Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

laperik, o kokiam mėnesiui ir į kokią salą planuojate?
kovo, balandis dar toli, akcijas paleidžia dažniausiai artimiausiems skrydžiams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavyks: 09 lapkričio 2013 - 20:12
QUOTE(kovo @ 2013 11 09, 21:05)
Aš jau nuo 10 temos perskaičiau, bet mes planuojame balandžio 4d , tai tai dienai dar nieko gero nerandu verysad.gif

Tikriausiai tokiu metu jau užsakomųjų skrydžių nebeorganizuoja, tik rudenį ir žiemą, bet reikia domėtis, gal atkritus Egiptui, padaugins skrydžių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 11 09, 21:08)
laperik, o kokiam mėnesiui ir į kokią salą planuojate?
kovo, balandis dar toli, akcijas paleidžia dažniausiai artimiausiems skrydžiams ax.gif

Tenerifė su vaikais vasario antra pusė arba balandis - mokyklos atostogos doh.gif
ačiū
Atsakyti
QUOTE(korespond @ 2013 11 09, 21:41)
Tikriausiai tokiu metu jau užsakomųjų skrydžių nebeorganizuoja, tik rudenį ir žiemą, bet reikia domėtis, gal atkritus Egiptui, padaugins skrydžių? g.gif

Šiaip visada iki balandžio vidurio kažkur skraidindavo, šiemet nežiūrėjau ax.gif

QUOTE(laperik @ 2013 11 09, 22:14)
Tenerifė su vaikais vasario antra pusė arba balandis - mokyklos atostogos doh.gif
ačiū

Aš šiemet GK nagrinėjaus, bet ir į Tenerifę žiūrėjau, gerai pamenu, kad į priekį buvo 2-ad ir 6-ad per Londoną, 4-ad per Oslą, o atgal 5-ad per Barseloną. Daugiau jungčių gal pasakys tos, kurios šiemet ieškojo ir pirko bilietus į Tenerifę.
Balandis bus jau vasaros sezonas, tai jungtys bus kitokios nei vasarį. Per velykas turėtų būti nepigu.
Atsakyti

Klausykit,panos, o atgaliniam reisui į čarterį irgi reik registruotis netu skrydžiui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 11 09, 14:22)
Tai kad yra ax.gif

Na deja Gran Canarijoje man reikalingam laikotarpiui nieko nebesiulo.
Atsakyti
QUOTE(sandrulle @ 2013 11 09, 16:39)
O su kokia avia kompanija skrenda?

Small Planet.

QUOTE(kovo @ 2013 11 09, 18:42)
O be jų siūlomų kelionių ar galima nusipirkti tik skrydį? Gal kas atsakys ax.gif

Galima.

QUOTE(laperik @ 2013 11 09, 19:12)
Labas vakaras,

Prašysiu jūsų pagalbos metus žiūrėjau ir galiausiai atsisėdau planuoti. Tik visą informaciją apie jungiamuosius skrydžius, kur buvau buvau radus, deja pasikeitusi. Ir Nebematau info kaip jungiate. nes Bruselis jungiasi tik laiko tarpas baisiai jau mažas. Duseldorfas ne, Bremenas ne. Tad prašau gal galite pasakyti, būsime labai dėkingi. Ačiū 4u.gif

I prieki Vilnius/Lutonas, Lutonas/Tenerife. Wizzair ir Ryanair.
Atgal carteriu, tai nepasakysiu jungciu smile.gif

QUOTE(korespond @ 2013 11 09, 21:41)

O kodel Egiptas atkrito?

QUOTE(Blueta @ 2013 11 10, 10:30)
Klausykit,panos, o atgaliniam reisui į čarterį irgi reik registruotis netu skrydžiui? g.gif

Nereikia. Galima atvykus i oro uosta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 10 lapkričio 2013 - 11:32
pavyks ir Elvita ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2013 11 10, 11:02)
Na deja Gran Canarijoje man reikalingam laikotarpiui nieko nebesiulo.

Na žiūrint ko jums reikia, mes vakar užsisakėme sausio pabaigai - vasario viduriui Gran kanarijoje smile.gif Buvo pilna pasiūlymų, gal jūs ką nors ne taip vedate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 11 10, 17:46)
Na žiūrint ko jums reikia, mes vakar užsisakėme sausio pabaigai - vasario viduriui Gran kanarijoje smile.gif Buvo pilna pasiūlymų, gal jūs ką nors ne taip vedate ax.gif

Kai ziurejau pries pora savaiciu, buvo pilna pasiulymu. Dabar kai vedu nieko nebesiulo. Man reikalingas laikotarpis yra gruodzio30-sausio11d. unsure.gif
Atsakyti
sveikuciai smile.gif ir as prisijungsiu prie jusu smile.gif zinokit vasara ka tik baigesi, o as jau laukiu kitos vasaros, jau planuoju rugojuciui kelione i kanaru salas:) tik keliausim savarankiskai, nes taipjau brangu bilieti. kaip manote koki balandi jau galima rasti pigesniu bilietu?nes siuo metu randu uz 1300lt pismyn ir atgal:) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2013 11 10, 20:49)
Kai ziurejau pries pora savaiciu, buvo pilna pasiulymu. Dabar kai vedu nieko nebesiulo. Man reikalingas laikotarpis yra gruodzio30-sausio11d.  unsure.gif

na taip, naujųjų metų išvakarėse nenuostabu, kad nėra, duoda tik nuo sausio 2d., tai pasiimkit pradžiai transferą, nuveš iš oro uosto į viešbutį atskridus, vistiek per pirmas dienas plius dar Naujųjų šventimas, nelabai važinėsit po salą. Arba nuomokit per kitą, aišku kainos nemažos, bet juk pats atostogų pikas ten per Naujuosius. Cicar pigiausiai siūlo 392 eur unsure.gif Tai bent jau aš, tai geriau pasiimčiau transferą ir nuo sausio 2d. iš cabreros už 192 eur išsinuomočiau. Aišku dar žiūrint, kurioje vietoje gyvensite, nes jų atstovybės tik keliose vietose, kad sausio 2d netektų vėl į oro uostą važiuoti.
Atsakyti