Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 10 24, 09:05)
tai gal dėl to lb daug nudistų, ypač Morro Jable papludimiuose....

Nudistu daugiausiai matem Fuerteje ir Gran Kanarijoje. Bet man tai jie netrukdo irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(ssottezze @ 2013 10 24, 00:14)
lengviausia tai skambinėti per agentūras, bet kai skaičiau šią temą, tai keliautojai kreipiasi į Udrių ir kažkaip ten sutaria mažesnes kainas.
nevadinkite savęs taip, tam čia žmonės ir bendrauja, ka kažką vieni iš kitų sužinotų  smile.gif

Aciu, pabandysiu paskambinet. 4u.gif Tik dar klausimas: skambint i kelioniu agenturas, pvz. Novaturas ar skrydziu, pvz. Happyfly, skrendu.lt?
Atsakyti
QUOTE(pingwine @ 2013 10 24, 11:45)
Aciu, pabandysiu paskambinet.  4u.gif Tik dar klausimas: skambint i kelioniu agenturas, pvz. Novaturas  ar skrydziu, pvz. Happyfly, skrendu.lt?

į kelionių smile.gif , aš į skrydžių neskambinau.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 10 24, 10:02)
Nudistu daugiausiai matem Fuerteje ir Gran Kanarijoje. Bet man tai jie netrukdo irnesakyk.gif

man irgi netrukdo, tik sakau, kam nepriimtina - na ten aibė senelių beveik vien,. rudų, gražių ... mirksiukas.gif
Atsakyti
reikia patarimo:
Persedimui s vieno lektuvo i kita 1 val 20 min turbut per mazai? rizika per didele, ar imanoma? Tik su rankinias Barcelonoje

Aciuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 10 24, 12:13)
man irgi netrukdo, tik sakau, kam nepriimtina - na ten aibė senelių beveik vien,. rudų, gražių ...  mirksiukas.gif

Na, seneliai, tai man schmoll.gif , bet kokiu vyru maciau, ypac GK bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 10 24, 13:53)
reikia patarimo:
Persedimui s vieno lektuvo i kita 1 val 20 min turbut per mazai? rizika per didele, ar imanoma? Tik su rankinias Barcelonoje

Aciuuu  4u.gif

Imanoma, o rizikuoti ar ne, spresti jums mirksiukas.gif As ziemos metu nerizikuociau...
Atsakyti
Aš šiąnakt irgi sapnavau, kad nespėju į lektuvą ir dabar jau pradeda baimė imti. Nes į Duseldorfą atskrendam 11,15, o skrydis iš jo į GK 13 val.. kažkaip baisu, nes visada kiek kur keliavę su persėdimais tarp skrydžių būdavo laiko į valias unsure.gif
Pavyks, lyg senesnėj temoj skaičiau, kad ir jūs taip skrisit?
Atsakyti
Ir mes sausio pradzioje ieskomes keliones viesbutyje su viskas iskaiciuota. Skrisim su vaikais, bus pirmos atostogos mums visiems. Ir laukiu ir pergyvenu, kad bus sunku. Juk mazajai bus tik 9men.
Papildyta:
Ar reikia tureti pasus skrendant i GK?
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 10 24, 12:13)
man irgi netrukdo, tik sakau, kam nepriimtina - na ten aibė senelių beveik vien,. rudų, gražių ...  mirksiukas.gif

hihihi.gif

QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 10 24, 13:53)
reikia patarimo:

Aciuuu  4u.gif

Aš irgi nerizikuočiau ax.gif

QUOTE(Girl. @ 2013 10 24, 16:15)
Aš šiąnakt irgi sapnavau, kad nespėju į lektuvą ir dabar jau pradeda baimė imti. Nes į Duseldorfą atskrendam 11,15, o skrydis iš jo į GK 13 val.. kažkaip baisu, nes visada kiek kur keliavę su persėdimais tarp skrydžių būdavo laiko į valias unsure.gif
Pavyks, lyg senesnėj temoj skaičiau, kad ir jūs taip skrisit?

Galvoji daug apie tai, tai ir sapnuoji wink.gif
Taip, mes per Diuseldorfą skrisim.

QUOTE(Dolyte @ 2013 10 24, 19:18)
Ir mes sausio pradzioje ieskomes keliones viesbutyje su viskas iskaiciuota. Skrisim su vaikais, bus pirmos atostogos mums visiems. Ir laukiu ir pergyvenu, kad bus sunku. Juk mazajai bus tik 9men.
Papildyta:
Ar reikia tureti pasus skrendant i GK?

Nepergyvenkit, bus viskas thumbup.gif mes su 11 mėn skridom, buvo tikrai lengviau nei su 2-3m. devil.gif
Užtenka tapatybės kortelių.
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2013 10 24, 20:18)
Ir laukiu ir pergyvenu, kad bus sunku. Juk mazajai bus tik 9 men.

Nepergyvenkit. Su tokiu gal dar lengviau,negu 1,5-2 metų,kai protelis dar ne kažką,o kojos jau neša smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2013 10 24, 20:26)
Nepergyvenkit. Su tokiu gal dar lengviau,negu 1,5-2 metų,kai protelis dar ne kažką,o kojos jau neša  smile.gif

thumbup.gif:
Kiek zvaigzduciu viesbutuka rinktis? 4 ar 5? g.gif Ar labai didelis skirtumas tapr 4 ir 5?
Papildyta:
keliu dienu kelione jus renkates?
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2013 10 25, 00:13)

Kiek zvaigzduciu viesbutuka rinktis? 4 ar 5?  g.gif  Ar labai didelis skirtumas tapr 4 ir 5?

keliu dienu kelione jus renkates?

Tai pagal finansus žiūrėkit.

Aš ėmiau 14n,kažkaip abydnoka skrist trumpam,kai skrydis toks ilgas,gi mazgiams tai sunku. O ir šiaip,kai į LT ateina lapkričio dargana,gera pabūt saulėtuose Kanaruose pora savaičių rolleyes.gif
Papildyta:

Nors jums,Dolyte,turbūt kitaip,nes kaip suprantu,ne iš LT vyksit. O mums,net ir tiesioginis skrydis per 6 valandas,tai šikna plokščia liks sad.gif
Atsakyti