Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

QUOTE(Yyy @ 2013 11 14, 12:34)
Siandien reikes issimieruot, tikslaus ugio nezinau biggrin.gif kazkas virs 170cm. Nenoriu garsiai, kol nezinau tiksliai, karsket, kiek man ten tu cm atrodo biggrin.gif

Ilgakojis; sveikinimai su nauju augintiniu mirksiukas.gif
O kokio amžiaus, kuo vardu, kokia kilmė daugmaž? Kokie ateities planai: konkūras, dresažas, ar šiaip laisvalaikio pasijodinėjimo žirgelis? Viskas įdomu, naują veidą pamačius smile.gif
Atsakyti
Laba diena.

Ohooo, gražus naujokėlis wub.gif
Aga, būtų įdomu koks ūgis jo. O kaip vardas? smile.gif Spalva graži wub.gif . Kaip mano Perlos. Tamsus bėris. Nu jau dabar josi, jooosi biggrin.gif Tai fotiką nusipirk, ką čia su tuo mobiliaku. Va turiu fotiką ( muilinė, bet ne esmė) ir vargo nematau biggrin.gif

Maniškiai šiandien levadose mėgaujasi lauku.
Prisijuokiau iš Ginete. Išvedu iš arklidžių, o gretimoj levadoj Mostas. Tas pamatęs, kad sukriuksės, kad suspiegs . Ginete tik išsipūtė visas, virvutė atlaisvėjo, oru eit pradėjo spyruokliuodamas biggrin.gif O uodega... Va čia ir esmė- užriesta aukštyn, o kai trumpoka dar, tai pasidaro tokia šviesi "palmė" ant tamsaus koto lotuliukas.gif . Ir taip nuėjau iki varlyno, kaip su balionu lotuliukas.gif Nejaučiau kad vedu kažką- išsipūtęs skrenda. Sugeba jis. Levadoj iškart voliotis. Pakeitė spalvą purvu apsilipdęs ir siautėt. Stoikių nerealių buvo, bet kol atbėgau su fotiku, tai kaip visada... doh.gif Po fotosesijos truputuką darbo kairėn dešinėn ir palikau ramybėje.
Foto iš šiandienos serija "Murzinas ir tuom patenkintas" biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Eisiu damas vaikyt. Garde baisiausiai laukan nori. Išvedi laukan, po 5 minučių jau patruliuoja ties vartais, jau jos namo nori doh.gif Stovi ir nejuda. Griūk negyvas. Tai nuėjus pavaikysiu gerai, tegu panešioja subines su vėjeliu.
Atsakyti
Nu tak, duodu ataskaita biggrin.gif
Hanoveris, 6.5metu beveik. Erzilas, vardas gerulis biggrin.gif Landroveris.
NUsimato konkurai, ir laisvalaikio jojimas sau smile.gif
Ugis jauciu apie 174cm, bet patikslinsiu biggrin.gif
Siaip toks, inteligentas, jei su juo graziai, ir jis graziai. Na, jauciu draugausim labai labai biggrin.gif Fotika as turiu normalu, bet ner kada cia tampytis pirmom dienom biggrin.gif

Ginete biggrin.gif gaila, foto nepavyko padaryt, nors as isivaizduoju biggrin.gif su balionu sakai, praejai.. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2013 11 14, 13:33)
Erzilas, vardas gerulis biggrin.gif  Landroveris.

drinks_cheers.gif Vardas geras biggrin.gif
O kas tėvai jo?
Atsakyti
tevas - Landorstar
user posted image
motinos foto neturiu, bera kumele Weserperle bigsmile.gif
Atsakyti
Nebloga nebloga jo kilmė. Jei neklystu, tai tie buvę šeimininkai nemažai susipirkę kumelių vokiškų iš Detlefo. Bent jau taip girdėjau kalbant. Taigi neblogų turi tikrai žirgelių.
Tėvo linija
http://www.vic.lt:81...amp;fp_action=2
Motinos linija

http://www.vic.lt:81...amp;fp_action=3

Tik Landroveris jau nebe hanoveris, o LTRG Lietuvos jojamasis
Kažkas kažką kažkur matyt "pamiršo". Bet ne esmė, neblogas eržiliukas naujokėlis wub.gif

Dėl Ginete, nu taigi va nesitasysi gi su savim ištisai fotiko, kaip ir pati sakai. Va ir žūna geriausi kadrai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo retisa7: 14 lapkričio 2013 - 14:36
va matai, jau ir net nebe hanoveris doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
Bet kaip su saknim Land, tai visia geras vardas gavos laugh.gif
Atsakyti
Pagal pasą jis Lietuvos jojamasis, pagal sertifikatą kilmės taip pat, bet realiai tai eina visi.... Hanoveris. Čia visus Lietuvos jojamaisiais darė pagal situaciją... Galima pasikeist labai norint popierius. Mano Fiesta irgi LTRG, nors tėvas grynas įvežtinis vokiškas hanoveris. Reiks į Baltijos Hanoverių Asociaciją įstot biggrin.gif Tas Lietuvos jojamasis man skamba nekaip, švelniai tariant doh.gif
Atsakyti
Na va as irgi noriu Hanoverio, o ne jojamojo LT biggrin.gif Pasidomesiu, kaip ten uzsregistruot ji normaliai, jei galima bus perrasyt i hanoveri visgi g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pirmiausia Greta noriu pasveikint su Gimtadieniu, kad ir paveluotai 4u.gif
Isivaizduoju koks dziaugsmas apeme Yyy parsivezus savo augintini, kaip siandien pamenu Kalisoto parsivezima ir visa bendravima iki paskutines dienos wub.gif Daznai dar apie ji seimoje pakalbam, mama kaskart vis ji prisimena nezinodama kad jo jau nebera sad.gif
Is ryto buvo grazi diena kol susitvarkem gardus kol atsilaisvinom saules nebeliko. Cohiba dabar istojo i "bjauriojo anciuko" amziu bet ji vistiek man pati graziausia biggrin.gif
Kazkiek ir Elga savo forma pakeite nebesviecia sonkauliai, bet nelabai dar lasinuko uzsidejo... na su laiku smile.gif
Cohiba (jau suejo 19 men.)
user posted image

ir Elga
user posted image

Vilma, sakyk ar teko pamatyti Elbe? wink.gif
Atsakyti
Ohooo, barokinė panelė iš tolo šviečia egzotika bigsmile.gif wub.gif

Nu jei jau aš apie Kaliostą pagalvoju vis, tai jau ką kalbėt apie jus 4u.gif Echhh.... verysad.gif

Indre, tai žinok aš taip darysiu jau neužilgo. Sukontaktuosiu su A.Petraitiene ir persirašysiu Fiestą, o tuo pačiu ir užregistruosiu Perlą ten. Nes jau kai pamatė Fiestos tėvo šeimininkė FB, kad parašiau LT jojamosios, tai ji mane gal savaitę matiugalino, o pati dar dabar piktinasi dėl to. Nu įsivaizduot tik reikia, bet koks darbinis ar darbinio mišrūnas, ar neaiškios kilmės aplamai su puokšte kraujų LT jojamasis. Ir mūsiškiai ten prirašyti doh.gif Ne, nu... Sutinku, nėra gryni vokiški, bet vistiek ne LT jojamieji. Baltijos hanoveriai užskaitau. Baltijos ne vokiški normalu. Varysim razborintis lotuliukas.gif drinks_cheers.gif cool.gif
Atsakyti
Ačiū, Kristina, už sveikinimus. :aciux

INDRE! Sveikinu įsigijus tokį laibakojį gražuolį! Nu super eržiliukas... wub.gif

Cohibos karčiai jau kokie ilgi. blink.gif Gražuolė murzė kumelė. wub.gif
Atsakyti