QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 01, 08:37)
yra tokie žaismingi gerietiški patologiniai, jie nepretenduoja į globalinius pokyčius, bet reikia laikyti kontrolėje. Žmogus geras, bet linkęs į tam tikrus dalykus
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 02, 14:20)
Bet jei
kažkas pakito, kitą sykį pati negali paaiškinti. Smulkmė. Kažkas ne taip. Kas sukelia tam tikrą susidomėjimą, kas čia. Kodėl elgesys pasidarė toks ar kitoks, kas čia per žaidimai. Va tada ir kyla poreikis antrai pusei išsiaiškinti. Momentinis ir tikslinis "aktas"

QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 02, 16:52)
Savigarba vs. Saugumas, visų pirma tavo pačios? Ir kt.. O jei gyveni iliuzijoje, tuo pačiu gaišdama savo brangaus gyvenimo laiką?

Labai išmintingi Subjektyvios postai.
QUOTE(Siaip111 @ 2013 10 02, 20:58)
Aš esu tikrinusi. Ar man gėda? Absoliučiai ne. Niekas man neįrodys, kad elgiausi blogai, kad žeminau save.... elgiausi labai gerai ir adekvačiai toje situacijoje. Bet tai sakykim buvo daugiau vienkartinis aktas, o ne pastovus mano elgesys.
Kaip Subjektyvi rašė, tas
stebėjimas ar kaip jį bepavadintum, apima ne tik ex ir galimas trečiąsias. Yra žmonių, kurie greiti įsivelti į tam tikras istorijas. Daro
ant karštųjų, o paskui galvoja. Juk kai kurie yra labai principingi, net kietakakčiai, tokių lengvai iš vėžių neišmuši. Bet yra ir ne tokių racionalių, kurie linkę pasiduoti kitų įtakai, karštagalviai. Kai žmogų jau ilgai pažįsti, intuicija labai išlavėja, tiesiog jauti, kad kažkas pakito. Tam tikrais atvejais (nekalbu apie nuolatinį tikrinimą) antrosios pusės (jei ji yra racionalesnė) pareiga tuo pasidomėti. Pavyzdžiui, maniškis kartą norėjo įsivelti į tam tikrą istoriją darbe. Nedetalizuosiu, bet ketino rašyti skundą. Šiek tiek jau buvau girdėjusi apie situaciją. Mačiau, kad pernelyg į tai įsitraukė. Manau, kad pats galėjo dėl to nukentėti. O tai būtų paveikę visą šeimą. Tai ką turėjau palikti viską savieigai? Privalėjau atvėsinti.
Taip pat kartą buvo įsitraukęs į pokalbius su kursiokėmis. Man užtekto pamatyti vieną frazę greta priėjus, kad suprasčiau reikalo esmę

Tai ką jei jaučiau, kur link viskas krypsta, irgi reikėjo aklai pasitikėti? Žinoma, nuo visko neapsisaugosi, bet tam tikrais retais momentais stebėjimą pateisinu. Tai būna adekvati reakcija tam tikrose situacijose. Nes kartu gyvenam ir tai turėtų pasekmių visai šeimai. Noriu žinoti, kad bergždžiai neinvestuoju savo laiko ir pastangų.