Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

[quote=adija5,2014 01 12, 23:45]
Man pernai iš žiedinių Seoul buvo neblogi,o iš brokolių Batavia auginau,bet labai gigantiškais lapais buvo,daug vietos užėmė.Žiedinius dar Bruce h turiu nuo pernai nusipirkus.Gaudvilė gyrė,kad sraigės jų nepunta.

Susirašiau į sąrašiuką, dėkui mirksiukas.gif .

Atsakyti
aha, kompaktisku brokoliu veisle ir mane domina. kiek auginau veisliu( nesekiau pavadinimu)- tiek gigantai. rudeniop augalai jau man auksciau bambos siekia, ir vietos jie nuolat daug uzima...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 01 12, 21:12)
svarbu pirštą prisiuvo  karsta.gif

Uf. 4u.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 01 12, 21:22)
nu fainiai  smile.gif  Bet dabar kai jau sudygo ir sušals, tai pavasarį nebeturės iš ko bedygt. Na, tiek to, pasisėsiu darkart, jeigu ką.
Ką čia pasidaryt įsimintinai skanaus iš to netikėto derliaus?  mastau.gif

Nebūtinai visos išbirėjusios sėklos ir sudygo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 13, 11:50)
Nebūtinai visos išbirėjusios sėklos ir sudygo  mirksiukas.gif

matyt, kas nesudygo iki šiol, tai ir pavasarį nesiteiks nosių iškišt smile.gif Baika, ne karvę kainuoja tos sėklos, nusipirksiu.
Atsakyti
Mergaičiukės ar tikrai nėra ar tik aš senadurna nerandu agurkų temukės?

O baltagūžių ieškosiu Lenox,šiemet turėjau,tik kad vėlokai pasisėjus buvau,bet galvutės kietos ir laikosi super
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 01 13, 15:19)

O baltagūžių ieškosiu Lenox,šiemet turėjau,tik kad vėlokai pasisėjus buvau,bet galvutės kietos ir laikosi super

Nėra agurkų temos. Pasibaigė senoji ir nieks sezono pabaigoj jau nesukūrė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 01 13, 15:19)

Agurkai
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2014 01 13, 19:03)

Ačiū
Jėzau ,ne džiaugsmas ta senatvė hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 13 sausio 2014 - 19:39
As pernai sejau agurkus tik nepasakysiu koks pavadinimas,man buvo davus mano teta,tai super isdygo,sodinomes bulviu ir gi dziaugiames derlium,taip pat salotomis,zirniais svogunais,ridikeliais ilgais,tik gaila kad morkos nebuvo gerai uzderejusios,siaip dar sekesi su salotomis,krapais,petrazolemis,va mielosios kiek turiu dabar ziema valgyti darzoviu,be to mazasis burokelius valgo,tadmanau si sezona jei viskas bus gerai auginsiu daugiau kazko ax.gif
Atsakyti
Pernai auginau:Mandy,Motiva,Octopus ir Rufus,bet tas visiškas nesusipratimas pas mane buvo
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2014 01 08, 16:59)
Man šitie patiko :
http://www.seklosdar...ta-lunga-2-.htm
Skyniau  kibirais. Prasidėjo nuo  Joniniu . Sėjau sausio pabaigoj . Kažin kada geras laikas sėt juos ?

o ka darot su jais??? turiu galvoje pertekliu. gal vakuojate ar kitaip perdirbate g.gif o gal nelieka ziemai g.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2014 01 15, 17:19)
o ka darot su jais??? turiu galvoje pertekliu. gal vakuojate ar kitaip perdirbate g.gif  o gal nelieka ziemai g.gif

Šaldžiau , draugai džiaugėsi smile.gif Visokių kokių koncervų apart sulčiu nesam mėgėjai .
Atsakyti