Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

QUOTE(Renalta @ 2013 10 28, 10:26)
Taip buvo pasirodes, bet tik neiskarto padarius NT o tik vakare, tai nesiskaito  verysad.gif nes po visko ketvirtad. dariausi HCG tai jis nerodo nestumo

Na vistiek butu rode buvo turbut jau kokia 20 DPI?
Yra dar toks psichologins nestumas , as skaiciau apie ji kai pati mm laukiau... esme kad jis kyla del hormonu, ne del to kad galvelej vien susisuka..
Straipsnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyna27: 28 spalio 2013 - 10:55
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 28, 10:54)
Na vistiek butu rode buvo turbut jau kokia 20 DPI?
Yra dar toks psichologins nestumas , as skaiciau apie ji kai pati mm laukiau... esme kad jis kyla del hormonu, ne del to kad galvelej vien susisuka..
Straipsnis

Siandien jau 38 c.d., ir 25 dpiui, na taip truko man dar psichologinio nestumo lotuliukas.gif doh.gif As manau, kad mano organizmas per stipriai suregavo i hormonus ir paskelbe streika verysad.gif lieka vienintelis variantas, nusiraminti ir laukti MMM, o kada jos pasirodys tik vienas D zino smile.gif
Atsakyti
merginos, kas gadinote NT- ar jums visai nieko nerode, ar vaiduokliavo? As Ovitrelli susileidau praeita pirmadieni nakti, o sestadieni rode silpna vaiduokli... Gal cia Ovitrellio poveikis dar...
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2013 10 28, 12:29)
merginos, kas gadinote NT- ar jums visai nieko nerode, ar vaiduokliavo? As Ovitrelli susileidau praeita pirmadieni nakti, o sestadieni rode silpna vaiduokli... Gal cia Ovitrellio poveikis dar...

Nenoriu liudinti, bet esu skaiciusi kad Ovitrellis pasisalina per 10 d. palauk kai bus 11 d. po vaistuku ir kartok NT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2013 10 28, 12:29)

Aš po ovitrelio suleidimo kitą dieną patikrinimui ar tikrai veikia pasidariau NT ir rodė dvi ryškias juosteles, kai jau dariausi kitą NT po 12 dienų nieko neberodė. Truputuką ankstokai pasidarei NT, nes po Ovitrelio suleidimo tebuvo praėję 5 dienos, palauk dar bent penkias dieneles, teisingai Renalta viską paaiškino mirksiukas.gif

Renalta o tu laikykis 4u.gif kažkokios nesąmonės su tavim čia daros g.gif pranešk po vizito ką pasakys gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cygnus: 28 spalio 2013 - 13:25
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 28, 13:24)
Renalta o tu laikykis  4u.gif kažkokios nesąmonės su tavim čia daros  g.gif pranešk po vizito ką pasakys gydytoja  mirksiukas.gif

Ryt is ryto dar bandysiu skambinti gyd. ziuresiu ka ji patars ir pranesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2013 10 28, 13:29)

Sveikos
mam
NT tik po 14d ZZ padake padaryt tai cia bus kitas antradienis,oNT bandziau daryt irgi 5 dienos po ovitrellio tai jokio vaiduoklio nemaciau, bet tu gal per anksti NT padidarei nes ovitrellis organizme islieka 10dienu,o kada tau iui atliko?

turiu klausima gal kas vartoja dufa ir matuoja BT,nes mano BT kelios jau dienos 37,1- 37,2 galvoju gal cia nuo dufo
Atsakyti
Labas vakaras, merginos 4u.gif
LiBo, dideliausi sveikinimai, pagaliau geros žinios šiame skyrelyje wub.gif
Cygnus, dabar belieka pareigingai atlikt ND mirksiukas.gif
Renalta, na rimtai kažkokie failai pas tave, lauksim geresniu žinių iš tavęs smile.gif
O pas mane kol kas nieko naujo, rytoj pas gydytoją, tai jau turėtų kažkas paaiškėt. Taip gaila, kad net 2 ciklus reikės praleist... doh.gif
Papildyta:
misheliina2, antroj ciklo pusėj ir turėtų aukštesnė BT laikytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konvalia: 28 spalio 2013 - 20:15
Ačiū už sveikinimus 4u.gif

Dėl testo - tai aš dariau 15 d. po IUI ir buvo vos vos įžiūrimas antras brūkšniukas, net pagalvojau kad save įtikinėju ir matau nematomus dalykus. Tai kadangi tą pačią 15 d. gavau ir HCG resultatus, darytus 13 d. (36 mIU/ml), tai pasitvirtino. Bet iš tikro tai manau kad daug patikimiau darytis iškart HCG (tik aišku kur rezultatus greit atsiunčia, ne kaip man), nes NT šlapimas turi būti "užlaikytas" bent 4 val., o mane visą tą savaitę į WC varinėjo daug dažniau.
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2013 10 29, 08:38)
Ačiū už sveikinimus  4u.gif

Dėl testo - tai aš dariau 15 d. po IUI ir buvo vos vos įžiūrimas antras brūkšniukas, net pagalvojau kad save įtikinėju ir matau nematomus dalykus. Tai kadangi tą pačią 15 d. gavau ir HCG resultatus, darytus 13 d. (36 mIU/ml), tai pasitvirtino.  Bet iš tikro tai manau kad daug patikimiau darytis iškart HCG (tik aišku kur rezultatus greit atsiunčia, ne kaip man), nes NT šlapimas turi būti "užlaikytas" bent 4 val., o mane visą tą savaitę į WC varinėjo daug dažniau.

Čia bus pirmas vaikelis? O ar jaučiat jau kokius nestuke.gif požymius? Ar buvo implantacinis kraujavimas? Taip viskas smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 10 28, 20:17)
Labas vakaras, merginos  4u.gif
LiBo, dideliausi sveikinimai, pagaliau geros žinios šiame skyrelyje  wub.gif
Cygnus, dabar belieka pareigingai atlikt ND  mirksiukas.gif
Renalta, na rimtai kažkokie failai pas tave, lauksim geresniu žinių iš tavęs  smile.gif
O pas mane kol kas nieko naujo, rytoj pas gydytoją, tai jau turėtų kažkas paaiškėt. Taip gaila, kad net 2 ciklus reikės praleist...  doh.gif
Papildyta:
misheliina2, antroj ciklo pusėj ir turėtų aukštesnė BT laikytis  smile.gif

Labas rytas 4u.gif O kodel irgi teks praleisti 2 ciklus ? unsure.gif visai kaip man .. ax.gif man jau liko apie 3sav iki hystero, artejant imt pradeda jauduliukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 29, 09:16)
Labas rytas  4u.gif  O kodel irgi teks praleisti 2 ciklus ?  unsure.gif  visai kaip man ..  ax.gif  man jau liko apie 3sav iki hystero, artejant imt pradeda jauduliukas  blush2.gif

Na tiesą sakant, aš pagal tave sprendžiu, šį ciklą histeroskopiją jau per vėlu bus daryt, o paskui reikės palaukt, kad organizmas atsigautų.
Na bet šiandien turėtų viskas tiksliai paaiškėt smile.gif
Atsakyti