš pagaliau su 10m. galiojančiu VP biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Vaniliukė*: 17 spalio 2013 - 14:20
QUOTE(Little feet @ 2013 10 17, 12:47)
nu kaip tokie žmonės gauna teises?  doh.gif

Kaip gauna cia vienas klausimas, ir kaip sakant vienkartinis. Bet va, kaip TOKIE vazineja? Kaip jie mieste jauciasi patys? Kaip parkuojasi? Jei elementariai nejaucia nei masinos, nei vairo, nei ratu... na nieko... Jauciu dar automatas. Tai realiai, moka spausdi pedalus ir vaira sukineti. Na kaip 2 metu vaikas doh.gif Baisu kai salia taves tokie vaziuoja.
Papildyta:
Užsisakant naują pažymėjimą „Regitroje“, reikia pateikti galiojantį asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, galiojančią vairuotojo sveikatos patikrinimo medicininę pažymą, turimą vairuotojo pažymėjimą (jei neprarastas) ir policijos išduotą vairuotojo kortelę (jei neprarasta)

Cia visiem privaloma? blink.gif g.gif Tik pas furistus tokias maciau...
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2013 10 17, 12:47)
nu kaip tokie žmonės gauna teises?  doh.gif

Dark Elf, tau patiko žmones pagąsdinti, štai pigus būdas iš paprastos maišnos padaryti "sportinę" biggrin.gif

lotuliukas.gif dar vakar ziurejau biggrin.gif pirduska tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 10 17, 17:29)
Kaip gauna cia vienas klausimas, ir kaip sakant vienkartinis. Bet va, kaip TOKIE vazineja? Kaip jie mieste jauciasi patys? Kaip parkuojasi? Jei elementariai nejaucia nei masinos, nei vairo, nei ratu... na nieko... Jauciu dar automatas. Tai realiai, moka spausdi pedalus ir vaira sukineti. Na kaip 2 metu vaikas  doh.gif Baisu kai salia taves tokie vaziuoja.
Papildyta:
Užsisakant naują pažymėjimą „Regitroje“, reikia pateikti galiojantį asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, galiojančią vairuotojo sveikatos patikrinimo medicininę pažymą, turimą vairuotojo pažymėjimą (jei neprarastas) ir policijos išduotą vairuotojo kortelę (jei neprarasta)

Cia visiem privaloma?  blink.gif  g.gif Tik pas furistus tokias maciau...

čia manau turi minty, kad kaičiantiems teises po 10m. galiojimo išduoda kažkokią kortelę, kuri atstoja laikinas teises.
ir atsiimant jau pagamintas tą kortelę reikia gražinti.
Atsakyti
QUOTE(*Vaniliukė* @ 2013 10 17, 19:55)
čia manau turi minty, kad kaičiantiems teises po 10m. galiojimo išduoda kažkokią kortelę, kuri atstoja laikinas teises.
ir atsiimant jau pagamintas tą kortelę reikia gražinti.

aaaaa reikias man cia. Nes keiciu po 10 m. doh.gif Gerai kad tik su med. apziura nenuvaziavau cool.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 10 16, 20:56)

Sorry, čia ne nuotaikos pakėlimui, čia visiškam beviltiškumui sukelti. biggrin.gif Man net sunku kvėpuot ir pilve lyg plyta stovi po tokių vaizdų. doh.gif Kai kam labai sunku suvokti, kad vairas valdo ratus,o ratai nustato važiavimo kryptį. doh.gif
Atsakyti
pasiskaitymui: apie vyrų ir moterų parkavimą

o dar kažkur teko skaityt, kad buvo atliktas tyrimas, kurio metu paaiškėjo, kad moterų vairavimo ypatumai priklauso nuo to, kaip ji nuteikiama važiavimui. gaila, dabar nerandu straipsno, bet esmė tokia: jei moteriai sako, kad ji nesugeba prisiparkuot, važiuoti atbulomis ir apskritai vairuoti, tai ji ir pasirodo prastai. tuo tarpu, jei moteris yra padrąsinama ir tikinama, kad ji gerai vairuoja, gaudosi erdvėje, tai moters parkavimosi ir vairavimo atbulomis rezultatai būna panašūs ar net geresni už vyrų
Atsakyti
Man iš vis kvaili tokie samprotavimai. Kas geriau vairuoja, parkuojasi...

Tiek tarp moterų, tiek tarp vyrų visko pasitaiko. Visi mes žmonės irnesakyk.gif
Atsakyti
Kaip sekas tyleti? smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif blush2.gif Sian manau apsinarkasines estas per Vytauto pr. Kaune vazinejo. Tik nusileidau nuo Parodos kalno, paeme ir uzkiso man is pirmos juostos, be posukio, be nieko... gerai, galvoju kamstis, ten kelias taisomas, gal skubiai jam prireike persirikiuot. Bet poto pasigailejau, kad atsiduriau uz jo doh.gif Vaziavo su ijungtu avariniu isleto, stojo vidury gatves antroj juostoj doh.gif Stovi sau ir viskas blink.gif O as uz jo... Tik bandau persirikiuot i pirma, kai jis sustoja, tai jis vel jis pradeda judet, as tada vel jau isjungiu posuki doh.gif Nes man realiai visai nereikia i pirma, nes greit sukt i kaire turejau, na vienzo. Kas uz manes vaziavo, mane kad klevas grybauja doh.gif Galiausiai taip vaziuodami "atvaziavom" iki sankryzos su Kestucio g. Ir doh.gif Degant zaliai sviesai, jis sustojo doh.gif Tada as jau neistveriau naglai pradejau listi i pirma, mane uzleido, bet tada turbut tik tuo metu ir pamate, kad ne as grybas, o estas su avariniu doh.gif Bet tik as ivaziavau i sankryza, jis pradejo irgi vel judeti, ir kisasi prie manes cool.gif Na tada uzgazavau ir nulekiau kuo toliau nuo jo ..............
Tikrai jau pagalvoju apie registratoriu... nes kam papasakot, na nepatiketu, kad taip gali but, liudininku reiketu unsure.gif
Atsakyti
Puikiai mirksiukas.gif Pakeitė maniškei vakar dusliarką, dar keletą dalių, TA rieš žiemą pasidariau. smile.gif Ruošiaus, ruošiaus vis varyt pasižiūrėt, bet pradėjo dusliarka barškėt taip normaliai tai staigiai nuvariau. biggrin.gif O iš pradžių išsigandau kai pradėjo barškėt, tik važiuoji per duobę ar šulinį ir jausmas kad kažkoks geležinis daiktas atsilaisvinęs tabaluoja. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2013 10 25, 21:27)
biggrin.gif  blush2.gif Sian manau apsinarkasines estas per

Ojis tikrai estas? biggrin.gif pagal pasakojimą atrodo, kad specialiai trukdė, chamiškai.

Šiaip paskutiniu metu daug keistų vairuotojų sutinku. Tai sustoja vidury gatvės, kad neina pravažiuot, tai viena merga rėkė, kad prieš ją įvažiavau nors ji stovėjo ir rašė sms, tai nebegali iš paskos važiuot, aplenkia ir grūdasi prieky, tai autobusas skersas vidury gatvės, tai šiandien ryte būčiau likus kalta, nors pagal jo sustojimą visai kitaip viską supratau... ir dar daug visokių keistenybių vis pasitaiko. Aj dar vakar apipypeno kad antra juosta važiavau, neskubėjau ir į tlf žiūrėjau (o jau buvo vakaras, eismo mažai). Kažkokie marazmai, bt smulkmenos. smile.gif

Girdėjau poros vyrų pokalbį, sako tai kaip man buvo, sustoju prie poliklinikos paskui kitą mašiną, prieky moteriškė atbulinį įsijungė ir bam į mane. Išlipam, sako o tai ko čia sustojai iš paskos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2013 10 25, 22:40)
Girdėjau poros vyrų pokalbį, sako tai kaip man buvo, sustoju prie poliklinikos paskui kitą mašiną, prieky moteriškė atbulinį įsijungė ir bam į mane. Išlipam, sako o tai ko čia sustojai iš paskos. biggrin.gif

laugh.gif
Atsakyti