[quote=adija5,2014 01 12, 23:45]
Man pernai iš žiedinių Seoul buvo neblogi,o iš brokolių Batavia auginau,bet labai gigantiškais lapais buvo,daug vietos užėmė.Žiedinius dar Bruce h turiu nuo pernai nusipirkus.Gaudvilė gyrė,kad sraigės jų nepunta.
aha, kompaktisku brokoliu veisle ir mane domina. kiek auginau veisliu( nesekiau pavadinimu)- tiek gigantai. rudeniop augalai jau man auksciau bambos siekia, ir vietos jie nuolat daug uzima...
nu fainiai Bet dabar kai jau sudygo ir sušals, tai pavasarį nebeturės iš ko bedygt. Na, tiek to, pasisėsiu darkart, jeigu ką.
Ką čia pasidaryt įsimintinai skanaus iš to netikėto derliaus?
As pernai sejau agurkus tik nepasakysiu koks pavadinimas,man buvo davus mano teta,tai super isdygo,sodinomes bulviu ir gi dziaugiames derlium,taip pat salotomis,zirniais svogunais,ridikeliais ilgais,tik gaila kad morkos nebuvo gerai uzderejusios,siaip dar sekesi su salotomis,krapais,petrazolemis,va mielosios kiek turiu dabar ziema valgyti darzoviu,be to mazasis burokelius valgo,tadmanau si sezona jei viskas bus gerai auginsiu daugiau kazko
Man šitie patiko : http://www.seklosdar...ta-lunga-2-.htm
Skyniau kibirais. Prasidėjo nuo Joniniu . Sėjau sausio pabaigoj . Kažin kada geras laikas sėt juos ?