Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrinate vyro žinutes telefone, fcb, skype

QUOTE(Raudona Saule @ 2013 09 28, 21:37)
karts nuo  karto bunu tokioj situacijoj, tik ex vietoj. jis pas mane vistiek ateina, kai nori normaliai issikalbeti ir buti suprastas. jo moteris prisigalvoja bile ko. ir irgi lenda i jo zinutes. rezultate jinai ji mete. nors mes nieko nedarom kai ateina, mes kalbames smile.gif nes draugai tebelikom. taip jau buna, ne tik pas mane, ex niekur nedingsta, ypac jei tai buvo pirma santuoka.

o jo dabartinė draugė jo nesupranta ir jis išsikalbėti negali? Kam tada būti su tokiu žmogum, su kuriuo negali būti atviras, kas tada juos sieja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 10 03, 11:06)
Mes su vyru zinom vienas kito paswordus, neturiu ka veikti palandzioju po jo saitus. Jis buna paima mano telefona ir palandzioja prie manes. Zodziu mums tai normalus dalykas, neturim ka spelti vienas nuo kito.

Tai kai nera ka slepti tai ir yra normalus dalykas.
Pyksta turbut tie, kas kazka nori nuslepti.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 09 28, 23:52)
jei mano exo nauja moteris nebutu snipinejus, gyventu sau ramiai normaliai ir viskas. nu ir kas, kad ateina karts nuo karto. yra vaikas, siejantis mus, yra daug dalyku, as su jo seima bendrauju artimai labai. tai dabar mano seima yra, nes tikrosios tos nebeturiu. mes su juo palaikom draugiskus santykius. buvo cia pas ji seimoj laidotuves, ne nauja boba buvo kartu su visais, ne ja prie stalo kartu su artimaisiasi sodino per gedulingus pietus, mane. ir mano vaika. ju anuke. ir ne jai jis ant peties verke, o man. numanau, kad tai kitai moteriai tai yra kosmaras. bet mes abu zinom, kad nebesueisim kartu gyvent. niekad nedarem nieko tokio, del ko butu galima jai realiai pavydet. as jjo nebandau susigrazinti, nenoriu. jis nenori su manim gyvent. bet bendravimas yra. po konfliktu su  ja pas mane ateidavo. tik kad jin kvaisa seke ji, snipinejo ir niekaip negalejo patiketi, kad nei as, nei jis neketinam net sueit vel. ir uosvius kiek terorizavo, kad nebendrautu su mano vaiku. tai tik jos vieta parodyta buvo, niekas nesiteike jos pageidavimu pildyt. taip, as esu jo seimos dalis ir kitaip nebus. o kad jin neistvere savo pacios itarinejimu, jau jos bedos. butu buvusi irgi priimta normaliai, jei pretenziju nebut reiskusi pasisavint ta zmogu.

g.gif skaitau skaitau.... nu tikrai, kaip sakot, jai košmaras. Tai iš kur gali būti pasitikėjimas jos juo, jeigu jis pas jus lekia kiekvienai progai pasitaikius - ir džiaugsmu pasidalint, ir išsiverkt? Ir vargu, ar čia esminis dalykas yra seksas ar kažkoks susiėjimas, jis jai emociškai neištikimas. Tai seksas šone čia tik gėlytės būtų.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 10 03, 12:18)

Turbūt. Aš neseniai gavau uošvio el. pašto prisijungimus bigsmile.gif Nerealiai, ania? Ot reikėjo man vienam reikalui naujo pašto ir leido man savuoju pasinaudoti, nes niekas ten nieko neslepia, sąskaitos visokios tik ateina. Kam čia prisikurti n naudojamų ir ne, kai jau šeimoje yra sukurtų ir gali paskolinti smile.gif

Checheche:)
http://divorcesuppor...sex_with_ex.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 03 spalio 2013 - 11:36
QUOTE(cambala @ 2013 10 03, 10:18)

drinks_cheers.gif
jeigu lendziojant kabinieciaus prie ko nors, nors nera prie ko, tada manau pyktu, kad landzioju, nes prota knisu po to.. bet jis ar as kai ilendam, jeigu kas uzklausiam kas cia ar kas cia, kazkaip nekyla tu pykciu.
Atsakyti
Ar čia rimtai kai kurios taip mąsto ar tik apsimeta, kad jei jau pasisakai už patikrinimą tam tikru momentu, tai čia vos ne hobis tavo - tikrint doh.gif

Jau temos pradžioj rašiau, bet pasikartosiu - sveiko proto moterys (juk apie "nučiuožusias" nešnekam?) ir nepuola kaskart vyrui užtrukus darbe 5 min kraustyt jo kišenių. Noras patikrint atsiranda tada, kai aiškiai kažkas vyksta, kai keičiasi elgesys ryškiai, o vyras vengia pokalbių, paklaustas neigia bet kokius spėjimus, o moteriška nuojauta ir loginiai faktai rėkte rėkia, kad kažkas negerai. Kai kurios tokiu atveju vadovaujasi taisykle - nežinai, ir širdies neskauda. Tuo tarpu kitos mano, kad turi teisę žinoti tai, kas vyksta jų šeimoje ir jei vyras "nebendradarbiauja", susižino pačios.
Atsakyti
Apie tai ir kt. momentus jau n kartų čia buvo rašyta, bet kažkaip nedaeina irnesakyk.gif Gal nesuprantamai rašom? doh.gif
Atsakyti
Mes tai žinome vienas kito slaptažodžius ir kadangi namie 4 kompai, tai dažnai būna palikti tiek mūsų abiejų FB profiliai įjungti, tiek Skype ar el. paštai. Kažkaip niekada nepagalvojau, kad čia kažkas blogo, o manasis turbūt irgi. Būna net pats paprašo, kad kažką surasčiau tarp jo laiškų.

Ai, kartais net būna tokių situacijų, kad įsijungiu FB, o ten automatiškai draugo atsidaro ir kažką palaikinu nepastebėjusi, kad ten ne mano:D Jam irgi taip nutiko kažkada.

Ir pvz jei būna skype ijungtas ir jam kažkas parašo, o jo nėra namie, tai būtinai patikrinu, nes jei tai svarbu - paskambinu ir pasakau, kad pasiskaitytų. Arba atrašau žmonėms, kad jo dabar nėra ir kada bus. Arba jeigu būna koks klausimas konkretus ir aš žinau atsakymą irgi atrašau jo vardu, paskui jam pasakau.

Taip pat jis kartais tingi su savo mama susirašinėt, tai aš už jį atrašinėju:)
Atsakyti
QUOTE(MortaLiepa @ 2013 10 03, 12:47)
Taip pat jis kartais tingi su savo mama susirašinėt, tai aš už jį atrašinėju:)

nu jo cia tai geras drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shyvana: 03 spalio 2013 - 13:06
QUOTE(shyvana @ 2013 10 03, 14:05)
nu jo cia tai geras  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

O ką? Tarkime kai maniškis vairuoja, o aš šalia, tai negi jis turi sustoti ir nebevažiuoti, kad jis atrašyti? Juk n metų kartu, koks gi skirtumas kas tėvus apie kažką informuos? Anksčiau užsienyje tarkime iš viso tik vieną telefoną ant abiejų turėjom, nes tik vienas dar buvo abonentas. Nu tai užlipi į kalną, vienas ilsis, valgyti ištraukia, šunį pagirdo, o kitas rašo abiejų tėvams iš eilės: labuka, mes ant tokio ir tokio kalniuko, vsio narmalna... biggrin.gif
Paprasčiau gi reikia žiūrėti, o ne taip, kad mano, nelįsk, kaip baisu net prisiliesti, kiek ten pažeistų erdvių ir paslapčių doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 03, 12:05)
Apie tai ir kt. momentus jau n kartų čia buvo rašyta, bet kažkaip nedaeina irnesakyk.gif Gal nesuprantamai rašom? doh.gif

Matyt bigsmile.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 10 03, 13:22)
O ką? Tarkime kai maniškis vairuoja, o aš šalia, tai negi jis turi sustoti ir nebevažiuoti, kad jis atrašyti? Juk n metų kartu, koks gi skirtumas kas tėvus apie kažką informuos? Anksčiau užsienyje tarkime iš viso tik vieną telefoną ant abiejų turėjom, nes tik vienas dar buvo abonentas. Nu tai užlipi į kalną, vienas ilsis, valgyti ištraukia, šunį pagirdo, o kitas rašo abiejų tėvams iš eilės: labuka, mes ant tokio ir tokio kalniuko, vsio narmalna... biggrin.gif
Paprasčiau gi reikia žiūrėti, o ne taip, kad  mano, nelįsk, kaip baisu net prisiliesti, kiek ten pažeistų erdvių ir paslapčių doh.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif

Aha, juk kokios paslaptys glūdi rankinukuose, gmailuose, fb, baisu, kad kas nepamatytų. bigsmile.gif
Man jau čia kažkoks susvetimėjimas arba dirbtinis paslaptingumas. Net keista iš tikro, juk dar ne taip seniai nebuvo nei tų e-mailu, nei mobilekų ir nieko, dalijosi visi viena pašto dėžute ir vienu telefonu laidiniu ir viskas ok buvo, tilpom kažkaip visi su savo erdvėm.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 01, 08:37)
yra tokie žaismingi gerietiški patologiniai, jie nepretenduoja į globalinius pokyčius, bet reikia laikyti kontrolėje. Žmogus geras, bet linkęs į tam tikrus dalykus

QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 02, 14:20)
Bet jei kažkas pakito, kitą sykį pati negali paaiškinti. Smulkmė. Kažkas ne taip. Kas sukelia tam tikrą susidomėjimą, kas čia. Kodėl elgesys pasidarė toks ar kitoks, kas čia per žaidimai. Va tada ir kyla poreikis antrai pusei išsiaiškinti. Momentinis ir tikslinis "aktas" cool.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 02, 16:52)
Savigarba vs. Saugumas, visų pirma tavo pačios? Ir kt.. O jei gyveni iliuzijoje, tuo pačiu gaišdama savo brangaus gyvenimo laiką?

drinks_cheers.gif Labai išmintingi Subjektyvios postai.
QUOTE(Siaip111 @ 2013 10 02, 20:58)
Aš esu tikrinusi. Ar man gėda? Absoliučiai ne. Niekas man neįrodys, kad elgiausi blogai, kad žeminau save.... elgiausi labai gerai ir adekvačiai toje situacijoje. Bet tai sakykim buvo daugiau vienkartinis aktas, o ne pastovus mano elgesys.

drinks_cheers.gif
Kaip Subjektyvi rašė, tas stebėjimas ar kaip jį bepavadintum, apima ne tik ex ir galimas trečiąsias. Yra žmonių, kurie greiti įsivelti į tam tikras istorijas. Daro ant karštųjų, o paskui galvoja. Juk kai kurie yra labai principingi, net kietakakčiai, tokių lengvai iš vėžių neišmuši. Bet yra ir ne tokių racionalių, kurie linkę pasiduoti kitų įtakai, karštagalviai. Kai žmogų jau ilgai pažįsti, intuicija labai išlavėja, tiesiog jauti, kad kažkas pakito. Tam tikrais atvejais (nekalbu apie nuolatinį tikrinimą) antrosios pusės (jei ji yra racionalesnė) pareiga tuo pasidomėti. Pavyzdžiui, maniškis kartą norėjo įsivelti į tam tikrą istoriją darbe. Nedetalizuosiu, bet ketino rašyti skundą. Šiek tiek jau buvau girdėjusi apie situaciją. Mačiau, kad pernelyg į tai įsitraukė. Manau, kad pats galėjo dėl to nukentėti. O tai būtų paveikę visą šeimą. Tai ką – turėjau palikti viską savieigai? Privalėjau atvėsinti.
Taip pat kartą buvo įsitraukęs į pokalbius su „kursiokėmis“. Man užtekto pamatyti vieną frazę greta priėjus, kad suprasčiau reikalo esmę ax.gif Tai ką – jei jaučiau, kur link viskas krypsta, irgi reikėjo aklai pasitikėti? Žinoma, nuo visko neapsisaugosi, bet tam tikrais retais momentais stebėjimą pateisinu. Tai būna adekvati reakcija tam tikrose situacijose. Nes kartu gyvenam ir tai turėtų pasekmių visai šeimai. Noriu žinoti, kad bergždžiai neinvestuoju savo laiko ir pastangų.
Atsakyti