Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tikrinate vyro žinutes telefone, fcb, skype

QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 04, 07:00)
Oi ne. Ne visos tokios su "rezultatu", deja. Todėl nereikia tikėtis ir norėti, kad tos, kurios be "rezultato", gyvens taip kaip tos, kurios su "rezultatu". Va taip va.

Kaip negali būti žmogaus atsakomybės tame, kokį partnerį jis pasirenka?
Atsakyti
Nei pinigines ,nei uzrasu,nei intereto iki siol neknaisiojau,bet nuo rytdienos jo snukiaknygia ruosiuos perkuisti...nu pirma kart per 15 metu su kazkokiu draugeliu i vakarone issigarbino,va jau ir atejo itartinadieniu laikas...senas,bet ka ten uz tuos kvesenas gali garantuot:)
Atsakyti
QUOTE(Slinky-malinky @ 2013 10 05, 22:54)
Nei pinigines ,nei uzrasu,nei intereto iki siol neknaisiojau,bet nuo rytdienos jo snukiaknygia  ruosiuos perkuisti...nu pirma kart  per 15 metu su kazkokiu draugeliu i vakarone issigarbino,va jau ir atejo itartinadieniu laikas...senas,bet ka ten uz tuos kvesenas gali garantuot:)

Nu ir kokios naujienos g.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 10 04, 13:14)
dėl vaikų tikrai taip. o dėl ex, klausimas, ką vadinat normaliu bendravimu. jeigu nekolioja kiekvienai progai pasitaikius ir keptuvėm nesidaužo, tai valio, bet jeigu santykiai artimesni su ex nei su dabartine drauge, kalbu būtent apie emocinį ryšį ,tai kyla klausimas, KAM ta draugė iš viso reikalinga ir kam tokie santykiai.

Tą emocinį ryšį sunku išmatuoti, bet manau ir nebejausti nieko tiem exam negali g.gif Jei ne kažkokią trauką, simpatiją, tai gali būt ir neapykanta, bet kažką jaučia. Juk tas žmogus buvo, yra ir bus, ypač jei yra vaikų. Dažnai net exai lygina antrąsiais su pirmosiomis biggrin.gif Visaip būna g.gif Bet jei kultūringai sprendžia visus susijusius su vaikais reikalus, padeda vienas kitam ,nežemindami vienas kito, nesiplūsdami, o kultūringai, tai jau gerai.
Nors yra tekę girdėti, kad exai tapo meilužiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 10 07, 08:51)
Tą emocinį ryšį sunku išmatuoti, bet manau ir nebejausti nieko  tiem exam negali g.gif  Jei ne kažkokią trauką, simpatiją, tai gali būt ir neapykanta, bet kažką jaučia. Juk tas žmogus buvo, yra ir bus, ypač jei yra vaikų. Dažnai net exai lygina antrąsiais su pirmosiomis  biggrin.gif Visaip būna g.gif  Bet jei kultūringai sprendžia visus susijusius  su vaikais reikalus, padeda vienas kitam ,nežemindami vienas kito, nesiplūsdami, o kultūringai, tai jau gerai.
Nors yra tekę girdėti, kad exai tapo meilužiais biggrin.gif

man irgi biggrin.gif gal todėl ir neįsivaizduoju aš to emocinio ryšio, paprastos draugystės kaip tarp kitų eilinių draugų, kai jau tikrai viskas baigta (santykiai,turiu omeny). Aišku, niekas nesako,kad turi praeiti kaip pro nepažįstamą žmogų, bet nemanau, kad kyla begalinis noras bendrauti, atvirauti, guostis ir t.t., išskyrus bendrus reikalus (vaikus). Juk nebeesi su tuo žmogum ne be reikalo, buvo skyryboms rimta priežastis. g.gif
Atsakyti
Niekada! Kaip sakoma "nežinai ir širdies nesauda" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Deila* @ 2013 10 12, 13:01)
Niekada! Kaip sakoma "nežinai ir širdies nesauda"  cool.gif

Stručio pozicija? O jei kažką įtartumėt, žiūrėtumėt?
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 10 12, 19:11)
Stručio pozicija?  O jei kažką įtartumėt, žiūrėtumėt?

Bent jau as, jei neketinciau skirtis, tai neziureciau, apsimesciau,kad vaidenas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 10 12, 20:11)

Matyt utopija sužinoti tokią info: kas dažniau skiriasi, kai moterys iš kažkur sužino ar kai jas patys vyrai informuoja?
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 10 12, 20:11)

Niekada, nes pasitikiu savo zmogumi. Jei nepasitikiu, vadinasi, laikas skirtis. Man pasitikejimas yra vertybe. Lygiai taip pat, manau, jog zema abejoti mylimo zmogaus padorumu, knistis jo daiktuose, dokumentuose jam nezinant. Jei aptikciau tai darant savo vyra, vienareiksmiskai skirciaus. Kaip jau minejau pasitikiejimas viena is mano pamatiniu vertybiu.
Atsakyti
Aš tai nesiskirčiau ir nedaryčiau kažkokios dramos, tiesiog vietoje ramiai išsiaiškintume ir tiek. Manau to pakaktų. Iš kur, kodėl, koks tam buvo pagrindas ir pan.. Gal atlaidžiau į tai žiūriu. Ir kažkodėl nemanau, kad vyras pasileistų laukais kaip beprotis, jei sužinotų, kad aš juo "pasidomėjau", nes jis žmogus tvirtas, pragmatiškas, jokių svaičiojimų ar kliedesių. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 13, 21:29)
Aš tai nesiskirčiau ir nedaryčiau kažkokios dramos, tiesiog vietoje ramiai išsiaiškintume ir tiek. Manau to pakaktų. Iš kur, kodėl, koks tam buvo pagrindas ir pan.. Gal atlaidžiau į tai žiūriu. Ir kažkodėl nemanau, kad vyras pasileistų laukais kaip beprotis, jei sužinotų, kad aš juo "pasidomėjau", nes jis žmogus tvirtas, pragmatiškas, jokių svaičiojimų ar kliedesių. irnesakyk.gif

Tai nera drama, tiesiog mes neturime tabu kai kalbam apie tarpusavio bendravima, vyras ir as zinome, kad mes galime uzduoti vienas kitam domimus klausimus ir gauti saziningus atsakymus. Bent jau as esu atvira pokalbiams, kad ir vyras siuo klausimu pritaria. Buvo ne vienas kartas, kai atsakymas mane nelabai tenkino, itariu ir jam pasitaike momentai, kai teko "praryti tiesa". Todel, kisimasis i vienas kito telefonus, knisimasis dokumentuose yra tabu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 spalio 2013 - 20:58
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 13, 21:29)

bet kodėl reikia knistis, kad paskui aiškintis, kodėl taip padarei. O ar ne paprasčiau tiesiog paprašyti parodyti prie to žmogaus kas tau smalsu?
Nors kiek stebiu žmones, net nesiknaisiojant ir nesirausiant po daiktus yla dažniausiai visai netyčia pati išlenda smile.gif
Atsakyti