QUOTE(Cygnus @ 2013 10 25, 18:47)
O aš mergaitės prisiduodu po vizito iš gydytojos
turiu 3 burbuliukus - 13, 14 ir 15 mm
pirmą kartą tiek, net ir mano tinginė kairė kiaušidė užaugino vieną 

Ooo koks turtas

LiBo Sveikinimai pavykus is pirmo iUI

Mercuria nereikia apsilankyti, cista pati isnyks jei yra likus su sekanciu ciklu

Na visoms ramaus silto sekmadienio

sveikinimai, esi laiminga del to, kad is pirmo kart pavyko
mano antra iui VK vel nesekmingas
su didziausiais skausmais atejo uzsivelavusisos mm.. skausmui tiek fiziniam, tiek psichologiniam malsinti sampas labai pasitarnavo
vel planuoju sekanti cikla..
p.s. man visad uzauga tik 1 folis ir pries iui dar ne kart nebuvo ovuliaves. gal prasyt, kad antra sporgtuka po iui leistu?

p.s. man visad uzauga tik 1 folis ir pries iui dar ne kart nebuvo ovuliaves. gal prasyt, kad antra sporgtuka po iui leistu?

QUOTE(LiBo @ 2013 10 26, 18:09)
Kurį laiką tyliai sekiau šią temą, o šiandien manau turiu atiduot duoklę visoms kurios atvirai dalinosi savo patirtimi, išgyvenimais.
Taigi, kad nebūtų spalis visai nurašytas su IUI, prisiduodu su savo džiugia naujiena - vakar (15 d. po IUI) pasidariau NT, šiandien kraują ir abu teigiami! IUI darytas VK Vilniuje ir tai buvo pirmasis mano IUI. Akivaizdžių problemų nei pas mane, nei pas vyrą lyg ir nebuvo, tiesa, kartais mano hormonai tokie ribiniai būdavo, bet amžius mano kadangi jau arčiau 40 nei 30, tai 9 mėn. nepavykus natūraliai prašiau gydytojos paskirti IUI. Taigi, ciklas buvo stimuliuojamas Clostu ir IUI dieną turėjau 4 folius, O dar nebuvo įvykusi (gydytojos nuostabai, nes ji kaip suprantu, tikėjosi kad bus), tad iškart po IUI sušvirkštė dar viena ovitreli. Gal tai ir padėjo?
Tad siunčiu visoms kuo didžiausius palinkėjimus kuo greičiau sėkmingai pastoti!
Ir dar klausimas: ar po sėkmingo IUI reikia dar apsilankyti VK įsitikinti kad neužaugo kokių cistų ar kitų blogių, ar tiesiog rašytis ~6 sav. pas paprastą ginę nėštumo patvirtinimui ir tolesnei priežiūrai?
Taigi, kad nebūtų spalis visai nurašytas su IUI, prisiduodu su savo džiugia naujiena - vakar (15 d. po IUI) pasidariau NT, šiandien kraują ir abu teigiami! IUI darytas VK Vilniuje ir tai buvo pirmasis mano IUI. Akivaizdžių problemų nei pas mane, nei pas vyrą lyg ir nebuvo, tiesa, kartais mano hormonai tokie ribiniai būdavo, bet amžius mano kadangi jau arčiau 40 nei 30, tai 9 mėn. nepavykus natūraliai prašiau gydytojos paskirti IUI. Taigi, ciklas buvo stimuliuojamas Clostu ir IUI dieną turėjau 4 folius, O dar nebuvo įvykusi (gydytojos nuostabai, nes ji kaip suprantu, tikėjosi kad bus), tad iškart po IUI sušvirkštė dar viena ovitreli. Gal tai ir padėjo?
Ir dar klausimas: ar po sėkmingo IUI reikia dar apsilankyti VK įsitikinti kad neužaugo kokių cistų ar kitų blogių, ar tiesiog rašytis ~6 sav. pas paprastą ginę nėštumo patvirtinimui ir tolesnei priežiūrai?
As irgi ten pat dariausi iui su 3 nuostabiais foliais. Gydyt irgi nebuvo patenkinta, kad iui diena nei vienas nebuvo ovuliaves. Tad irgi iskarto po iui suleido dar viena ovitrele. Bet, deja, mums ir tai nepadejo

Sekmingo nesiojimo jums

Sveikos
laikyk
, uz nauja pradzia, gerai, kad yra planai toliau
LiBo Kaip saunu, lengvo nesiojimo
QUOTE(october-girl @ 2013 10 27, 10:54)
laikyk

LiBo Kaip saunu, lengvo nesiojimo

QUOTE(LiBo @ 2013 10 26, 19:09)
Taigi, kad nebūtų spalis visai nurašytas su IUI, prisiduodu su savo džiugia naujiena - vakar (15 d. po IUI) pasidariau NT, šiandien kraują ir abu teigiami! IUI darytas VK Vilniuje ir tai buvo pirmasis mano IUI.
Oi kaip sveikinu!

Ir ciumpu toki grazu palinkejima

O as buvau apziuroje- cistu nera, tai pradedu stimuliavima

Tikiuosi mums visom sis menuo bus geresnis ir vaisingesnis

QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 27, 14:56)
Svarbiausia, kad nera jokiu cistu ir jus galite judeti i preki, su nauja stimuliacija kuria tikiuosi bus su

QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 27, 08:51)
Ooo koks turtas
Labai sauniai cia, net tinginej kiausidej
ir dar 3...
Tai aisku kam daryt,geriau atsipalaidavus su brangiuoju, matyt milijonu pas jus ten per akis, todel ir neskyre iui
Gleivine dar augs, juk kiekviena diena iki O po truputi storeja

Ačiū Saulyna už palaikymą

Kaip tu laikais Saulyna? lauki nesulauki jaučiu histero

Kaip jūs mergaitės Konvalia, Bella Donna, Mercuria, Renalta, misheliina2 laikotės? Gražios visoms dienelės

Labas rytas,
Griztu po savaitgalio
Pagaliau musu skyrelyje geros naujienos
LiBo, didziausi sveikinimai, linkiu lengvo
October-girl, pasidaryk HCG ir viskas paaiskes
man nuo duphastono MMM veluoja jau 12 d.
Cygnus, sveikinu su geru derliumi
Saulyna27, o tu pas gyd. del histeroskopijos jau buvai?
Saule7, linkiu gero starto ir finisuok
Misheliina2, jeigu nieko nemaisau tai tu po IUI?ar dar ilgai iki NT?
Katause, o tu dabar dziaugiesi ramybe ir be jokios itampos megausiesi
Konvalia, kaip pas tave reikalai po svaitgalio ?
kaip jau ir minejau, manao X failai tesiasi
pasirodo penktad. visai ne mmm mane aplanke, vos patepliojo rusvomis, kakavinemis isskyromis (net ikloto normalaus neprireike, uzteko kasdienio) ir viskas dingo
siandien jau 12 d. kaip veluoja MMM, esu baisiai ispusta, skauda krutis, kairi sona paskauda (gyd. sake kad kaireje kaiusideje mate cista), pas kutiniu metu daznai skauda skrandi ir ima sleikstulys
jeigu nebuciau pasidariusi HCG manyciau, kad esu
jau nebezinau, ka ir daryti
Vizitas pas gyd. rytoj, bet kol nera mmm nemanau kad yra koks tikslas pas ja eiti ir leisti
Persasi viena mintis, organizmas visiskai issibalansavo del hormoniniu preparatu, o dozes tikrai nebuvo dideles, tai kas bus kai padidins dozes
Merginos patarkite, ka man daryti, gal esate ka nors panasaus girdejusios ar skaiciuosios, kokia galima tokios eigos pabaiga, kada sukausiu MMMM
Griztu po savaitgalio

Pagaliau musu skyrelyje geros naujienos

LiBo, didziausi sveikinimai, linkiu lengvo

October-girl, pasidaryk HCG ir viskas paaiskes

Cygnus, sveikinu su geru derliumi

Saule7, linkiu gero starto ir finisuok

Misheliina2, jeigu nieko nemaisau tai tu po IUI?ar dar ilgai iki NT?
Katause, o tu dabar dziaugiesi ramybe ir be jokios itampos megausiesi

Konvalia, kaip pas tave reikalai po svaitgalio ?

QUOTE(Renalta @ 2013 10 28, 09:06)

oho, nu tikrai x failai is didziosios X... bet tu hormonu nebuvo labai daug.. nu ir gerai kad pagaliau vel ryt pas gydytoja, gal pagaliau diagnozuos ka nors kas cia darosi, nepaliks nezinioje

O as tai buvau, juk pries gera savaite jau,liepe laukti kitu mm nes nori pirmosiomis dienomis daryti, kada gleivine ploniausia

QUOTE(Renalta @ 2013 10 28, 10:06)

Bet sakei kad NT vaiduokliuka parode....

QUOTE(nika29 @ 2013 10 28, 10:25)
Taip buvo pasirodes, bet tik neiskarto padarius NT o tik vakare, tai nesiskaito