QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 10 23, 11:23)
man vyras liepe ant popieriaus uzsirasyt ir pasikabint, kad nebedvejociau.
QUOTE(Arturas15 @ 2013 10 23, 11:52)
Sveikos, mergaitės

. Prisijungiu prie Jūsų draugiško (tikiuosi...

) Kanarų salų mylėtojų būrio - mano šeimos planuose vasarį įrašyta TENERIFĖ.
Sveikas gyvas

, smagu matyti tave sioje temoje. Junkis
QUOTE(Girl. @ 2013 10 23, 13:59)
Skaitau fotoreortažus ir kaip gaila, kad praktiškai nuotraukų nebelikę

turbūt, dauguma per fotki kėlė, o pas juos kažkaip labai daug nuotraukų išsitrynė
Is tiesu, nemazai fotoreportazu parasius ir beveik nebeliko nuotrauku. Madeiros is viso nei vienos
QUOTE(pavyks @ 2013 10 23, 14:39)
vienas paplūdimys už pilies nerealus, su žydra juosta - Playa Del Duque
Man irgi su vaikais gaminimas per atostogas, tai neatostogos
As sita papludimi atradau tik siais metais, benarsydama interneto platybese. Butinai reiks nuvaziuoti, atrodo
QUOTE(rasa32 @ 2013 10 23, 19:37)
Jei su Wizzair tik 1 skrydis,tai Jusu vietoj tam skrydziui pirkciau ''didesni rankini bagaza'' uz 35lt berods, ir ramiai skrisciau.

, mes irgi i prieki skrendam, Wizzair/Ryanair, tai pirkom didesni orlaivio salono bagaza ir skrisim su ryanair rankiniais lagaminais.
QUOTE(pingwine @ 2013 10 23, 22:00)
Paaiskinkit man tundrai, kur ir kaip ieskoti tiesioginiu skrydziu?

Kiek bandau, vis ismeta su persedimais.
Tiesioginiu skrydziu, jei tai ne carteris, i Kanarus nera
QUOTE(Arturas15 @ 2013 10 23, 22:05)
Dabar apšvieskit mane neišmanėlį

: čarteriniu reisu skristi galima tik įsigijus visą kelionės paketą, t.y. skrydį+apgyvendinimą+ekskursijos. Ar aš klystu?

Mūsų situacija šiek tiek kitokia: apartamentai ir automobilis Tenerifėje jau yra, reikia tik kažkaip iki ten nusigauti, ir būtent mano nurodytomis dienomis. O juk čarteriniai reisai į Tenerifę nekasdien būna...
Carteriniu reisu galima skristi neperkant keliones paketo, t.y. perkant tik lektuvo bilietus. Bet pirmyn/atgal, bus labai brangu carteriu, tai viena, antra - butent tomis dienomis manau, kad negausit, nes atgal carterinis reisas vasario 20d., kuriuo ir mes parskrendam, o i prieki - vasario 13d.
QUOTE(ssottezze @ 2013 10 23, 22:14)
bet štai Elvita parašė, kad ji atgal iš Tenerifės pirko čarterį už 822,00 dviems, tai tikrai nera brangu. tik klausimas, kur ji taip gerai gavo, nes šiaip tai tik skrydis 1699,00 asmeniui pirmyn atgal.
Is Udriaus, rasiau berods
P.s. manes tie carteriniai reisai visai nevilioja, su savo Small Airlaines lektuvais. Mielai skirsciau su persedimais. Bet visai nesinori Novaturui 400lt padovanoti, tad tenka rinktis is 2 blogybiu, viena