Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

Ka tik pridaviau kraujuka biggrin.gif po keliu val viskas paaiskes. Nieko nesitikiu noriu tik zinoti del sventos ramybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 24, 11:34)
Ka tik pridaviau kraujuka  biggrin.gif po keliu val viskas paaiskes. Nieko nesitikiu noriu tik zinoti del sventos ramybes  smile.gif

Oi laukiam laukiam mes pačių geriausių žinių bigsmile.gif
Atsakyti
Prisiduodu, dedu dideli riebu taska dvejonems - mano pirmasis IUI patyre fiasko. HCG -1,02 mIU/ml. Tik po velniu kur tos mano MMM g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 24, 12:40)
Prisiduodu, dedu dideli riebu taska dvejonems - mano pirmasis IUI patyre fiasko. HCG -1,02 mIU/ml. Tik po velniu kur tos mano MMM  g.gif

Et... angel_sadangel.gif na bet bent jau žinai, kad tikrai laukt mm reikia.. verysad.gif laikykis console.gif nu ir kada gi mūsų skyrelyje bus gerų žinių.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 24, 13:05)
Et...  angel_sadangel.gif na bet bent jau žinai, kad tikrai laukt mm reikia..  verysad.gif laikykis  console.gif nu ir kada gi mūsų skyrelyje bus gerų žinių..  unsure.gif

Dekui už palaikyma smile.gif bet as jau visai nepergyvenu, si tyrima dariau tik apsidraudimui biggrin.gif visas asaras isverkiau jau penktad. dabar drasiai ryt isgersiu sampano thumbup.gif
Tikrai kazkaip ne vienai is musu si syki nepasiseke verysad.gif bet tikiu dabartines merginos (kurios ka tik pasidare IUI) tikrai pateiks mums dziaugsmingu ziniu thumbup.gif o tada ir mes paseksime ju pavysdziu wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Dabar save lepinu puodeliu kavos ir belgisku sokoladu biggrin.gif vaisinu ir jus visas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 24, 13:14)
Dekui už palaikyma  smile.gif bet as jau visai nepergyvenu, si tyrima dariau tik apsidraudimui  biggrin.gif visas asaras isverkiau jau penktad. dabar drasiai ryt isgersiu sampano thumbup.gif
Tikrai kazkaip ne vienai is musu si syki nepasiseke  verysad.gif bet tikiu dabartines merginos (kurios ka tik pasidare IUI) tikrai pateiks mums dziaugsmingu ziniu  thumbup.gif o tada ir mes paseksime ju pavysdziu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
Dabar save lepinu puodeliu kavos ir belgisku sokoladu  biggrin.gif vaisinu ir jus visas  wub.gif

Na tas 1.02 ir berods praeita karta buvo? Gal pas juos ten uzsriges kompiuteris smile.gif na nieko, kita cikla startuosit su visom jegom is naujo , dabar tik reik tuomet sulaukt mm g.gif g.gif Na vistiek keistas tas HCG nors tu ka, ypac kad toks pat kaip ir ana karta smile.gif) pas mane tai rado <0.100 tai dar maziau nei 0.1, o pas tave 1.02 kaip nukirsta smile.gif

Ir as dalinuosi zalia arbatele , sildausi darbe drinks_cheers.gif sleep.gif

Musu skyrelyje reikia nauju virusiuku wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyna27: 24 spalio 2013 - 14:25
Sveikutes 4u.gif
aciu visoms uz palaikyma mirksiukas.gif
vakar nebegeriau dufo, tai siandien jau pirma cd ax.gif po vakarykscio pesimizmo, siandien jau vel sviesiai i viska ziuriu- naujas ciklas, naujos viltys, nauji planai. Negaliu sustoti, norisi tik i prieki judeti blush2.gif
Rytoj einu apziurai, bet as niekada nesu turejusi echo mm metu doh.gif kaip nemalonu turetu buti... Per kur kazin ziuri- ar per pilva ar vaginaliniu budu? g.gif
QUOTE(Renalta @ 2013 10 24, 14:40)
Prisiduodu, dedu dideli riebu taska dvejonems - mano pirmasis IUI patyre fiasko. HCG -1,02 mIU/ml. Tik po velniu kur tos mano MMM  g.gif

Kaip gaila, laikykis Renalta verysad.gif 4u.gif greiciau tavo mm pasirodytu, kad viska is naujo galetum planuoti unsure.gif stiprybes 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 24, 14:41)
Sveikutes 4u.gif 
aciu visoms uz palaikyma mirksiukas.gif 

Siaip vaginaliniu smile.gif Kaskart man nemalonu irgi budavo, dar moteris moteris bet pries vyra ginekologa tai isvis doh.gif
Tai man kaskart tas pats budavo, viena diena atrodo viskas "uzkniso" o kita diena kazkoks variklis ir dziugesys pradet viska is naujo buna smile.gif Dabar nors ir nestimuliuojam o laukiu hystero, vistiek dziugesys apemes nes tuo metu pagerinsim gal vyro turta , sudariau gydymo nauja grafika lotuliukas.gif maisto papildu ir pan. plana 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyna27: 24 spalio 2013 - 14:47
Rytoj einu apziurai, bet as niekada nesu turejusi echo mm metu doh.gif kaip nemalonu turetu buti... Per kur kazin ziuri- ar per pilva ar vaginaliniu budu? g.gif

Vaginaliniu būdu žiūri ax.gif Man pirmą kartą buvo labai nemalonu per mm apžiūrai eit - visa drebėjau net ir pasakiau kad labai nervinuosi blush2.gif tai mane nuramino, kad nieko čia tokio, viską man padės susitvarkyt mirksiukas.gif šiaip visada per mm kai einu stengiuosi prieš tai apsilankyt wc kad apsitvarkyt visus reikaliukus - geriausia aišku eit tokiom dienom iš namų pas gydytoją ką tik nusiprausus rolleyes.gif dabar tai jau einu visai be baimės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cygnus: 24 spalio 2013 - 15:00
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 24, 14:24)
Na tas 1.02 ir berods praeita karta buvo? Gal pas juos ten uzsriges kompiuteris  smile.gif  na nieko, kita cikla startuosit su  visom jegom is naujo , dabar tik reik tuomet sulaukt  mm  g.gif  g.gif  Na vistiek keistas tas HCG nors tu ka, ypac kad toks pat kaip ir ana karta smile.gif) pas mane tai rado <0.100 tai dar maziau nei 0.1, o pas tave 1.02 kaip nukirsta  smile.gif

Ir as dalinuosi zalia arbatele , sildausi darbe  drinks_cheers.gif  sleep.gif

Musu skyrelyje reikia nauju virusiuku  wub.gif  wub.gif  wub.gif

pirma karta buvo 1,04. tai gal cia mano tokia norma tik nezinau ar cia gerai ar blogai g.gif
Papildyta:

Kaip gaila, laikykis Renalta verysad.gif  4u.gif greiciau tavo mm pasirodytu, kad viska is naujo galetum planuoti unsure.gif stiprybes 4u.gif

Aciu uz palaikyma smile.gif tau taip pat balionelis 4u.gif gal bus sutapimas ir kita IUI panasiu laiku abi darysime biggrin.gif
Papildyta:
Per mmm dar neteko eiti pas gyd. tikiuosi, kad ir neprireiks smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Jahu si ryta pas mane atejo MMM yahoo.gif dar nesu taip dziaugusi MMM lotuliukas.gif Skambinsiu gyd. tartis del vizito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 24, 07:45)
Labas rytas mergaitės  mirksiukas.gif

Bella Donna, Konvalia na tie tepliojimai mane labai neramindavo, bet šį mėn po mm tfu tfu tfu jų nebuvo visai, žiesiu kaip bus kitą mėnesį  rolleyes.gif bet kas keisčiausia tai po histero irgi buvo kad tom rusvom išskyrom tepliojo protarpiais  g.gif
Keista kad pas jus abi po LP tos nesąmonės prasidėjo  g.gif o kaip mm pačios skausmingos būna? neskauda po ND? man mm visai neskausmingos, niekada nejaučiu skausmo ir po ND. šiaip logiškai mąstau - jei pas mane prieš 2 m. kažkur prasidėjo tie rusvi tepliojimai, tai jei endo būtų tai jau turėtų būti išvešėjus kaip reikiant ir gal jausčiau tada ir skausmą ir kt.  g.gif na nežn., klastinga ta endo, tai visko gali būti..  verysad.gif nors kol kas aš viską nurašau polipui  rolleyes.gif

Labas rytas 4u.gif
Ir man labai keista, kad po LP, kuri turėjo padėt doh.gif Man skausminga tik pirma mm diena, bet dažniausiai užtenka 1 tabletės ibupromo. Po ND galima sakyt kad neskauda, bet paskutiniu metu ten aš kažkokia visai išdžiūvus ir retai ND norisi blush2.gif Gal čia hormonai kalti, o gal mano nėščios smegenys, nes tik apie vaiką ir tegalvoju verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 24, 08:01)
Labas rytas  4u.gif  4u.gif  Tikrai mazasis savaitgalis jau  wub.gif  wub.gif

Konvalia, Bella Donna , o ka jums rado LP metu ?

Man LP darė dėl cistos, tik paskui jau paaiškėjo, kad ji buvo geltonkūnio ir būtų pati pasišalinus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Renalta @ 2013 10 25, 06:55)
Labas rytas,

Jahu si ryta pas mane atejo MMM  yahoo.gif dar nesu taip dziaugusi MMM  lotuliukas.gif Skambinsiu gyd. tartis del vizito  smile.gif

Ech, nors ir skamba keistai, bet sveikinu su atėjusiom mm 4u.gif
Atsakyti