Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrinate vyro žinutes telefone, fcb, skype

QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 03, 10:15)
Tau pasisekė su vyru...

Manau, tai ne tiek sėkmė, kiek bendravimo, prioritetų, vertybių ir t. t. rezultatas. O jei vyrą loterijoje loštume, tai būtų sėkmė / nesėkmė.
Atsakyti
QUOTE(Esanti* @ 2013 10 02, 22:01)
Esu tikrinusi, kai buvo negerų įtarimų.
Bet daugiau nenorėčiau to daryti. Bjaurus jausmas.
Tokių nuolatinių, kaip sakoma profilaktinių, patikrinimų neįsivaizduoju...  schmoll.gif
Jei jau negali pasitikėti savo žmogumi, tai arba sau reikia galvą sutvarkyti, arba tokius santykius nutraukti (jei tikrai yra rimtas pagrindas nepasitikėjimui).

Teisingai smile.gif drinks_cheers.gif Savęs graužimas, kentėjimas, tų pačių minčių sukimas n-tąjį kartą - š... ir nieko daugiau. Arba-arba, kito kelio nėra.
Atsakyti
VV, tas straipsnis man? dekui, kad varginaisi. jis mano skaitytas, niekas manes nekabino, jokio pavojaus nejauciu tame, ne vienoje eiluteje. jam pradzioje buvo, sakiau, jei tau blogai - viska stabdom.
aciu uz rupesti....
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 10 03, 21:32)
VV, tas straipsnis man? dekui, kad varginaisi. jis mano skaitytas, niekas manes nekabino, jokio pavojaus nejauciu tame, ne vienoje eiluteje. jam pradzioje buvo, sakiau, jei tau blogai - viska stabdom.
aciu uz rupesti....

Nu nepyk blush2.gif
Atsakyti
Tikrinau, skaiciau zinutes, maciau @, radau pokalbius su ex, jie visi irasyti pas ji. Nuotraukas perziurejau, ju daug radau kompe.
Bet praejo jau visas tas susidomejimas, anksciau buvo smalsu, dabar jau nebe.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2013 10 03, 20:34)
Manau, tai ne tiek sėkmė, kiek bendravimo, prioritetų, vertybių ir t. t. rezultatas. O jei vyrą loterijoje loštume, tai būtų sėkmė / nesėkmė.

Oi ne. Ne visos tokios su "rezultatu", deja. Todėl nereikia tikėtis ir norėti, kad tos, kurios be "rezultato", gyvens taip kaip tos, kurios su "rezultatu". Va taip va.
Atsakyti
QUOTE(carablanca @ 2013 10 03, 14:35)
Matyt  bigsmile.gif
thumbup.gif

Aha, juk kokios paslaptys glūdi rankinukuose, gmailuose, fb, baisu, kad kas nepamatytų.  bigsmile.gif
Man jau čia kažkoks susvetimėjimas arba dirbtinis paslaptingumas. Net keista iš tikro, juk dar ne taip seniai nebuvo nei tų e-mailu, nei mobilekų ir nieko, dalijosi visi viena pašto dėžute ir vienu telefonu laidiniu ir viskas ok buvo, tilpom kažkaip visi su savo erdvėm.

Būtent thumbup.gif Noras patikrinti kyla tada, kai kyla abejonės, moterys turi tą 6 jausmą ir nematau, kad nuodėmė pažiūrėt jei ką į tą telefoną. Nuodėmė daryti, tai, kas nepatinka ir ką reikia slėpti nuo partnerio. Paskaičius temas, tai netgi tie patikrinimai ir pamatymai netyčia į rankas papuola - nelaiku ateina žinutė, suskamba telefonas, arba paliktas atvertas el. paštas g.gif
Jei antra pusė nemato, ką slėpti, tai kita pusė nemato , kad yra reikalas tikrinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 10 04, 08:19)
Jei antra pusė nemato, ką slėpti, tai kita pusė nemato , kad yra reikalas tikrinti g.gif

Turbūt yra šiuos žodžiuose tiesos. Nes jeigu slepiama, tai automatiškai pradedi galvot, kad yra ką slėpt. O va gali gulėt "ant akių" koks tel, paštas atidarytas, tai pagalvojus, jeigu jau taip palieka, tai gal ir neturi ką slėpt, tada ir nekyla noras patikrint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 10 03, 11:15)
o jo dabartinė draugė jo nesupranta ir jis išsikalbėti negali? Kam tada būti su tokiu žmogum, su kuriuo negali būti atviras, kas tada juos sieja?  g.gif

nu tai issiskyre jie neseniai, kita jau drauge turi. ta nesiunta del bendravimo su vaiku ir nuo jos jis pas mane nebega issikalbet. matyt pasikalba namuose. as gi neinicijuoju susitikimu. o verkimas ant peties buvo tik laidojant jo artima zmogu. o kas juos ten pirmiau siejo as nezinau. galbut tai, kad jis vienas but nemoka, jam reikia moters namuose, kad ir kokia ten butu. toks vyro tipas - mamos reik.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 10 04, 12:08)
nu tai issiskyre jie neseniai, kita jau drauge turi. ta nesiunta del bendravimo su vaiku ir nuo jos jis pas mane nebega issikalbet. matyt pasikalba namuose. as gi neinicijuoju susitikimu. o verkimas ant peties buvo tik laidojant jo artima zmogu. o kas juos ten pirmiau siejo as nezinau. galbut tai, kad jis vienas but nemoka, jam reikia moters namuose, kad ir kokia ten butu. toks vyro tipas - mamos reik.

Pagirti tik reikėtų, jei išsiskyręs vyras rūpinasis vaikais iš anksresnės santuokos ir normaliai bendrauja su ex. Tada bent gali žinot, kaip elgsis su bendrais vaikais, jei tektų išsiskirti. O vat nesutarimų aptarinėjimas su ex man būtų nepriimtinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 10 04, 12:48)
Pagirti tik reikėtų, jei išsiskyręs  vyras rūpinasis vaikais iš anksresnės santuokos ir normaliai bendrauja su ex. Tada bent gali žinot, kaip elgsis su bendrais  vaikais, jei tektų išsiskirti. O vat nesutarimų aptarinėjimas su ex man būtų nepriimtinas biggrin.gif

dėl vaikų tikrai taip. o dėl ex, klausimas, ką vadinat normaliu bendravimu. jeigu nekolioja kiekvienai progai pasitaikius ir keptuvėm nesidaužo, tai valio, bet jeigu santykiai artimesni su ex nei su dabartine drauge, kalbu būtent apie emocinį ryšį ,tai kyla klausimas, KAM ta draugė iš viso reikalinga ir kam tokie santykiai.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 10 04, 11:48)
Pagirti tik reikėtų, jei išsiskyręs  vyras rūpinasis vaikais iš anksresnės santuokos ir normaliai bendrauja su ex. Tada bent gali žinot, kaip elgsis su bendrais  vaikais, jei tektų išsiskirti. O vat nesutarimų aptarinėjimas su ex man būtų nepriimtinas biggrin.gif

kad taip jau iseina. as gi su juo tik issiskyriau, o su jo seima artimai bendrauju ir einamus reikalus zinau. net sexualines traukos nebera jokios, jis man kaip brolis, mazdaug taip.
Atsakyti