Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrinate vyro žinutes telefone, fcb, skype

QUOTE(given444 @ 2013 09 30, 18:41)
rasma, 200proc  drinks_cheers.gif  thumbup.gif net palengvejo, galvoju negi tik as, raudona saule, laukine gulbe, bites seselis, virga, off-line esame ant sio svieto tokios...be apynasriu ir kliju...

given, statistiką teigiamą ar neigiamą darykim tik po to, kai sužinosime kelintas visų jūsų partneris yra ir po kiek metų ištempėt su kiekvienu, jei ne vienas, tada galima lyginti kieno čia teisybė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 09 30, 17:41)
rasma, 200proc  drinks_cheers.gif  thumbup.gif net palengvejo, galvoju negi tik as, raudona saule, laukine gulbe, bites seselis, virga, off-line esame ant sio svieto tokios...be apynasriu ir kliju...

Bet tai jus jau brandzios moterys, daug gyvenime mate, daug patirties turit, idomu ar buvot tokios ismintingos kai pacios jaunikles be patirties buvot ir ar isvien tu protingu patarimu klauset...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 09 30, 17:18)
kuo, imi ir naudojies?  doh.gif cara, tu nesupranti aiskaus skirtumo. jei palieki savo gmaila, ar skypeijungta, vyras prieina, pamato, uzmato, aisku - jokios problemos, juk gali persijungti, naudotis toliau.
bet...jei taviskis, pamato tavo gmaila, tolimesni jo veiksma:, oi, cia jos gmailas, ir viena po kito ima atidarineti laiskus,  doh.gif varineti po skaipo pokalbius, detaliai, kad ir su draugemis kalbeta, nu sutik, eina na...toks elgesys. kaip jaustis. as ne mesa visgi, as zmona.  blink.gif jei noriu, pati parodau, koki idomesni juokeli, nuoroda, bet ...prisesti ir naudotis kuom??? tos pacios zmonos skype? tos pacios zmonos gmailu? tu - rimtai? nesusimastei kad kontrole gali buti liga siaip jau? ir smalsumas...

Tai aš ir nekalbu apie nesveiką tikrinimą. Aš kalbu apie tai, kaip vienam yra nenormalu kad ir va, raktus iš rankinuko pasiimti, o kitam normalu ir į skambutį atsiliepti ir t.t.

Skypes savo vardu mb neturi. Nėra poreikio. Kompas namuose vienas, yra skype mano vardu. Aš nesirašinėju ten, dažniau skambinu. Yra pas mane pora jo draugų (nors šiaip kaip ir bendri jie), kartais parašo, pvz: "kur Tomas, pasakyk, kad pasuktų kai bus prie pc.". Pvz. pas draugę mano bendras skype su vyru, jei noriu su ja pakalbėt, tai parašau "kuris esat?", jei draugė - skambinu, jei vyras - persimetu pora žinučių ir viskas.
Dar vienas pvz. - į mano gmailą plaukia dauguma sąskaitų, dažniausiai aš užsiimu jų apmokėjimu, bet būna, kad tai daro mb. Nėra problemos - įeina ir sumoka.
Taip pat ir su tel., kol neturėjau "mandriojo" jei reikia greitai interneto, įeidavau pas mb., ar nuotraukas iš kokios kelionės sukelt į kompą ir pan.
Tai nėra kontrolė, kaip tu įsivaizduoji. Tai tik daiktai, o ne kažkas tooookio.

QUOTE(virga @ 2013 09 30, 17:25)
Jei, tik sutaupytu laika, tai ok. Bet, dazniausiai lieka gyventi su tuo vyru, namus pavertusios pragaru. Ir galiniam rezultate issiskiria. Tai, tas "sutaupytas" laikas neatsveria sugadintos sveikatos.  biggrin.gif
Sutinku su tuo neturejimu ko slepti, tik su tokia salyga, jei abu sito labai troksta. Bet, jei tik vienas neturi/nenori nieko slepti ir is kito sito reikalauja, tai tada vadinasi paranoja.  biggrin.gif

Na, už visokias paranojikes, aukas ar terorizuotojas aš neatsakau lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, aš su savo vyru jau beveik pusę savo gyvenimo praleidus (ir truputį mažiau nei pusė jo gyvenimo sugadinus biggrin.gif ), tai esu rizikos grupėje, kad jau mane galėtų norėt iškeisti į kitą biggrin.gif
Juokas juokais, bet visi tie tikrinimai (kokiu tikslu bebūtų) yra patologiški..mano nuomone, jau net pas paauglius vaikus nereiktų į kambarį veržtis nepasibeldus ir juo labiau neskaitant jų susirašinėjimų, tai ką kalbėt apie suaugusius žmones doh.gif
Tikrai nenorėčiau gyvent su paranojišku diedu ir net atsitiktiniai rankinukų panarstymai, ar atsitiktiniai "laiškų pamatymai" - man neskanu būtų schmoll.gif Labai nepatiktų ir vaikų landžiojimai po mano asmeninius daiktus ax.gif
Aš augau tokioje šeimoje, kur mane gerbė kaip žmogų. Dienoraštis gulėdavo ant stalo, bet niekas niekad jo be manęs nebuvo atvertęs..nebuvo atplėšę nė vieno mano laiško..neidavo į mano kambarį nepasibeldę ir pan., tad aš turbūt to ir tikiuosi iš antros pusės..Ir jau 16 metų kartu, bet nieko pan. nesu dariusi savo sutuoktiniui (ir net jei paauglė dukružė palieka savo el. paštą atvirą/prieinamą, nesu perskaičiusi nė vieno jos laiškučio, nesu naršiusi jos dienoraščio ir visąlaik atiduodu visus laiškus į rankas neatplėštus, nelendu į jos kuprinę ir pan.).
Tiesiog esu taip auklėta - gerbti save ir kitus.

Turbūt visą gyvenimą atsiminsiu čia forume buvusią istoriją, kai moteris aimanavo, kad vyras turi kitą..kai jos paklausė "iš kur žinai", ji atsakė "užlipus pasiėmė vyro tel. nuo spintos ir perskaitė SMS". Man ta istorija taip įstrigo...negalėjau patikėt, kad taip dar būti gali...
Atsakyti
Niekad nesu tikrinusi savo, dabar jau buvusio, vyro telefono ir t. t. Kai pradėjo susitikinėt su kita , per daug ir neslėpė to. Nežinau, ko jis siekė tokiu būdu,nes kai palikau jį - buvo užgėręs, bet ir toliau gyrėsi savo pasiekimais...
Jeigu turėsiu rimtą draugą - taipogi nesu pasiryžus užsiimt tikrinimais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 09 30, 16:54)
Taip, kiekvienuose namuose savos taisyklės  4u.gif Man būtų keista, jei, kol aš užsiėmusi, neatsilieptų į pvz. mano mamos skambutį.

Juk turbūt mamai jokio skirtumo g.gif
Jau įsivaizduoju... Skambinu draugei, atsiliepia jos vyras. Bet kadangi juk jokio skirtumo, su kuria iš sulipusių pusių šnekėt, papasakoju jam su smulkmenom, kaip man šiandien ginekologas spiralę dėjo ir kaip visą kaklelį sutraukė ant tos kėdės. O jeigu vis tik vyras perduoda telefoną atsilaisvinusiai žmonai, ji įjungia garsiakalbį, kad tik jis nepraleistų jokių detalių. Juk nemandagu slapukauti nuo savo brangausio žmogaus bigsmile.gif
Atsakyti

iš tikro nei ko slėpt reikia, nei tikrint, pasitikėjimas turi būt, o jie jo nėra, tai nepadės jokie tikrinimai. Nors esu tikrinus kažkurį laikotarpį paauglio susirašinėjimą per skype, nesmagu buvo kad turiu taip elgtis, bet taip reikėjo tuo metu. O dabar ir jų fb atidaryti ir skype, bet skaityt nėra jokio noro ir reikalo, ten yra jų, ne mano

Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2013 09 30, 18:32)
Juk turbūt mamai jokio skirtumo  g.gif
Jau įsivaizduoju... Skambinu draugei, atsiliepia jos vyras. Bet kadangi juk jokio skirtumo, su kuria iš sulipusių pusių šnekėt, papasakoju jam su smulkmenom, kaip man šiandien ginekologas spiralę dėjo ir kaip visą kaklelį sutraukė ant tos kėdės. O jeigu vis tik vyras perduoda telefoną atsilaisvinusiai žmonai, ji įjungia garsiakalbį, kad tik jis nepraleistų jokių detalių. Juk nemandagu slapukauti nuo savo brangausio žmogaus bigsmile.gif

Ir vėl kraštutinumai doh.gif Į lankas jau einat, į lankas...
Ir taip, bent jau mano mamai jokio skirtumo, nes jei aš neatsiliepsiu, ji vistiek skambins į mb tel. Taip pat ir jo tėvai. Taip pat ir su bendrais draugais. Jei tai koks nereikšmingas dalykas, paprašys, kad perduotum, jei asmeniška - paprašys, kad perskambintų vėliau. Kaip jūs tokius paprastus dalykus paverčiat tokiais sudėtingais doh.gif
Atsakyti
Turėjau kada pavydų draugą. Kartą, progai pasitaikius, paskaitė SMS (nepykau, man buvo tiesiog juokinga), norėjo visus vakarus leisti kartu. Kai kartą iš užsienio atvažiavo mano firmos užsienio partneris ir mane išsiuntė su juo į miestą vakarieniauti, mano draugelis ir pasisiūlė kartu. Esą nepavydi, tiesiog nori ir pabendrauti. . Sakiau aš jam, kad esu pakankamai protinga mergina ir jei norėčiau nueiti į kairę tu tikrai nesuuostum. O jis norėjo būti klijonke, kas man absoliučiai nepriimtina. Pati poreikio tikrinti niekada neturėjau. Aišku, jei kardinaliai keistųsi žmogaus elgesys, ir norėčiau aiškumo, tada gal ir užmesčiau akį. Man tas tikrinimas šiaip sau jau atrodo paranojiškas. Nesiūlau tokioms šiaip sau tikrinančioms moterims nusiraminti. Darbe galima bendrauti internete su kitomis, ne per paštą, kurio prisijungimą žinote. Darbe galima užmegzti draugystę su kita moterimi ir tam bendravimui neturėsite raštinių įrodymų. Siūlau neišleisti vyrų ir į sporto klubus ar šiaip užsiėmimus, kur yra moterų. Viena pažįstama šeima iširo nuo pažinties sporto klube. Geriausia būtų kartu dirbti, kartu viską daryti, kad būtų galima nuolat stebėti ir jei ką, taikyti prevencines priemones. Tokiu atveju jau galėtumėte jaustis saugiai.
Atsakyti

nu blyn, kaip šunį su pasaiteliu visur vedžiotis blink.gif lotuliukas.gif tada jau geriau tikrą šunį vietoj vyro įsigyt, išdresavai pagal save ir bus ramu, nei jis ką tikrins, nei slėps lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 30, 18:35)
iš tikro nei ko slėpt reikia, nei tikrint, pasitikėjimas turi būt, o jie jo nėra, tai nepadės jokie tikrinimai. Nors esu tikrinus kažkurį laikotarpį paauglio susirašinėjimą per skype, nesmagu buvo kad turiu taip elgtis, bet taip reikėjo tuo metu. O dabar ir jų fb atidaryti ir skype, bet skaityt nėra jokio noro  ir reikalo, ten yra jų, ne mano

Už mane tai padaro kaimynai. Viską žinau: kur su hebra ėjo, kur skelbimai sudėti, su kuo matė. Netgi vyrui atraportuoja, o berniukui jau 18 smile.gif
Vienu metu buvo papuolęs sūnaus telefonas į rankas, back up'ą vyras darė, tai ir sms'ai išlindo, bet tai, kad nieko įdomaus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2013 09 30, 19:24)
nu blyn, kaip šunį su pasaiteliu visur vedžiotis blink.gif  lotuliukas.gif tada jau geriau tikrą šunį vietoj vyro įsigyt, išdresavai pagal save ir bus ramu, nei jis ką tikrins, nei slėps lotuliukas.gif

Prie radijatoriaus, su grandine, ant vandens ir duonos. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2013 09 30, 19:04)
Aš augau tokioje šeimoje, kur mane gerbė kaip žmogų. Dienoraštis gulėdavo ant stalo, bet niekas niekad jo be manęs nebuvo atvertęs..nebuvo atplėšę nė vieno mano laiško..neidavo į mano kambarį nepasibeldę ir pan., tad aš turbūt to ir tikiuosi iš antros pusės..Ir jau 16 metų kartu, bet nieko pan. nesu dariusi savo sutuoktiniui (ir net jei paauglė dukružė palieka savo el. paštą atvirą/prieinamą, nesu perskaičiusi nė vieno jos laiškučio, nesu naršiusi jos dienoraščio ir visąlaik atiduodu visus laiškus į rankas neatplėštus, nelendu į jos kuprinę ir pan.).
Tiesiog esu taip auklėta - gerbti save ir kitus.

Vaiko netikrinti? doh.gif Atleiskite, bet... O aš žinau kardinaliai priešingą pavyzdį, kai labai gerai, kad tėvai perskaitė paauglės dukros dienoraštį, bet aišku nepasakė, tik žinojo ir galėjo atitinkamai bendrauti, sukti veiksmus, kalbą ta linkme, kad ji sau nesugalvotų kažko negero padaryti. O to nesimatė visai, tik dienoraštis parodė rolleyes.gif
Atsakyti