QUOTE(given444 @ 2013 09 30, 17:18)
kuo, imi ir naudojies?

cara, tu nesupranti aiskaus skirtumo. jei palieki savo gmaila, ar skypeijungta, vyras prieina, pamato, uzmato, aisku - jokios problemos, juk gali persijungti, naudotis toliau.
bet...jei taviskis, pamato tavo gmaila, tolimesni jo veiksma:, oi, cia jos gmailas, ir viena po kito ima atidarineti laiskus,

varineti po skaipo pokalbius, detaliai, kad ir su draugemis kalbeta, nu sutik, eina na...toks elgesys. kaip jaustis. as ne mesa visgi, as zmona.

jei noriu, pati parodau, koki idomesni juokeli, nuoroda, bet ...prisesti ir naudotis kuom??? tos pacios zmonos skype? tos pacios zmonos gmailu? tu - rimtai? nesusimastei kad kontrole gali buti liga siaip jau? ir smalsumas...
Tai aš ir nekalbu apie nesveiką tikrinimą. Aš kalbu apie tai, kaip vienam yra nenormalu kad ir va, raktus iš rankinuko pasiimti, o kitam normalu ir į skambutį atsiliepti ir t.t.
Skypes savo vardu mb neturi. Nėra poreikio. Kompas namuose vienas, yra skype mano vardu. Aš nesirašinėju ten, dažniau skambinu. Yra pas mane pora jo draugų (nors šiaip kaip ir bendri jie), kartais parašo, pvz: "kur
Tomas, pasakyk, kad pasuktų kai bus prie pc.". Pvz. pas draugę mano bendras skype su vyru, jei noriu su ja pakalbėt, tai parašau "kuris esat?", jei draugė - skambinu, jei vyras - persimetu pora žinučių ir viskas.
Dar vienas pvz. - į mano gmailą plaukia dauguma sąskaitų, dažniausiai aš užsiimu jų apmokėjimu, bet būna, kad tai daro mb. Nėra problemos - įeina ir sumoka.
Taip pat ir su tel., kol neturėjau "mandriojo" jei reikia greitai interneto, įeidavau pas mb., ar nuotraukas iš kokios kelionės sukelt į kompą ir pan.
Tai nėra kontrolė, kaip tu įsivaizduoji. Tai tik daiktai, o ne kažkas tooookio.
QUOTE(virga @ 2013 09 30, 17:25)
Jei, tik sutaupytu laika, tai ok. Bet, dazniausiai lieka gyventi su tuo vyru, namus pavertusios pragaru. Ir galiniam rezultate issiskiria. Tai, tas "sutaupytas" laikas neatsveria sugadintos sveikatos.

Sutinku su tuo neturejimu ko slepti, tik su tokia salyga, jei abu sito labai troksta. Bet, jei tik vienas neturi/nenori nieko slepti ir is kito sito reikalauja, tai tada vadinasi paranoja.
Na, už visokias paranojikes, aukas ar terorizuotojas aš neatsakau