Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

labas,sveikinu pavykus patoti ir dar is pirmo karto wink.gif man sake ateiti po 10d kai pamatai testa teigiama.
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 25, 18:47)
O aš mergaitės prisiduodu po vizito iš gydytojos  ax.gif turiu 3 burbuliukus - 13, 14 ir 15 mm  wub.gif pirmą kartą tiek, net ir mano tinginė kairė kiaušidė užaugino vieną  thumbup.gif

Ooo koks turtas 4u.gif Labai sauniai cia, net tinginej kiausidej thumbup.gif ir dar 3... drinks_cheers.gif Tai aisku kam daryt,geriau atsipalaidavus su brangiuoju, matyt milijonu pas jus ten per akis, todel ir neskyre iui thumbup.gif Gleivine dar augs, juk kiekviena diena iki O po truputi storeja 4u.gif
LiBo Sveikinimai pavykus is pirmo iUI 4u.gif 4u.gif na kai problemu nelabai buna rimtu, tai tik tiek ir tetruko - truputi "padeti" 4u.gif manau kaip ir Bryana sako praejus kazkiek dieneliu po to kai suzinojai, dar pradzioj juk nelabai kas matosi su echoskopu 4u.gif

Mercuria nereikia apsilankyti, cista pati isnyks jei yra likus su sekanciu ciklu 4u.gif Tik jei stim norejus butum, tuomet reikia isitikinti 4u.gif

Na visoms ramaus silto sekmadienio wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikinimai, esi laiminga del to, kad is pirmo kart pavyko nestuke.gif mano antra iui VK vel nesekmingas doh.gif su didziausiais skausmais atejo uzsivelavusisos mm.. skausmui tiek fiziniam, tiek psichologiniam malsinti sampas labai pasitarnavo drinks_cheers.gif vel planuoju sekanti cikla..
p.s. man visad uzauga tik 1 folis ir pries iui dar ne kart nebuvo ovuliaves. gal prasyt, kad antra sporgtuka po iui leistu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2013 10 26, 18:09)
Kurį laiką tyliai sekiau šią temą, o šiandien manau turiu atiduot duoklę visoms kurios atvirai dalinosi savo patirtimi, išgyvenimais.
Taigi, kad nebūtų spalis visai nurašytas su IUI, prisiduodu su savo džiugia naujiena - vakar (15 d. po IUI) pasidariau NT, šiandien kraują ir abu teigiami! IUI darytas VK Vilniuje ir tai buvo pirmasis mano IUI. Akivaizdžių problemų nei pas mane, nei pas vyrą lyg ir nebuvo, tiesa, kartais mano hormonai tokie ribiniai būdavo, bet amžius mano kadangi jau arčiau 40 nei 30, tai 9 mėn. nepavykus natūraliai prašiau gydytojos paskirti IUI. Taigi, ciklas buvo stimuliuojamas Clostu ir IUI dieną turėjau 4 folius, O dar nebuvo įvykusi (gydytojos nuostabai, nes ji kaip suprantu, tikėjosi kad bus), tad iškart po IUI sušvirkštė dar viena ovitreli. Gal tai ir padėjo?

Tad siunčiu visoms kuo didžiausius palinkėjimus kuo greičiau sėkmingai pastoti!

Ir dar klausimas: ar po sėkmingo IUI reikia dar apsilankyti VK įsitikinti kad neužaugo kokių cistų ar kitų blogių, ar tiesiog rašytis ~6 sav. pas paprastą ginę nėštumo patvirtinimui ir tolesnei priežiūrai?

As irgi ten pat dariausi iui su 3 nuostabiais foliais. Gydyt irgi nebuvo patenkinta, kad iui diena nei vienas nebuvo ovuliaves. Tad irgi iskarto po iui suleido dar viena ovitrele. Bet, deja, mums ir tai nepadejo sad.gif
Sekmingo nesiojimo jums nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(october-girl @ 2013 10 27, 10:54)

laikyk 4u.gif , uz nauja pradzia, gerai, kad yra planai toliau wub.gif

LiBo Kaip saunu, lengvo nesiojimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2013 10 26, 19:09)
Taigi, kad nebūtų spalis visai nurašytas su IUI, prisiduodu su savo džiugia naujiena - vakar (15 d. po IUI) pasidariau NT, šiandien kraują ir abu teigiami! IUI darytas VK Vilniuje ir tai buvo pirmasis mano IUI.
Tad siunčiu visoms kuo didžiausius palinkėjimus kuo greičiau sėkmingai pastoti!

Oi kaip sveikinu! bigsmile.gif nestuke.gif wub.gif Lengvo ir grazaus jums nestumo nestuke.gif nuostabu kai is pirmo karto pavyksta mirksiukas.gif vel suzimba viltis kad IUI gali padeti!
Ir ciumpu toki grazu palinkejima blush2.gif

O as buvau apziuroje- cistu nera, tai pradedu stimuliavima smile.gif nefaina per pacias mm tureti echoskopa, bet nebuvo taip baisu kaip tikejausi blush2.gif
Tikiuosi mums visom sis menuo bus geresnis ir vaisingesnis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 27, 14:56)

Svarbiausia, kad nera jokiu cistu ir jus galite judeti i preki, su nauja stimuliacija kuria tikiuosi bus su nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 27, 08:51)
Ooo koks turtas  4u.gif  Labai sauniai cia, net tinginej kiausidej  thumbup.gif  ir dar 3...  drinks_cheers.gif  Tai aisku kam daryt,geriau atsipalaidavus su brangiuoju, matyt milijonu pas jus ten per akis, todel ir neskyre iui  thumbup.gif  Gleivine dar augs, juk kiekviena diena iki O po truputi storeja  4u.gif

Ačiū Saulyna už palaikymą mirksiukas.gif susileidau šįryt Ovitreli, dabar pasistengt su vyriuku reik ir kad Dievulis pagelbėtų rolleyes.gif tikiuosi mano gleivinė bus tinkama - šiaip jinai visada pas mane storoka būdavo g.gif nuo ketvirtadienio paskyrė duphastoną vartot ax.gif
Kaip tu laikais Saulyna? lauki nesulauki jaučiu histero rolleyes.gif o gal jos neprireiks, ką gali žinot, labai tau to linkiu mirksiukas.gif

Kaip jūs mergaitės Konvalia, Bella Donna, Mercuria, Renalta, misheliina2 laikotės? Gražios visoms dienelės mirksiukas.gif et, taip gera žinot, kad ši darbo savaitė trumpesnė clap.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Griztu po savaitgalio smile.gif
Pagaliau musu skyrelyje geros naujienos biggrin.gif
LiBo, didziausi sveikinimai, linkiu lengvo nestuke.gif
October-girl, pasidaryk HCG ir viskas paaiskes smile.gif man nuo duphastono MMM veluoja jau 12 d. verysad.gif
Cygnus, sveikinu su geru derliumi biggrin.gif
Saulyna27, o tu pas gyd. del histeroskopijos jau buvai?
Saule7, linkiu gero starto ir finisuok nestuke.gif
Misheliina2, jeigu nieko nemaisau tai tu po IUI?ar dar ilgai iki NT?
Katause, o tu dabar dziaugiesi ramybe ir be jokios itampos megausiesi smileysex.gif
Konvalia, kaip pas tave reikalai po svaitgalio ? smile.gif
kaip jau ir minejau, manao X failai tesiasi biggrin.gif pasirodo penktad. visai ne mmm mane aplanke, vos patepliojo rusvomis, kakavinemis isskyromis (net ikloto normalaus neprireike, uzteko kasdienio) ir viskas dingo verysad.gif siandien jau 12 d. kaip veluoja MMM, esu baisiai ispusta, skauda krutis, kairi sona paskauda (gyd. sake kad kaireje kaiusideje mate cista), pas kutiniu metu daznai skauda skrandi ir ima sleikstulys doh.gif jeigu nebuciau pasidariusi HCG manyciau, kad esu nestuke.gif jau nebezinau, ka ir daryti doh.gif Vizitas pas gyd. rytoj, bet kol nera mmm nemanau kad yra koks tikslas pas ja eiti ir leisti schmoll.gif Persasi viena mintis, organizmas visiskai issibalansavo del hormoniniu preparatu, o dozes tikrai nebuvo dideles, tai kas bus kai padidins dozes verysad.gif Merginos patarkite, ka man daryti, gal esate ka nors panasaus girdejusios ar skaiciuosios, kokia galima tokios eigos pabaiga, kada sukausiu MMMM verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 28, 09:06)

Saulyna27, o tu pas gyd. del histeroskopijos jau buvai?

kaip jau ir minejau, manao X failai tesiasi  biggrin.gif pasirodo penktad. visai ne mmm mane aplanke, vos patepliojo rusvomis, kakavinemis isskyromis (net ikloto normalaus neprireike, uzteko kasdienio) ir viskas dingo  verysad.gif siandien jau 12 d. kaip veluoja MMM, esu baisiai ispusta, skauda krutis, kairi sona paskauda (gyd. sake kad kaireje kaiusideje mate cista), pas kutiniu metu daznai skauda skrandi ir ima sleikstulys  doh.gif jeigu nebuciau pasidariusi HCG manyciau, kad esu  nestuke.gif jau nebezinau, ka ir daryti  doh.gif Vizitas pas gyd. rytoj, bet kol nera mmm nemanau kad yra koks tikslas pas ja eiti ir leisti schmoll.gif Persasi viena mintis, organizmas visiskai issibalansavo del hormoniniu preparatu, o dozes tikrai nebuvo dideles, tai kas bus kai padidins dozes  verysad.gif Merginos patarkite, ka man daryti, gal esate ka nors panasaus girdejusios ar skaiciuosios, kokia galima tokios eigos pabaiga, kada sukausiu MMMM  verysad.gif

oho, nu tikrai x failai is didziosios X... bet tu hormonu nebuvo labai daug.. nu ir gerai kad pagaliau vel ryt pas gydytoja, gal pagaliau diagnozuos ka nors kas cia darosi, nepaliks nezinioje blink.gif blink.gif Lauksim toliau ziniu g.gif g.gif
O as tai buvau, juk pries gera savaite jau,liepe laukti kitu mm nes nori pirmosiomis dienomis daryti, kada gleivine ploniausia 4u.gif Tai ramiai laukiam hystero ir megaujames smileysex.gif be itampos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 28, 10:06)

kaip jau ir minejau, manao X failai tesiasi  biggrin.gif pasirodo penktad. visai ne mmm mane aplanke, vos patepliojo rusvomis, kakavinemis isskyromis (net ikloto normalaus neprireike, uzteko kasdienio) ir viskas dingo  verysad.gif

Bet sakei kad NT vaiduokliuka parode.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(nika29 @ 2013 10 28, 10:25)
Bet sakei kad NT vaiduokliuka parode....  g.gif

Taip buvo pasirodes, bet tik neiskarto padarius NT o tik vakare, tai nesiskaito verysad.gif nes po visko ketvirtad. dariausi HCG tai jis nerodo nestumo
Atsakyti