Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

QUOTE(sunflowerr @ 2013 10 25, 10:36)
Sveikos  4u.gif gal man kas atsakys  4u.gif  pagal ideja man mmm turet but antradieni, gine liepe pasirodyt 1-5 cd kad del cistu pasiziuret ir tada jei nebus ju kazka darysim. Tai vat dabar galvoju, jei tarkim antradieni kai nuvyksiu apziurai tik po apziuros prasidetu mmm, na tarkim velai vakare arba tik kita diena, tai ar ji matys ar pas mane yra tu cistu? g.gif kadangi ji dirba tik antradieniai ir penktadieniais, o kitas penkt nedirbamas, tai sis antradienis butu kaip tik, nes paskuj butu per velu. Na gal suprasit ka parasiau  4u.gif

O tu butinai pasakyk gyd., kad tau MMM nepasidejo, tai ji manau atsizvelks i esama situacija smile.gif as pas gyd. buvau antradieni, del labai veluojanciu MMM ir skaudancio pilvo. Rado cista, sake laukti iki MMM ir tada vel ateiti apziurai. MMM prasidejo siandien, pas gyd. eisiu antradieni- 5 c.d.
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 10 25, 10:36)
Sveikos  4u.gif gal man kas atsakys  4u.gif  pagal ideja man mmm turet but antradieni, gine liepe pasirodyt 1-5 cd kad del cistu pasiziuret ir tada jei nebus ju kazka darysim. Tai vat dabar galvoju, jei tarkim antradieni kai nuvyksiu apziurai tik po apziuros prasidetu mmm, na tarkim velai vakare arba tik kita diena, tai ar ji matys ar pas mane yra tu cistu? g.gif kadangi ji dirba tik antradieniai ir penktadieniais, o kitas penkt nedirbamas, tai sis antradienis butu kaip tik, nes paskuj butu per velu. Na gal suprasit ka parasiau  4u.gif

Mano taip pat gydytoja dirbo, gal pas ta pacia ejom smile.gif As uzsirasydavau antradieni ir penktadieni, antradieni ryte jei nebudavo tai issibraukdavau ir ateidavau penktadieni smile.gif jei antrad susergi tai penktadieni 4 cd. thumbup.gif
Oi tiksliai nedirbamas kitas penkt smile.gif) ogo tai tikrai reik pasiskambint gal tau jai ? ar matyt 4u.gif nes savaite laiko tai didelis tarpas jau reikia pradeti stim..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyna27: 25 spalio 2013 - 13:01
Kadangi su gyd nesusisiekiu tiesiogiai, reikia skambintis i registratura smile.gif manau uzsiregistruosiu, o kaip jau bus taip smile.gif vistiek tada jei matysis kad cistu nera, paskirs tolesni planu veiksma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 10 25, 13:02)
Kadangi su gyd nesusisiekiu tiesiogiai, reikia skambintis i registratura smile.gif manau uzsiregistruosiu, o kaip jau bus taip smile.gif vistiek tada jei matysis kad cistu nera, paskirs tolesni planu veiksma smile.gif

Na manyciau, kitos iseities nlb yra, nebent gydytoja sumastytu ketvirtadieni koki ne pagal plana porai valandu i darba atvaziuoti 4u.gif 4u.gif buna ir taip
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 25, 13:00)
Mano taip pat gydytoja dirbo, gal pas ta pacia ejom smile.gif As uzsirasydavau antradieni ir penktadieni, antradieni ryte jei nebudavo tai issibraukdavau ir ateidavau penktadieni smile.gif  jei antrad susergi tai penktadieni 4 cd.  thumbup.gif
Oi tiksliai nedirbamas kitas penkt smile.gif) ogo tai tikrai reik pasiskambint gal tau jai ? ar matyt  4u.gif nes savaite laiko tai didelis tarpas jau reikia pradeti stim..

Nu va, kad tas penktadienis kisa koja smile.gif as jolsanoj lankaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2013 10 25, 13:05)
Nu va, kad tas penktadienis kisa koja smile.gif as jolsanoj lankaus smile.gif

aa ne tai as VK lankiausi pas D.V. Tai lygiai taip pat ji dirbdavo smile.gif) tos pacios dilemos budavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 25, 13:03)
Na manyciau, kitos iseities nlb yra, nebent gydytoja sumastytu ketvirtadieni koki ne pagal plana porai valandu i darba atvaziuoti  4u.gif  4u.gif buna ir taip

Na teks rasytis antradieniui ir viskas smile.gif bus kaip bus smile.gif gal mmm laik ateis, nes visad laiku ateina, tik db bija kad kaip specialiai neuztruktu biggrin.gif
Atsakyti
Labas mergaites!!

Visoms naujai startuojancioms po 4u.gif
Linkiu sekmes kuo didziausios!!!!

As siuo metu nieko visai nedarau smile.gif

Sakykit, as po nepavykusios IUI nebejau pas giniu ir mmm atejo ir praejo ir tik db susizgribau.... o butina gal pas ji buvo nueit del tu cistu? ar issivalys jos pacios? nesistimuliuoju, nieko si menesi.
Atsakyti
Sveikos visos. Griztu ir vel cionai po pertraukos neskaitymo ir daug virsvalandinio darbo. Na ir prisiskaiciau cia liudnu naujienu... Ne vieno spindulelio kol kas. as tikriausiai irgi turesiu prisijungt prie asarojanciu ir depresuojanciu merginu. Vakar pasidariau NT, nors vyras sako kad per anksti. Neigiamas testas schmoll.gif Kaip manot ar anksti 12 DPIUI? blink.gif
Siandien visa diena krutine patinus ir maudzia pilvo apacia kaip pries mmm. Bet pagal cikla jos turetu tik uz 4 dienu but. Jau baigiu prarast viltis, juolab, kai prisiskaiciau cia, kokius kiekius jusu vyrai turto turi. Kai dare testa klinikoj manajam, tai po isvalymo 6 mln buvo, o kai IUI dare tai suleido tik 1mln ir kita diena 0,4mln. doh.gif Del to sake, jei nepasiseks, nepataria daugiau IUI, o is karto prie IVF eit. unsure.gif
Tai vienintele paguoda, kad cia Danijoj IVF tris kartus nemokamai daro. Nes kitaip tai visai i bankrota ilistume.
Visgi dar palauksiu iki antradienio ir jei nepasirodys mmm, pasidarysiu kraujo testa klinikoj.
Zinau, kad visos merginos taip jauciasi cia. Kaip norisi maziuko. As jau perejau per tiek kudikiu drabuzeliu puslapiu, kad baisu. O to nestuke.gif dar ne kvapo nera. Visoms siunciu daug daug sekmes ir mastykim pozityviai, juk anksciau ar veliau turi pasisekt. ax.gif
Atsakyti
as po antro IUI. buvau ji visai nurasius, bet jau 32 c.d. (yprastas ciklas 28 d.) ir jokiu mm. 20 DPI - jau testas tikrai turetu rodyt, bet 2 testai net vaidokliuko nerodo verysad.gif karts nuo karto jau 5 dienas pilva pamaudzia, atrodo jau ateina mm ir vis nieko..
didziausia kalte metu dufui, nes ji geriu ir kiek skaiciau jis kaikuriom nutolina mm. kaip manot, ar dufa vis dar gerti?
Atsakyti
QUOTE(october-girl @ 2013 10 25, 17:04)
as po antro IUI. buvau ji visai nurasius, bet jau 32 c.d. (yprastas ciklas 28 d.) ir jokiu mm. 20 DPI - jau testas tikrai turetu rodyt, bet 2 testai net vaidokliuko nerodo  verysad.gif  karts nuo karto jau 5 dienas pilva pamaudzia, atrodo jau ateina mm ir vis nieko..
didziausia kalte metu dufui, nes ji geriu ir kiek skaiciau jis kaikuriom nutolina mm. kaip manot, ar dufa vis dar gerti?

Man visada gydytoja liepia gert dufa tol kol nera tepliojimo - jei pasirodo bent menkiausias tepliojimas reikia nutraukt tada vaistukus. Kol nera tavo mm manau tikrai nenutrauk dufo - o ka tu zinai gal dar kas pas tave gero pilvelyje tūno nestuke.gif tikrai nenurašyk dar IUI, tie testai labai slidus dalykas ax.gif o kada HCG numatyta darytis?

O aš mergaitės prisiduodu po vizito iš gydytojos ax.gif turiu 3 burbuliukus - 13, 14 ir 15 mm wub.gif pirmą kartą tiek, net ir mano tinginė kairė kiaušidė užaugino vieną thumbup.gif tai labai džiaugiuos femaros vartojimo rezultatu smile.gif O dabar dar paauginsim šiek tiek ir pirmadienį ovitrelis. IUI nedarysim - gydytoja mano, kad mums nereikia kol kas, tai aš ir nesipriešinau ax.gif kažko tik gydytoja prie gleivinės mano kimba vis - klausiau ar gera, sakė na tarkim gera.. g.gif tai vat ir nesuprantu kaip ten yra.. na tikiuosi viskas bus gerai.. rolleyes.gif
Atsakyti
Kurį laiką tyliai sekiau šią temą, o šiandien manau turiu atiduot duoklę visoms kurios atvirai dalinosi savo patirtimi, išgyvenimais.
Taigi, kad nebūtų spalis visai nurašytas su IUI, prisiduodu su savo džiugia naujiena - vakar (15 d. po IUI) pasidariau NT, šiandien kraują ir abu teigiami! IUI darytas VK Vilniuje ir tai buvo pirmasis mano IUI. Akivaizdžių problemų nei pas mane, nei pas vyrą lyg ir nebuvo, tiesa, kartais mano hormonai tokie ribiniai būdavo, bet amžius mano kadangi jau arčiau 40 nei 30, tai 9 mėn. nepavykus natūraliai prašiau gydytojos paskirti IUI. Taigi, ciklas buvo stimuliuojamas Clostu ir IUI dieną turėjau 4 folius, O dar nebuvo įvykusi (gydytojos nuostabai, nes ji kaip suprantu, tikėjosi kad bus), tad iškart po IUI sušvirkštė dar viena ovitreli. Gal tai ir padėjo?

Tad siunčiu visoms kuo didžiausius palinkėjimus kuo greičiau sėkmingai pastoti!

Ir dar klausimas: ar po sėkmingo IUI reikia dar apsilankyti VK įsitikinti kad neužaugo kokių cistų ar kitų blogių, ar tiesiog rašytis ~6 sav. pas paprastą ginę nėštumo patvirtinimui ir tolesnei priežiūrai?
Atsakyti