Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(pavyks @ 2013 10 23, 15:39)

Mes pernai Tenerifėj tokiu laiku buvom, jau rašiau daug kartų, kad oras fantastiškas buvo, tikra vasara, maudėmės kasdien, nelijo per 20d nei karto, o kas bus ateinančiais metais, niekas nežino smile.gif Mes irgi tuo laiku į Gran Kanariją važiuosim, tai pamatysim smile.gif

Ačiū 4u.gif
Šiandien visą dieną senas temas skaitau, tai jau apsiraminau dėl oro. Žinoma, kaip ir visur, gali visko pasitaikyt, bet, kad bus šilčiau nei pas mus tai faktas. biggrin.gif Labiausiai nesinori lietaus visomis dienomis gauti.

Užsisakėm jau bilietus, kol dvejojom dėl oro, pabrango keliolika eur per kelias valandas, nes kaip tik ir Makalius išmetė pasiūlymą tom pačiom datom su mano nusižiūrėtais persėdimais. cool.gif Skrisim į GK per Duseldorf, grįšim per Barseloną.

Atsakyti
QUOTE(ader @ 2013 10 23, 08:34)
Dar vakar sukau galva kaip tilpti i bagaza.
Kokio dydzio rankinis bagazas wizzaire turi but?
i
Jei su Wizzair tik 1 skrydis,tai Jusu vietoj tam skrydziui pirkciau ''didesni rankini bagaza'' uz 35lt berods, ir ramiai skrisciau.Mes taip darem,kadangi turim normalius rankini bagaza atitinkancius lagaminus.Ir viskas tilpo 9 dienom,dar ir per daug rubu vaikams pridejau rolleyes.gif

xxxsaulyte,daug nudistų senelių, labai daug...-man kazkaip kraupokai skamba biggrin.gif Bet smagu,kad atostogos pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2013 10 23, 11:52)
Sveikos, mergaitės 4u.gif . Prisijungiu prie Jūsų draugiško (tikiuosi...  ax.gif  ) Kanarų salų mylėtojų būrio - mano šeimos planuose vasarį įrašyta TENERIFĖ. Tad reikia po truputį pradėti skaitinėti apie ją  biggrin.gif .

Kiipshiuke, jei užmatysi pigesnių bilietų, pranešk, prašau. Nors mūsų planai labai griežti: išskristi turim 02.14, grįžti - 02.22.

Na, o dabar laikas skaityti ankstesnes temas. O po to ateisiu pas jus su krūva klausimų blush2.gif .

mes irgi labai panasiai planuojam. Kolkas 02.11-24 radau bent jau ne naktinius laukimus tarp skrydziu. Dabar va bandau ziuret atostogu savaite ir savaite po ju.
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 10 23, 21:18)
mes irgi labai panasiai planuojam. Kolkas 02.11-24 radau bent jau ne naktinius laukimus tarp skrydziu. Dabar va bandau ziuret atostogu savaite ir savaite po ju.

O aš turbūt daug ką nustebinsiu: mes ieškom būtent su naktine pertrauka tarp skrydžių. Žmona pakankamai sunkiai pakelia lėktuvo kilimus-leidimusis, tad nusprendėm, kad teks užsisakyti viešbučius nakvynei, ir pailsėjus tęsti kelionę. Žinoma, kelionė pabrangsta, bet kaip sakoma, sveikata brangiau už viską biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2013 10 23, 21:52)
O aš turbūt daug ką nustebinsiu: mes ieškom būtent su naktine pertrauka tarp skrydžių. Žmona pakankamai sunkiai pakelia lėktuvo kilimus-leidimusis, tad nusprendėm, kad teks užsisakyti viešbučius nakvynei, ir pailsėjus tęsti kelionę. Žinoma, kelionė pabrangsta, bet kaip sakoma, sveikata brangiau už viską biggrin.gif .

O tai tiesioginiu reisu negeriau? Ir pakilimų - nusileidimų mažiau, ir laiko sutaupyta, ir nuovargio mažiau, juk jeigu viską suskaičiuoji, visas nakvynes, ar nepanašiai gaunasi? Pasidomėjus gal galima gauti čarterių pigiau? unsure.gif
Atsakyti
Paaiskinkit man tundrai, kur ir kaip ieskoti tiesioginiu skrydziu? g.gif Kiek bandau, vis ismeta su persedimais.
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 10 23, 22:30)
O tai tiesioginiu reisu negeriau? Ir pakilimų - nusileidimų mažiau, ir laiko sutaupyta, ir nuovargio mažiau, juk jeigu viską suskaičiuoji, visas nakvynes, ar nepanašiai gaunasi? Pasidomėjus gal galima gauti čarterių pigiau?  unsure.gif

Dabar apšvieskit mane neišmanėlį blush2.gif : čarteriniu reisu skristi galima tik įsigijus visą kelionės paketą, t.y. skrydį+apgyvendinimą+ekskursijos. Ar aš klystu? g.gif Mūsų situacija šiek tiek kitokia: apartamentai ir automobilis Tenerifėje jau yra, reikia tik kažkaip iki ten nusigauti, ir būtent mano nurodytomis dienomis. O juk čarteriniai reisai į Tenerifę nekasdien būna...
Atsakyti
QUOTE(pingwine @ 2013 10 23, 23:00)
Paaiskinkit man tundrai, kur ir kaip ieskoti tiesioginiu skrydziu? g.gif  Kiek bandau, vis ismeta su persedimais.

lengviausia tai skambinėti per agentūras, bet kai skaičiau šią temą, tai keliautojai kreipiasi į Udrių ir kažkaip ten sutaria mažesnes kainas.
nevadinkite savęs taip, tam čia žmonės ir bendrauja, ka kažką vieni iš kitų sužinotų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Arturas15 @ 2013 10 23, 23:05)
Dabar apšvieskit mane neišmanėlį blush2.gif : čarteriniu reisu skristi galima tik įsigijus visą kelionės paketą, t.y. skrydį+apgyvendinimą+ekskursijos. Ar aš klystu? g.gif  Mūsų situacija šiek tiek kitokia: apartamentai ir automobilis Tenerifėje jau yra, reikia tik kažkaip iki ten nusigauti, ir būtent mano nurodytomis dienomis.  O juk čarteriniai reisai į Tenerifę nekasdien būna...

na jei taip labai tiksliai reikia konkrečią dieną, tai gal tikrai ir neįmanoma, bet skrydžių į Tenerifę yra padauginta, dėl "atkritusio" Egipto. Šiam sezonui į GK tai jo, nėra tiesioginių. O pirkti galima tik skrydį agentūroje, tik perkant paketą labiau apsimoka, nes vien tik skrydis tai labai jau brangus. bet štai Elvita parašė, kad ji atgal iš Tenerifės pirko čarterį už 822,00 dviems, tai tikrai nera brangu. tik klausimas, kur ji taip gerai gavo, nes šiaip tai tik skrydis 1699,00 asmeniui pirmyn atgal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssottezze: 23 spalio 2013 - 22:18
QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 10 23, 11:23)
man vyras liepe ant popieriaus uzsirasyt ir pasikabint, kad nebedvejociau.

hihihi.gif

QUOTE(Arturas15 @ 2013 10 23, 11:52)
Sveikos, mergaitės 4u.gif . Prisijungiu prie Jūsų draugiško (tikiuosi...  ax.gif  ) Kanarų salų mylėtojų būrio - mano šeimos planuose vasarį įrašyta TENERIFĖ.

Sveikas gyvas mirksiukas.gif , smagu matyti tave sioje temoje. Junkis smile.gif

QUOTE(Girl. @ 2013 10 23, 13:59)
Skaitau fotoreortažus ir kaip gaila, kad praktiškai nuotraukų nebelikę verysad.gif turbūt, dauguma per fotki kėlė, o pas juos kažkaip labai daug nuotraukų išsitrynė verysad.gif

Is tiesu, nemazai fotoreportazu parasius ir beveik nebeliko nuotrauku. Madeiros is viso nei vienos verysad.gif

QUOTE(pavyks @ 2013 10 23, 14:39)
vienas paplūdimys už pilies nerealus, su žydra juosta - Playa Del Duque wub.gif

Man irgi su vaikais gaminimas per atostogas, tai neatostogos schmoll.gif

As sita papludimi atradau tik siais metais, benarsydama interneto platybese. Butinai reiks nuvaziuoti, atrodo thumbup.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(rasa32 @ 2013 10 23, 19:37)
Jei su Wizzair tik 1 skrydis,tai Jusu vietoj tam skrydziui pirkciau ''didesni rankini bagaza'' uz 35lt berods, ir ramiai skrisciau.

drinks_cheers.gif , mes irgi i prieki skrendam, Wizzair/Ryanair, tai pirkom didesni orlaivio salono bagaza ir skrisim su ryanair rankiniais lagaminais.

QUOTE(pingwine @ 2013 10 23, 22:00)
Paaiskinkit man tundrai, kur ir kaip ieskoti tiesioginiu skrydziu? g.gif  Kiek bandau, vis ismeta su persedimais.

Tiesioginiu skrydziu, jei tai ne carteris, i Kanarus nera smile.gif

QUOTE(Arturas15 @ 2013 10 23, 22:05)
Dabar apšvieskit mane neišmanėlį blush2.gif : čarteriniu reisu skristi galima tik įsigijus visą kelionės paketą, t.y. skrydį+apgyvendinimą+ekskursijos. Ar aš klystu? g.gif  Mūsų situacija šiek tiek kitokia: apartamentai ir automobilis Tenerifėje jau yra, reikia tik kažkaip iki ten nusigauti, ir būtent mano nurodytomis dienomis.  O juk čarteriniai reisai į Tenerifę nekasdien būna...

Carteriniu reisu galima skristi neperkant keliones paketo, t.y. perkant tik lektuvo bilietus. Bet pirmyn/atgal, bus labai brangu carteriu, tai viena, antra - butent tomis dienomis manau, kad negausit, nes atgal carterinis reisas vasario 20d., kuriuo ir mes parskrendam, o i prieki - vasario 13d.

QUOTE(ssottezze @ 2013 10 23, 22:14)
bet štai Elvita parašė, kad ji atgal iš Tenerifės pirko čarterį už 822,00 dviems, tai tikrai nera brangu. tik klausimas, kur ji taip gerai gavo, nes šiaip tai tik skrydis 1699,00 asmeniui pirmyn atgal.

Is Udriaus, rasiau berods g.gif

P.s. manes tie carteriniai reisai visai nevilioja, su savo Small Airlaines lektuvais. Mielai skirsciau su persedimais. Bet visai nesinori Novaturui 400lt padovanoti, tad tenka rinktis is 2 blogybiu, viena doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 24 spalio 2013 - 07:54
QUOTE(Elvita @ 2013 10 24, 08:45)
hihihi.gif

Is tiesu, nemazai fotoreportazu parasius ir beveik nebeliko nuotrauku. Madeiros is viso nei vienos  verysad.gif

kaip gerai kad spėjau dar pamatyti  smile.gif , o jie dingo jau tikrai negrįžtamai?  unsure.gif

P.s. manes tie carteriniai reisai visai nevilioja, su savo Small Airlaines lektuvais. Mielai skirsciau su persedimais. Bet visai nesinori Novaturui 400lt padovanoti, tad tenka rinktis is 2  blogybiu, viena  doh.gif

Nelabai suprantu, kur čia tas Novaturas figūruoja, tai jei kelionė sudėliota savarankiškai, tai ir atgal galima taip pat..
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 10 24, 08:05)
Nelabai suprantu, kur čia tas Novaturas figūruoja, tai jei kelionė sudėliota savarankiškai, tai ir atgal galima taip pat..

Be abejo, kad galima. Tik beda tame, kad i Tenerife siemet nesiruosem, nes vyras norejo skristi i Egipta nardyti. Bet, prasidejus neramumams, Egipta atsaukem ir pasirinkom Tenerife, o 400lt depozitas liko Novature. Tai buvo tik 2 iseitys, arba depozita paliekam Novaturui ir pirmyn/atgal skrendam savarankiskai, arba Udriaus ideja, perkam carterini reisa is Novaturo. Ja mes ir pasinaudojom smile.gif

Jau rasiau sita, tik nepamenu sioje ar Egipto temoje.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 10 23, 19:37)
xxxsaulyte,daug nudistų senelių, labai daug...-man kazkaip kraupokai skamba biggrin.gif Bet smagu,kad atostogos pavyko thumbup.gif

taip, labai smagiai buvo...

o dėl senelių - mes nebuvom kitose salose Kanarų, bet sprendžiam, kad kadangi Fuertėj nėra jokios veiklos , vaikų pastebėjom vos vieną kitą, ir tai lietuvaičių iš Airijos, tai gal dėl to lb daug nudistų, ypač Morro Jable papludimiuose....

pažystama buvo su 13 m. mergaite Tenerifėje - sako nematėm nei vieno nudisto...

apie skrydžius diskutuojate - mes pirkom po 614 lt asm. per happyfly sistemą. Kad ir sumoki 180 lt tarpininkavimo mokestį, bet nereikia 4 pirkimų daryti, kur susideda panašiai kortelės mokestis...
mes pirmyn į Fuertę skridom per London Stansted (22.30-6.30 laukimas), atgal per Bergamo (23.30-16.30 laukimas).

Ta pažystama į Tenerifę pirko pirmyn su Wizair iki Paris, ten 4 val ir su Ryanair į Tenerifę. Atgal irgi taip pat su 5 val laukimu... gal ir neblogai...
Atsakyti