QUOTE(Suprantama @ 2014 01 27, 19:31)
Su medinėmis man visai pakenčiamai sekasi valgyti, o su metalinėm nebuvo kur bandyti

bet dar bus laiko pasipraktikuoti
Iš pradžių gal kiek sunkiau (kaip ir Florestina minėjo), tačiau dabar jeigu turiu galimybę, visada renkuosi metalines.
Ir labai gailiuosi, kad tik kelias poras nusipirkau Korėjoje (beje, jei vžiuosit ir planuosit pirkti, nepirkite turistų krautuvėlėse. Lygiai tokios pačios mano reportaže minėjote "Daiso" parduotuvėje yra daug pigiau. O ir gražesnių ir dar komplekte su šaukštu būna). Išdalinau draugams, sau porą pasilikau ir...nu mažai
QUOTE(Florestina @ 2014 01 27, 19:40)
Dažniausiai imdavom maistą išsinešimui- tai medines lazdeles įdėdavo.
Išsinešimui pirkti neteko, bet va turguj valgyt teko - tai irgi gavom medines ir džiaukitės tik.
Bet manau čia dėl to, kad jos yra pigesnės ir šeip - vienkartinės naturalios - "saugom gamtą"
(bet ne elektrą su savo kondicionieriais ir elkalatoriais)QUOTE(Suprantama @ 2014 01 27, 19:31)
Norėčiau bent kiek pramokti kalbos, bet man ji atrodo beviltiškai sunki. Prie tų pačių žodžių pridedamos skirtingos galūnės- kaip suprantu, tai daroma pagal situacijos oficialumą,- tai atrodo išvis kosmosas.
Na, norint kalbos pramokti minimaliam susikalbėjimui, tikrai nėra sunku.
Bet bent jau man asmeniškai buvo labai sunkų perprasti viską kai pradėjau mokytis savarankiškai.
Nuėjus į paskaitas supratau - ne iš tos pusės aš mokytis pradėjau
Mandagumo lygiai ir laikai taip pat yra gan paprasta, bet va toliau kiek įvairių formų eina...tai nė pažiūrėt nenoriu
Beje - lengviausia yra išmokt skaityt.
O tada skaitai ir nesupranti ką čia perskaitei.
Bet pavadinimams ir praktikai gerai

QUOTE(Tresor @ 2014 01 27, 19:37)
Labai idomus keliones aprasymas bei grazios nuotraukos

Ačiū