Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgai vienija ŽS&MJ

QUOTE(Frosted. @ 2013 11 14, 19:05)

Cohibos karčiai jau kokie ilgi.  blink.gif  Gražuolė murzė kumelė.  wub.gif

Cohibos karciai gan greit auga smile.gif bet koks ju kiekis sakyciau kaip zemaituku lotuliukas.gif Jau zinau kad nors ji ir kumele bet teks jai puostis erzilo kasa ar supintom kasytem kaip negrei hihihi.gif Gaila kad nenupaveikslavau Cohibos kai ji buvo molyne issimaudzius absoliuciai visa doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif biggrin.gif

Niuu, K*K, o kodel mamyte nezino, kad zirgo jau nebera? 4u.gif
Grazi Cohiba wub.gif

Retisa, nuuu biggrin.gif nors man sudirbo veisle siandien, sake gavnoveris laugh.gif Bet nu kaip kam gi biggrin.gif

Tai istaikiau pagaliaaau siandien nulekt valandele.. Spejau biski pasukuot, kantaras buvo mazas laugh.gif Kamanos thumbup.gif grazu jam tikrai labai. Pabalnojom.. apjojom bigsmile.gif stabdziu momentais nerasta, bet siaip man tai smagu biggrin.gif Ugis 175cm cool.gif
Papildyta:
zodziu, dabar reikia kantaro , apsaugu priekiniu koju (tik nezinau dar spalvos, kad ateiciai tiktu prie visko biggrin.gif ) ir gunios biggrin.gif
Atsakyti
Gavnoveriu ir aš kartais pavadinu saviškę, kai ko nors prisidirba ax.gif

Oho, tai nežemas nežemas bičas bigsmile.gif Man reiks išsimatuot Fiestą. Net įdomu pasidarė. Juolab, kad matavimo lazda panosėj yra.

Kristina, pink ant dešinio šono kasą Cohibai ir vargo nematyk cool.gif . Eržilams ant kairio, kumelėms ant dešinio ir gut biggrin.gif Šiaip reik išsiryškint kaip ten su tom kasom jiems g.gif Žinau tik kad eržilams ant kairio šono Lusitanams (PSL), ant dešinio Andalūzams (PRE). O va kumelėms nežinau. Kumelės PSL visos be karčių ir su "liūtuko" uodegomis laikomos.
Papildyta:
QUOTE(Yyy @ 2013 11 14, 20:32)

Kokios? Jei prakaitinės, tai naudingas dalykas dirbamam žirgui- padeda greičiau išdžiūti, kas labai aktualu kai vėsu. O jei žieminės arklidžių ar lauko ieškosi, tai kam? Skusi saviškį? Laikysi ištisai lauke? Arklidėj minusas būna žiemą? Važinėsi žiemą į varžybas dideliais atstumais? Jei ne, tai minėtų gūnių nereikia smile.gif Aš Ginetei joookių gūnių nepirksiu ir nedangstysiu. Tegu augina kailiuką ir prisitaiko prie aplinkos sąlygų. Ką jis, beje, sėkmingai ir daro. Arklidėse žiemą per didžiausius šalčius vanduo neužšąla, tai nereikia ir žirgų kūtoti. Tai va, jei jau tokia egzotika lakstys neįvyniotas į visokias gūnias, tai hanoveris drąsiai gali žiemoti su vien gero kailiuko pagalba mirksiukas.gif Tik su protu elgtis ir bus OK smile.gif Mano hanoverė kumelė matė tik prakaitinę gūnią. Turiu nuo vėjo ir lietaus tai taip ir net neišpakuota.
Atsakyti
Ne ne, prakaitine, nusiziurejau va sita biggrin.gif
user posted image

ziurinejum jau akys varva, pinigu tik turek, zmogau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2013 11 14, 13:21)
tevas - Landorstar

Oooo, užjaučiu, tėvelio charakteris tai ne dovanėlė buvo, kiek teko girdėti..

QUOTE(retisa7 @ 2013 11 14, 15:11)
Pagal pasą jis Lietuvos jojamasis, pagal sertifikatą kilmės taip pat, bet realiai tai eina visi.... Hanoveris. Čia visus Lietuvos jojamaisiais darė pagal situaciją... Galima pasikeist labai norint popierius. Mano Fiesta irgi LTRG, nors tėvas grynas įvežtinis vokiškas hanoveris. Reiks į Baltijos Hanoverių Asociaciją įstot  biggrin.gif  Tas Lietuvos jojamasis man skamba nekaip, švelniai tariant  doh.gif

Na, Aurelija, tiek dediesi išmananti visą LT veislininkystės sistemą, ale šneki tokias nesąmones smile.gif Visų pirma, kur jau arklys buvo registruotas, ten jis ir bus, kaip tu gali pakeisti jo veislę? Jei priregistruotas, kaip Lietuvos Jojamasis, toks ir bus, kad ir kokioj asociacijoj stovėsi. Žinoma, kumeliukas jau tada bus Baltijos hanoveris. Antra, Baltijos hanoveriai irgi labai lengvai priima bet ką, taip, kad ten tų pusdarbinių taip pat pilna smile.gif Tik matyt, daugiau visiem Grūdė patinka, tai ten ir registruoja biggrin.gif O norint, kad LT priregistruotų kaip hanoverį - neįmanoma. Nes tai vokiška veislė, ir gali registruot tik tose šalyse, kur hanoverių asociacija yra.

Čia būtų tas pats, kaip va, su Ginete sukergi žemaitukę, o gimusį kumeliuką nori Luzitanu vadint lotuliukas.gif
Atsakyti
Aga mačiau ir aš šitą. Nereali spalva. Jau mano princui kad tiktųųų, ūūūūū wub.gif Bet deja deja kol kas. Kai bus dirbamas aktyviau tai gal ir mama bus turtingesnė tongue.gif Ne ne, gūnia graži ir gera kaina, kaip ir viskas pas Eglutę, tiesiog yra labiau reikiamų dalykų šiai dienai mums rolleyes.gif
Atsakyti
Atsakau:
Yyy nezino nes suzinojus kad jis dangiskose ganyklose turbut sirdies smugi gautu, su sirdimi mamai ir taip nelabai, o ji ir labai mylejo Kalisota verysad.gif
Aurelija: manau Cohibai teks pint kasa ne ant sono o i tiesiai irs keteros gal kokia is dvieju daliu (kazkur macius nuotrauka buvau) kolkas dar trumpi kasai jos karciai biggrin.gif
cia va gerai matosi karciu kiekis ir ilgis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Oho, tikrai vešlūs karčiai labai bigsmile.gif Mano princo skystoki palyginus.
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2013 11 14, 12:34)
*Mon., o geras, ispanu kalba jau laisvai, ane?
**imetu viena, ne kazin ka, cia tik parsivezus

* Oi neee.. pas mus studijų kokybė, nežinau kaip išsireikšt be keiksmažodžių. Per 2,5 metų pasiekiau tik tiek, kad suprantu didžiąją dalį to, ka sako, o pati tik paprastus sakinius sudėlioju ir basta. Niekada turbūt laisvai nešnekėsiu. Nebent Ispanijoj pagyvenčiau.
** Nu gražus gi mirksiukas.gif kada nors svečiuose apsilankysiu, jei priimsit, noriu gyvai pamatyt biggrin.gif

QUOTE(Yyy @ 2013 11 14, 13:33)
Hanoveris, 6.5metu beveik. Erzilas, vardas gerulis biggrin.gif  Landroveris.

Geras vardas biggrin.gif

QUOTE(*K&K @ 2013 11 14, 16:18)
mama kaskart vis ji prisimena nezinodama kad jo jau nebera
Cohiba (jau suejo 19 men.)

O kas jam nutiko, jei ne paslaptis? unsure.gif
Gražuolė wub.gif o jos spalva keisis kažkiek?
Atsakyti
QUOTE(Mon. @ 2013 11 14, 23:33)
O kas jam nutiko, jei ne paslaptis? unsure.gif
Gražuolė wub.gif o jos spalva keisis kažkiek?

Ji uzmigde nes susizeide aki ir nuvezus i klinikas leidziant vaistus nuo uzdegimo atsisake skrandis verysad.gif
Cohiba pasikeicia vasara ji tada pasvieseja, o dabar su zieminiu kailiu ir dar po molynus issimaudzius biggrin.gif
Atsakyti
K*K, kaip gaila verysad.gif 4u.gif

Mon., drasiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*K&K @ 2013 11 15, 00:25)
Ji uzmigde nes susizeide aki ir nuvezus i klinikas leidziant vaistus nuo uzdegimo atsisake skrandis

Vargšas.. verysad.gif kaip gaila..
Atsakyti