Įkraunama...
Įkraunama...

Špicai

Sveikos,
pries pirkdama spica, noriu kuo daugiau issiaiskinti:

kiek kainuoja maitinimas sausu maistu jeigu vien maitinti? mazdaug parasykit 4u.gif
Atsakyti
Na maisto pasirinkimas tikrai didelė dilema ir nesibaigianti diskusija. Dėl Živilės nei vieno šuns neabejočiau, kad jam tas maitinimas tinka, na gal tik kartais per daug jie pavalgę būna biggrin.gif biggrin.gif bet špicės svorio reikalai gerėja po atvažiavimo smile.gif apie RAW yra nemažai informacijos, FB grupė speciali yra, kur galima sužinot nuo ko pradėti, kaip subalansuot viską tinkamai ir pan., taip pat galima jau iškart kaip Živilė minėjo pirkti supakuotą ir subalansuotą mėsą, mano vienas špicas tokią ir valgo, nes pas veisėją natūraliai gavo ir jam sausas nepatinka joks kiek bekištum... pažįstamos taksas irgi tik taip valgo. O dėl sauso irgi čia asmeninis pasirinkimas, man nieks neįrodys, kad vienas ar kitas maistas yra geriausias, aš žiūriu pagal tai kaip šunys ėda ir ar jiems tinka jis, nes kiekvienam šuniui kaip ir žmogui gali visai kitas maistas tikti. Man 15kg užtenka kokiem 4-5mėn. kaina 130lt, jei vienas šuo užtektų jaučiu dar ilgiau.
Atsakyti
Mody, gal galite atsiusti FB nuoroda ar tikslu temos apie RAW maitinima pavadinima. Aciu smile.gif
Atsakyti
yra dvi grupės:
https://www.facebook...649797/?fref=ts
https://www.facebook...532277/?fref=ts
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2015 02 08, 22:54)
Sveikos,
pries pirkdama spica, noriu kuo daugiau issiaiskinti:

kiek kainuoja maitinimas sausu maistu jeigu vien maitinti? mazdaug parasykit 4u.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
O apie kokio dydžio špicą klausiat ? Nepykit bet skaniai prisijuokiau...Jei klausiat kiek špiciukas suvalgo, pirma pasidomėkit kiek kainuoja kirpimas, veterinaro paslaugos ir t. t.
Ir pačio šuns kaina...
Atsakyti
QUOTE(Tazerina @ 2015 02 09, 19:08)
thumbup.gif  lotuliukas.gif
O apie kokio dydžio špicą klausiat ? Nepykit bet skaniai prisijuokiau...Jei klausiat kiek špiciukas suvalgo, pirma pasidomėkit kiek kainuoja kirpimas, veterinaro paslaugos ir t. t.
Ir pačio šuns kaina...

būtų fb labai laikinčiau šitą komentarą biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as turiu durna klausima, ar spiciukus butina kirpti? mums jau metai ir keli menesiai, as dar nei karto nekirpau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gederika @ 2015 02 10, 01:33)
Sveikos merginos, as turiu durna klausima, ar spiciukus butina kirpti? mums jau metai ir keli menesiai, as dar nei karto nekirpau ax.gif

Žiūrint koks špicas, nykštukus parodoms kerpa. Aš savo mažųjų nė karto nekirpau, tik aplink kojytes ir ausytes apkerpu plaukus smile.gif
Atsakyti
Idomu kelių mėnesių nykštukinis špiciukas visiškai suauga? Skaičiau , kad max. ūgį kažkur 5 mėn. pasiekia, o kaip dėl sudėjimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarelaa: 10 vasario 2015 - 15:29
O dar dėl mitybos tesiant vet. gydytoja kaip tik griežtai užtai , kad mėsa žalia duoti , nes iš žalios gi daugiausia naudingų medž. Sausas ryte, mesa+ kosyte vakare.
Vien sausu maitinti ji kategoriskai pries, sako tai tas pats kas zmogui kasdien valgyti makdonalde.
Del misrios mitybos, tai blogumas yra tada kai mesa sumaisoma su sausu maistu ir duodama kartu, o jei skirtingu metu tai neturetu buti zalinga. Kazkas dar is Jusu siule daryti savaitgali mesadienius, tai manau irgi tada butu labai didelis blogis pasak Jusu nes skrandis tik prie sauso prates...

Del RAW beskaitant FB ir kitur apie RAW, suprantu, kad koki vilksuni maitina maltais kaulais, skrandziais ir t.t. tai viskas paprasta , kaip mazam nykstukui tai subalansuot neturiu supratimo...
Gal kas savo nykstuka maitinat RAW?
Atsakyti
QUOTE(Amarelaa @ 2015 02 10, 16:49)
maitina maltais kaulais,

Pripažinkit, kad nieko apie RAW neskaitėt. Niekas jokiais maltais kaulais nieko nemaitina. Skaitykit iš naujo.
Atsakyti
Agnyte, gal nereikia cia tos ironijos a?
Internete pilna info, kad RAW sudaro 80proc. mesa, 10 proc kaulai, 10proc subproduktai. Gal Jus neskaitet?
Atsakyti