Ačiū jums, man tai vienas malonumas rašyt ir vėl prisimint
Dar šiek tiek likučių
Tradicinis turgusĮ šį turgų, kuris yra visai šalia Sungshin moterų universiteto užsukume.. pavalgyti
Iš tiesų, užėjus vaizdelis priminė mūsų Vilniaus kalvarijų turgų kažkuo.
Daug įvairios vietinės faunos, rėkaujančios tetulės ir daug vienodų prekių skirtingose vietose.
Vienintelis bruožas ko skiriasi nuo mūsų, tai tik tuo, jog čia kas penkis metrus yra vietos skirtos valgymui.
Dažniausiai metoriškės apie 40 - 50 metų stovi ir gamina maistą čia pat vietoje,
o paeinant pro šalį kviečia paragaut ir sako, kaip pas ją skaniausia ir pigiausia

Viena vargšelė, va jau ir persidirbo, pavargo...
Bet jeigu rimtai, tai dėl karšto oro įsivaizduoju kaip sunku visą dieną stovėti ir virti kažką....
Taigi, kadangi nebuvome papietavusios, su drauge išsirinkome vieną iš prekystalių ir prisėdome.
Užsisakėmė 떡볶이 (Deokbokki) ir 순대 (sundae)
Deokbokki yra iš ryžių miltų pagaminti pyragėliai aštriame padaže. Vienas mano mylimiausių patiekalų Korėjoje.
(Beje, Vilniuje dabar atsidarė korėjiečių restoranas "Mat" (Taste), prie pat rotušės aikštės, šalia grill brazil. ir ten taip pat galima paragauti šio maisto. Tik gan brangu - porcija 18lt, o korėjoje mes kokius 4lt už šitai užmokėjom

)
O sundae tai yra kiaulės žarna įdaryta kažkokiais makaronais.
Realiai sundae gali būti įdaytas įvairiais ingridientais, bet mes ėmėme būtent makaronus.
Asmeniškai man nepatiko

Taip pat, prie mūsų prekystalio buvo pardavinėjama ir kiauliena

Iš tiesų net nusitebėjau (nes pati jokių kiaulės ausų ar kanopų nemėgstu) ar kas nors tai perka, bet paklausus pardavėjos, ji tokia grynai lietuviška intonacija pasakė "O kodėl turėtų nepirkt? Žinoma perka" Beveik pasigailėjau paklaususi
---------------------
Lotte world arba korėjietiška Disneylendo kopija
Lotte World buvo mano viena iš pagrindinių norimų aplankyti vietų Korėjoje.
Girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie jį, kaip apie populiariausią pramogų parką čia,
tačiau didelio yspūdžio man nepaliko.
Žinoma, linksma ir gražu, bet aš tikėjausi...kažko daugiau.
Kitą kartą keliausiu į Everland ir Carribean bay (jie yra kiek toliau nuo Seulo, bet didesni, tai manau labiau pasiseks)
Bet tokios galimybės dar ir sulaukti reikia....
Taigi, šeip Lotte yra labai populiari vieta, tad savaitgalį ten geriau nevažiuoti.
Mes keliavome berods pirmadienį po pietų, bet ir taip prie atrakcionų eilėje laukėme vidutinikškai apie po 45 min.
Jeigu eini po pietų gauni nuolaidą, o jeigu pashaini juos facebooke gauni dar didesnę nuolaidą
Vietiniai sako, kad tik kvaileliai moka pilną kainą už Lotte World
Mes, susumuvus visas nuolaida už savo bilietus u-mokėjome po 12.000 wonų (~30lt)
tai kažkur pusė kainos.
Užėjus mus pasitinka kažkur labai matyta pilis...

Disneylandas nagi.
Bet sakyt nieko negaliu - lauke esantys atrakcionai tai