Aviabilietų akcija skrydžiams į Tenerifę užsakomaisiais tiesioginiais reisais 7, 11 ir 14 nakvynių trukmei. Kaina 930 Lt
Išvykimams: lapkričio 18, lapkričio 22, gruodžio 2, gruodžio 6, gruodžio 9

Išvykimams: lapkričio 18, lapkričio 22, gruodžio 2, gruodžio 6, gruodžio 9
Keliautojos, o pries kiek laiko mazdaug rezervuojates automobilius? Ziuriu, kad cabrera sausio menesiui nieko nebesiulo, ar gali buti taip, kad nebera laisvu auto?

QUOTE(Forma @ 2013 11 08, 19:10)
Keliautojos, o pries kiek laiko mazdaug rezervuojates automobilius? Ziuriu, kad cabrera sausio menesiui nieko nebesiulo, ar gali buti taip, kad nebera laisvu auto? 

Skrendam vasari, rezervavausi spali.
QUOTE(Forma @ 2013 11 08, 19:10)

Tai kad yra

QUOTE(niekadeja1 @ 2013 11 08, 18:33)
Yra, skrydžiai penktadieniais. Bet kainos tik neakcijinės.
O vasario men yra tiesioginiu skrydziu? Ir su kokia kompanija?
QUOTE(sandrulle @ 2013 11 09, 14:17)
O vasario men yra tiesioginiu skrydziu? Ir su kokia kompanija?
Tiesioginiai reisai yra tik uzsakomaisiais reisais, su organizatoriais Teztour arba Novaturas.
QUOTE(niekadeja1 @ 2013 11 09, 16:08)
Tiesioginiai reisai yra tik uzsakomaisiais reisais, su organizatoriais Teztour arba Novaturas.
O be jų siūlomų kelionių ar galima nusipirkti tik skrydį? Gal kas atsakys

Labas vakaras,
Prašysiu jūsų pagalbos metus žiūrėjau ir galiausiai atsisėdau planuoti. Tik visą informaciją apie jungiamuosius skrydžius, kur buvau buvau radus, deja pasikeitusi. Ir Nebematau info kaip jungiate. nes Bruselis jungiasi tik laiko tarpas baisiai jau mažas. Duseldorfas ne, Bremenas ne. Tad prašau gal galite pasakyti, būsime labai dėkingi. Ačiū
Prašysiu jūsų pagalbos metus žiūrėjau ir galiausiai atsisėdau planuoti. Tik visą informaciją apie jungiamuosius skrydžius, kur buvau buvau radus, deja pasikeitusi. Ir Nebematau info kaip jungiate. nes Bruselis jungiasi tik laiko tarpas baisiai jau mažas. Duseldorfas ne, Bremenas ne. Tad prašau gal galite pasakyti, būsime labai dėkingi. Ačiū

QUOTE(kovo @ 2013 11 09, 19:42)
Galima, tik brangu, šiaip kainuoja 1699,00 asmeniui pirmyn atgal, bet pasitaiko akcijų, juk neseniai berods niekadėja1 siūlė už 900,00, paskaitykite kelis puslapius atgal, buvo diskutuota. skrydis su Small Planet.
QUOTE(korespond @ 2013 11 09, 19:30)
Galima, tik brangu, šiaip kainuoja 1699,00 asmeniui pirmyn atgal, bet pasitaiko akcijų, juk neseniai berods niekadėja1 siūlė už 900,00, paskaitykite kelis puslapius atgal, buvo diskutuota. skrydis su Small Planet.
Aš jau nuo 10 temos perskaičiau, bet mes planuojame balandžio 4d , tai tai dienai dar nieko gero nerandu