Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

Labas rytas,
Vakar taip ir nepridaviau kraujo, nebuvo kada smile.gif
MMM ir si ryta dar nera, bet jau krutys po truputi atsileidzia ir jausmos toks kad va va jau prasides ir vis lakstau i WC pasitikrinti blush2.gif ir pilva maudzia kaip per MMM g.gif
Saule7, man tai tik pries IUI pakiso paziureti lapeli su spermos rezultatais ir daugiau nebemaciau verysad.gif
Kuo toliau skaitau jusu pasakojimus apie endo, tuo man nermiau darosi fear.gif gal si klastinga liga ir pas mane tuno doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 10 24, 07:10)
Labas rytas, pagaliau mažasis savaitgalis  4u.gif

Pas mane tie tepliojimai, kaip ir Bella Donnai, po LP prasidėjo. Iš pradžių dieną, paskui 2, o dabar net 3 pirmas mm dienas tepa šviesiai rudomis išskyromis, jų visai nedaug būna, kartais atrodo, kad net su tokio kaip smėliuko priemaišom būna, baiginėjasi irgi rudai, tik tamsiau, šį kartą tai kokia kaip purvino kraujo spalva. Per mm ir krešuliukų pasitaiko, nors jų ir iki LP būdavo. Iki šiol gydytojai nekreipė dėmesio į tuos tepliojimus, atseit taip būna... Bet dabar tai jau aiškiai kažkas negerai, jei 2 IUI nepavyko  verysad.gif
Papildyta:
Mums duoda kopiją  smile.gif

Labas rytas mergaitės mirksiukas.gif

Bella Donna, Konvalia na tie tepliojimai mane labai neramindavo, bet šį mėn po mm tfu tfu tfu jų nebuvo visai, žiesiu kaip bus kitą mėnesį rolleyes.gif bet kas keisčiausia tai po histero irgi buvo kad tom rusvom išskyrom tepliojo protarpiais g.gif
Keista kad pas jus abi po LP tos nesąmonės prasidėjo g.gif o kaip mm pačios skausmingos būna? neskauda po ND? man mm visai neskausmingos, niekada nejaučiu skausmo ir po ND. šiaip logiškai mąstau - jei pas mane prieš 2 m. kažkur prasidėjo tie rusvi tepliojimai, tai jei endo būtų tai jau turėtų būti išvešėjus kaip reikiant ir gal jausčiau tada ir skausmą ir kt. g.gif na nežn., klastinga ta endo, tai visko gali būti.. verysad.gif nors kol kas aš viską nurašau polipui rolleyes.gif

Bella Donna, o tu iškart nenurašyk taip savo IUI - gal pas tave ten nieko labai rimto neras mirksiukas.gif o be to nemanau, kad gydytoja žinodama tavo situaciją tau skirs vaistukus tokius kurie galėtų pakenkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cygnus: 24 spalio 2013 - 07:47
Labas rytas 4u.gif 4u.gif Tikrai mazasis savaitgalis jau wub.gif wub.gif

Konvalia, Bella Donna , o ka jums rado LP metu ?
Bella Dona, nemanau kad reiktu nurasyti 4u.gif jeigu ir ka pavartosi tikrai nepakenks kol kas smile.gifO spanguoles kazkaip ir man stebuklus daro 4u.gif
Renalta ar nesidarei kraujuko, ar neatejo mm rolleyes.gif ?

Saule7 mes irgi kazkaip duomenu apie turta negaudavom, bet daug maz atsimenu, nes pasiklausiu pries tai, turiu gera atminti skaiciams cool.gif Nenuleisk ranku tikrai - visom jegom nauja cikla pradesit, o folis tikrai jau buvo didokas jau max 21 berods ir jau ovitrelle reik lestis, nes per 24val berods apei 2mm paauga, o 26mm jau per didelis folis berods, erzina tas kad daktarai jauciu mato kad gal jau per velai/ar per anksti, ir vistiek daro ta inseminacija, jiems tai pinigai doh.gif

Katause neprisigalvok polipu kol jie nediagnozuoti tongue.gif biggrin.gif

Cygnus idomi vieta cistai g.gif g.gif aisku jokios cistos negerai turbut stimuliavijai, bet sita gal nepavojinga g.gif Bet kad toj niekad neuzauga niekas tai labai keista, daktarei sakei? nes kas antra cikla siaip panasiai keiciasi, viena cikla viena dominuoja, kita - kita
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 24, 08:01)
Cygnus  idomi vieta cistai  g.gif  g.gif aisku jokios cistos negerai turbut stimuliavijai, bet sita gal nepavojinga  g.gif  Bet kad toj niekad neuzauga niekas tai labai keista, daktarei sakei?  nes kas antra cikla siaip panasiai keiciasi, viena cikla viena dominuoja, kita - kita

Na neramina mane ta cista.. verysad.gif kažkaip man atrodo, kad man jinai atsirado po GN, nes prieš ją niekada niekas nebuvo matęs, o po GN jau kita gydytoja buvo užmačius, tik neįvardino, kad ten cista - sakė yra daug skysčio pilve (gal tada dar nebuvo susiformavus cista). Nežn kaip ten iš ties yra tai ir fantazuoju doh.gif galvoju, o kas būtų jeigu jinai man sprogtų pilve - kaži neprasidėtų koks vidinis kraujavimas? g.gif
O kad neužauga nieks nesu sakius, bet manau kad ir pati gydytoja turėtų matyt, nes pas ją nuolat lankaus verysad.gif
Kaip tu laikais Saulyna? dabar katino dienos nuo visų planavimų gali pailsėt rolleyes.gif ar jau paskyrė tau histero datą?
Atsakyti
Saulyna, ne mmm dar nera iki siol smile.gif tai jeigu siandie per pietus nesutrukdys kokie darbai tai gal nuleksiu kraujo priduoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 24, 08:16)
Na neramina mane ta cista..  verysad.gif kažkaip man atrodo, kad man jinai atsirado po GN, nes prieš ją niekada niekas nebuvo matęs, o po GN jau kita gydytoja buvo užmačius, tik neįvardino, kad ten cista - sakė yra daug skysčio pilve (gal tada dar nebuvo susiformavus cista). Nežn kaip ten iš ties yra tai ir fantazuoju  doh.gif galvoju, o kas būtų jeigu jinai man sprogtų pilve - kaži neprasidėtų koks vidinis kraujavimas?  g.gif
O kad neužauga nieks nesu sakius, bet manau kad ir pati gydytoja turėtų matyt, nes pas ją nuolat lankaus  verysad.gif
Kaip tu laikais Saulyna? dabar katino dienos nuo visų planavimų gali pailsėt  rolleyes.gif ar jau paskyrė tau histero datą?

Aciu tikrai neblogai 4u.gif vidine ramybe ir kantrybe apsisarvavau ax.gif 4u.gif Man hystero 11.21-22 bus, tiksliau dar paskambinsiu kai tik mm prasides, paskirs tiksliai, nes viskas priklauso kada mm ateis, jis nori kuo anksciau daryti ciklo pradzioje doctor.gif
Papildyta:
QUOTE(Renalta @ 2013 10 24, 08:18)
Saulyna, ne mmm dar nera iki siol  smile.gif tai jeigu siandie per pietus nesutrukdys kokie darbai tai gal nuleksiu kraujo priduoti  g.gif

Niu bet ir cia uzvelavo blink.gif laukiam laukiam kas bus toliau ax.gif smile.gif Gal praskaidrinsi visa musu skyreli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 24, 08:58)
Papildyta:

Niu bet ir cia uzvelavo  blink.gif laukiam laukiam kas bus toliau  ax.gif  smile.gif Gal praskaidrinsi visa musu skyreli  wub.gif

IVF skyrelyje skaiciau vienai po hormonu net 3 sav. velavo mmm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 24, 09:17)
IVF skyrelyje skaiciau vienai po hormonu net 3 sav. velavo mmm  doh.gif

Na zinai ten IVF skyrelyje mergaitės ojojoj kiek tų vaistų valgo - jeigu kartais išpunktuoja po 17 kiaušinėlių tai įsivaizduok kokias dozes jos gauna doh.gif tai ten tikrai nuo vaistų ciklas gali visai nusiderint manau.. O nuo IUI kaži ar taip jau ilgai tas ciklas gali užsitęst, ypač kai tikrai žinai, jog ovuliacija įvyko. Pas tave man dar viskas labai neaišku ir tikiuosi greitai paaiškės į gerąją pusę nestuke.gif o dėl tavo situacijos užskaičiau va ką dar, kad gali būti nėštumas ir tuo pačiu metu susiformavęs geltonkūnis, kurį kiti gydytojai vadina cista. To geltonkūnio buvimas nėštumo metu yra normalus ir atlieka nėštumo palaikymo funkcija. Kai nėštumo palaikymo funkciją perima placenta, jis nunyksta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 24, 07:42)
Labas rytas,
Vakar taip ir nepridaviau kraujo, nebuvo kada  smile.gif
MMM ir si ryta dar nera, bet jau krutys po truputi atsileidzia ir jausmos toks kad va va jau prasides ir vis lakstau i WC pasitikrinti  blush2.gif ir pilva maudzia kaip per MMM  g.gif
Saule7, man tai tik pries IUI pakiso paziureti lapeli su spermos rezultatais ir daugiau nebemaciau  verysad.gif
Kuo toliau skaitau jusu pasakojimus apie endo, tuo man nermiau darosi  fear.gif gal si klastinga liga ir pas mane tuno  doh.gif

Gal jau nebereikėtų kraujuko pridavinėt... Ech sudaužei mano viltis...
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 24, 09:47)
Na zinai ten IVF skyrelyje mergaitės ojojoj kiek tų vaistų valgo - jeigu kartais išpunktuoja po 17 kiaušinėlių tai įsivaizduok kokias dozes jos gauna  doh.gif tai ten tikrai nuo vaistų ciklas gali visai nusiderint manau.. O nuo IUI kaži ar taip jau ilgai tas ciklas gali užsitęst, ypač kai tikrai žinai, jog ovuliacija įvyko. Pas tave man dar viskas labai neaišku ir tikiuosi greitai paaiškės į gerąją pusę  nestuke.gif o dėl tavo situacijos užskaičiau va ką dar, kad gali būti nėštumas ir tuo pačiu metu susiformavęs geltonkūnis, kurį kiti gydytojai vadina cista. To geltonkūnio buvimas nėštumo metu yra normalus ir atlieka nėštumo palaikymo funkcija. Kai nėštumo palaikymo funkciją perima placenta, jis nunyksta.  smile.gif

As ir sakau, kad ta duphastona gal veltui nutraukei g.gif g.gif Hm nu tikrai cia viskas atitinka Renaltai g.gif g.gif

O mm jausmas tai ir nestumo metu buna g.gif na kad visgi jos taip ir neateitu kaip smagu butu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyna27: 24 spalio 2013 - 10:13
Sveikos,

nuotaikos ner visiskai, tuoj eisiu pas gydytoja, jauciu skirs antibu... Telefonu sake, kad tokiu pojuciu neturetu buti, zodziu super doh.gif Pasakiau MB vakar vakare, tai dar ir pazliumbiau ta proga kaip reikalas, jau nervai nelaiko... verysad.gif

Saulyna27 man LP metu rado endo zidiniu, juos pasalino ir tiek. Ir labai keista kad tik po LP prasidejo tas 2/3 tepliojimas pasibaigus normalioms mmm g.gif Nesuorantu su kuo tai galetu buti susije.
Konvalia man pradzioje netepa, man po mmm doh.gif Ir kresuliu pas mane nebuvo ir nebuna, tfy tfu tfu per kairi peti unsure.gif
Cygnus mmm pradzia man visuomet skausminga, tai be tableciu nelabai issiverciu, bet taip buvo nuo pat paauglystes. Po ND neskauda, tik kai kuriu pozu metu siek tiek suduria, bet skausmu to nepavadinciau...
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 24, 09:47)
Na zinai ten IVF skyrelyje mergaitės ojojoj kiek tų vaistų valgo - jeigu kartais išpunktuoja po 17 kiaušinėlių tai įsivaizduok kokias dozes jos gauna  doh.gif tai ten tikrai nuo vaistų ciklas gali visai nusiderint manau.. O nuo IUI kaži ar taip jau ilgai tas ciklas gali užsitęst, ypač kai tikrai žinai, jog ovuliacija įvyko. Pas tave man dar viskas labai neaišku ir tikiuosi greitai paaiškės į gerąją pusę  nestuke.gif o dėl tavo situacijos užskaičiau va ką dar, kad gali būti nėštumas ir tuo pačiu metu susiformavęs geltonkūnis, kurį kiti gydytojai vadina cista. To geltonkūnio buvimas nėštumo metu yra normalus ir atlieka nėštumo palaikymo funkcija. Kai nėštumo palaikymo funkciją perima placenta, jis nunyksta.  smile.gif

As vis nurimstu, susitaikau su nepavykusia IUI, o jus merginos vel uzdegate vilties liepsna biggrin.gif aciu jums visoms uz dideli palaikyma ir tikejima 4u.gif
siandien tikrai jau leksiu kraujuko priduoti, nors labai bijau vel nusivilti verysad.gif bet jau tikrai zinosiu kokia tikroji padetis. ar verkti is laimes ar skandinti liudesi sampane biggrin.gif
as vakar taip pat pasiskaiciau apie geltonkuniu cistas, labai jau idomu man pasirode g.gif
Atsakyti