Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(saintlina @ 2014 01 12, 21:28)
mergai, ar špinatai patys užsisėja? Nueinu šiandien daržo apžiūrėt - nugis pilna mažuliukų špinačiukų toj vietoj, kur jie augo  blink.gif  Prisišniojau bliūdą. Gaila - sušals daba sniege..

uzsiseja, jeigu prazydi. pas mane siemet rudeniop irgi, kad pridygo doh.gif . cia tie paprastieji. spinoku irgi nebeperku- pavasari paieskau pridygusiu savaiminiu ir susodinu vienoj vietoj.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 12, 21:28)
Nueinu šiandien daržo apžiūrėt - nugis pilna mažuliukų špinačiukų toj vietoj, kur jie augo  blink.gif  Prisišniojau bliūdą. Gaila - sušals daba sniege..

Ale ir sekasi,gi user posted image.Pas mane neprisisėjo,o man jie gardūs.Nors aš tik hibridinius auginu,tai tie nelabai ir žydi.

Net nulėkiau pro langą glestert to sniego:nu nėra,tikra lietuviška žiema,balos telkšo.Pas tavi jau prisnigo?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 12, 21:02)
Net nulėkiau pro langą glestert to sniego:nu nėra,tikra lietuviška žiema,balos telkšo.Pas tavi jau prisnigo?

kai išvažiavau iš kaimo, buvo šiek tiek sniegelio. Dabar gal jau ir nutirpę biggrin.gif Ale prognozės jei išsipildys, tai tiems špinatams chana bus.
Vakar toks oras malonus buvo, buvau sumąsčius avietes nukarpyt. Ale vaikis pabandė pirštą nusipjaut, tai belakstant po ligonines avietės liko pavasariui. Na, bala jų nematė, svarbu, pirštą prisiuvo karsta.gif
Atsakyti
Norėčiau, kad parašytūt auginusios brokolių veislių kurios gali ilgiau rudenį pastovėti ir noriu l. akstyvų.
Kam įdomu morkos tai įsiūlyno pardavėja Mokum H labai ankstyvų ir sakė labai saldžios tai paėmiau du pokelius nes parašyta, kad per 70-85 d. užauga. Galima rauti po 50-60 d. mėgstamos vaikų lotuliukas.gif .
Dar domi žiediniai kopūstai ir ankstyvi ir vėlyvi veisles jeigu galit merginos patikas surašykit. Pekino auginau Manoko H patiko ir viena forumietė užrodė Optiko h šitie pigiau gaunasi o vaizdas geras buvo kaip rodė nuotraukas biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta ir G: 12 sausio 2014 - 21:24
QUOTE(saintlina @ 2014 01 12, 22:28)
mergai, ar špinatai patys užsisėja? Nueinu šiandien daržo apžiūrėt - nugis pilna mažuliukų špinačiukų toj vietoj, kur jie augo  blink.gif  Prisišniojau bliūdą. Gaila - sušals daba sniege..

aga, užsisėja, aš taip juos ir auginu. Turiu kamputį palikus, tai jie ten auga, užsisėja, vėl auga, vėl sėjasi ir taip kelinti metai. Man tik nuravėti belieka. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 12 sausio 2014 - 21:17
QUOTE(Para @ 2014 01 12, 21:15)
aga, užsisėja, aš taip juos ir auginu. Turiu kamputį palikus, tai jie ten auga, užsisėja, vėl auga, vėl sėjasi ir taip kelinti metai. Man tik nuravėti belieka.  thumbup.gif

nu fainiai smile.gif Bet dabar kai jau sudygo ir sušals, tai pavasarį nebeturės iš ko bedygt. Na, tiek to, pasisėsiu darkart, jeigu ką.
Ką čia pasidaryt įsimintinai skanaus iš to netikėto derliaus? mastau.gif
Atsakyti
Aš gruodžio vidurį savojos kopūstus nusiskyniau, vaizdas geras buvo tokia žaluma žiemą mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 12, 22:22)
Ką čia pasidaryt įsimintinai skanaus iš to netikėto derliaus?  mastau.gif

Nu,man tai jie ir vieni skanūs,galiu rupšnot kaip karvė.Ir su varške,ir į lazaniją,mėsos suktinukus įdaryt...Galima su ridikėliais ir salotų lapais maišyt.Tų neužsizapasinai netyčia biggrin.gif ?Svogūnų laiškų tai nevalgai,kiek pamenu.

O tai kuris ten taip tikęs?Mažius ar studentas?Ir kaip baisiai nusipjovė? Visai?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 12, 23:22)
nu fainiai  smile.gif  Bet dabar kai jau sudygo ir sušals, tai pavasarį nebeturės iš ko bedygt. Na, tiek to, pasisėsiu darkart, jeigu ką.

Spėju, kad išdygs. Nežinau iš kur, bet visą laiką jie išdygsta. Svarbu su kauptuku tos vietos neišravėti.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 12, 21:22)
nu fainiai  smile.gif  Bet dabar kai jau sudygo ir sušals, tai pavasarį nebeturės iš ko bedygt. Na, tiek to, pasisėsiu darkart, jeigu ką.

Būtent todėl nebesėju nieko iš rudens. Pernai šiltnamy špinatai sudygo kovo mėn, paskui atšalė - ir po špinatų... Geriau palauksiu tikro pavasario, tegu bus diena-kita vėliau, bet garantuotai.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 12, 21:34)
Galima su ridikėliais ir salotų lapais maišyt.Tų neužsizapasinai netyčia  biggrin.gif ?Svogūnų laiškų tai nevalgai,kiek pamenu.

O tai kuris ten taip tikęs?Mažius ar studentas?Ir kaip baisiai nusipjovė? Visai?

ne, ridikėlių neturiu, patys kažkodėl neužsisėjo g.gif Agam, svogūnai feee..
Nu špinatai tai kaip špinatai, neataus, tai bala nematė, pasisėt galima. Ale juodieji serbentai visi su pumpurais blink.gif Turbūt vasarą jau derliaus nelaukt?

Studentas. Ne visai dar, ant skūros kraštelio dar laikėsi, kaulas sutrupintas. Džiaugiasi, kad kairės rankos, egzaminams nebaisiai trukdys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 sausio 2014 - 21:58
QUOTE(Asta ir G @ 2014 01 12, 22:12)
Dar domi žiediniai kopūstai ir ankstyvi ir vėlyvi veisles jeigu galit merginos patikas surašykit.

Man pernai iš žiedinių Seoul buvo neblogi,o iš brokolių Batavia auginau,bet labai gigantiškais lapais buvo,daug vietos užėmė.Žiedinius dar Bruce h turiu nuo pernai nusipirkus.Gaudvilė gyrė,kad sraigės jų nepunta.
QUOTE(saintlina @ 2014 01 12, 22:54)
Ale juodieji serbentai visi su pumpurais  blink.gif  Turbūt vasarą jau derliaus nelaukt?

Nu va čia jau būtų nuostolis doh.gif Žinau,uogienių nevalgot biggrin.gif
Sėkmės egzaminuose vyrukui bigsmile.gif
Atsakyti