kovo, balandis dar toli, akcijas paleidžia dažniausiai artimiausiems skrydžiams
laperik, o kokiam mėnesiui ir į kokią salą planuojate?
QUOTE(kovo @ 2013 11 09, 21:05)
Aš jau nuo 10 temos perskaičiau, bet mes planuojame balandžio 4d , tai tai dienai dar nieko gero nerandu 
Tikriausiai tokiu metu jau užsakomųjų skrydžių nebeorganizuoja, tik rudenį ir žiemą, bet reikia domėtis, gal atkritus Egiptui, padaugins skrydžių?
QUOTE(pavyks @ 2013 11 09, 21:08)
laperik, o kokiam mėnesiui ir į kokią salą planuojate?
Tenerifė su vaikais vasario antra pusė arba balandis - mokyklos atostogos
ačiū
QUOTE(korespond @ 2013 11 09, 21:41)
Tikriausiai tokiu metu jau užsakomųjų skrydžių nebeorganizuoja, tik rudenį ir žiemą, bet reikia domėtis, gal atkritus Egiptui, padaugins skrydžių? 
Šiaip visada iki balandžio vidurio kažkur skraidindavo, šiemet nežiūrėjau
QUOTE(laperik @ 2013 11 09, 22:14)
Aš šiemet GK nagrinėjaus, bet ir į Tenerifę žiūrėjau, gerai pamenu, kad į priekį buvo 2-ad ir 6-ad per Londoną, 4-ad per Oslą, o atgal 5-ad per Barseloną. Daugiau jungčių gal pasakys tos, kurios šiemet ieškojo ir pirko bilietus į Tenerifę.
Balandis bus jau vasaros sezonas, tai jungtys bus kitokios nei vasarį. Per velykas turėtų būti nepigu.
Klausykit,panos, o atgaliniam reisui į čarterį irgi reik registruotis netu skrydžiui?
QUOTE(pavyks @ 2013 11 09, 14:22)
Na deja Gran Canarijoje man reikalingam laikotarpiui nieko nebesiulo.
QUOTE(sandrulle @ 2013 11 09, 16:39)
O su kokia avia kompanija skrenda?
Small Planet.
QUOTE(kovo @ 2013 11 09, 18:42)
Galima.
QUOTE(laperik @ 2013 11 09, 19:12)
Labas vakaras,
Prašysiu jūsų pagalbos metus žiūrėjau ir galiausiai atsisėdau planuoti. Tik visą informaciją apie jungiamuosius skrydžius, kur buvau buvau radus, deja pasikeitusi. Ir Nebematau info kaip jungiate. nes Bruselis jungiasi tik laiko tarpas baisiai jau mažas. Duseldorfas ne, Bremenas ne. Tad prašau gal galite pasakyti, būsime labai dėkingi. Ačiū
Prašysiu jūsų pagalbos metus žiūrėjau ir galiausiai atsisėdau planuoti. Tik visą informaciją apie jungiamuosius skrydžius, kur buvau buvau radus, deja pasikeitusi. Ir Nebematau info kaip jungiate. nes Bruselis jungiasi tik laiko tarpas baisiai jau mažas. Duseldorfas ne, Bremenas ne. Tad prašau gal galite pasakyti, būsime labai dėkingi. Ačiū
I prieki Vilnius/Lutonas, Lutonas/Tenerife. Wizzair ir Ryanair.
Atgal carteriu, tai nepasakysiu jungciu
QUOTE(korespond @ 2013 11 09, 21:41)
O kodel Egiptas atkrito?
QUOTE(Blueta @ 2013 11 10, 10:30)
Klausykit,panos, o atgaliniam reisui į čarterį irgi reik registruotis netu skrydžiui? 
Nereikia. Galima atvykus i oro uosta.
pavyks ir Elvita ačiū
QUOTE(Forma @ 2013 11 10, 11:02)
Na deja Gran Canarijoje man reikalingam laikotarpiui nieko nebesiulo.
Na žiūrint ko jums reikia, mes vakar užsisakėme sausio pabaigai - vasario viduriui Gran kanarijoje
QUOTE(pavyks @ 2013 11 10, 17:46)
Na žiūrint ko jums reikia, mes vakar užsisakėme sausio pabaigai - vasario viduriui Gran kanarijoje
Buvo pilna pasiūlymų, gal jūs ką nors ne taip vedate 
Kai ziurejau pries pora savaiciu, buvo pilna pasiulymu. Dabar kai vedu nieko nebesiulo. Man reikalingas laikotarpis yra gruodzio30-sausio11d.
sveikuciai
ir as prisijungsiu prie jusu
zinokit vasara ka tik baigesi, o as jau laukiu kitos vasaros, jau planuoju rugojuciui kelione i kanaru salas:) tik keliausim savarankiskai, nes taipjau brangu bilieti. kaip manote koki balandi jau galima rasti pigesniu bilietu?nes siuo metu randu uz 1300lt pismyn ir atgal:)
QUOTE(Forma @ 2013 11 10, 20:49)
Kai ziurejau pries pora savaiciu, buvo pilna pasiulymu. Dabar kai vedu nieko nebesiulo. Man reikalingas laikotarpis yra gruodzio30-sausio11d. 
na taip, naujųjų metų išvakarėse nenuostabu, kad nėra, duoda tik nuo sausio 2d., tai pasiimkit pradžiai transferą, nuveš iš oro uosto į viešbutį atskridus, vistiek per pirmas dienas plius dar Naujųjų šventimas, nelabai važinėsit po salą. Arba nuomokit per kitą, aišku kainos nemažos, bet juk pats atostogų pikas ten per Naujuosius. Cicar pigiausiai siūlo 392 eur