Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(Amapatria @ 2014 01 24, 11:03)
gaila,Klaipėdoj nėra tos SD ax.gif

O ar domėjotės? Ieškojot?
Atsakyti
Daržininkėlės, ką galėtumėte rekomenduoti iš ankstyvų morkų, kad kuo greičiau vaikai pagraužti ką turėtų ir jau laikymui skirtų morkų?
Savo nuosavą daržą naujoj vietoj turėsiu pirmi metai, tai dabar renku info. Dirva pas mane sunkoka.
Atsakyti
salierai tikrai baido tuos baltukus, bet reikia visai šalia sėti, vos ne vienas kopūstas+vienas salieras. pasiteisino, kai buvo eilutė salierų šalia eilutės kopūstų, o jei pasodinsi vagą kopūstų ir kas penktą salierą įkiši, tai nebus efekto.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 24, 10:10)
Valgomieji svogūnai The Kelsae (lot. Allium cepa)

Bet kaip svogunai mano issirinkti?  g.gif

Auginau pernai, labai patiko, skonis toks svelnus, salstelejas, galvas uzaugino labai dideles. Negaliu nieko pasakyti apie laikyma ziemai, nes dar rudeni ju neliko.... pacius pirmus sunaudojom ir tik po ju ejo raudoni, o dabar tradicinius valgom.
Gero derliaus 4u.gif
Atsakyti
The Kelsea geriausiai iš visų didžiųjų laikosi. Pernai sodinau gal 300 daigų, tai dar ir dabar valgom. Dar mėnesiui užteks.
Cioce, morkas rinkis iš Bejo sėklų, tiesiog jie lyderiai morkų selekcijoje. Jei nori pirmiems metams pigesnių, tai ankstyvos Amterdamska, vėlyvos laikymui Tip top. Molis morkoms nėra gerai, reikės gal pamulčiuoti, pasėjus , jei uždžiovims, plonai palieti. Molyje didžiausia problema- sudygimas.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 01 24, 09:49)
Dėl svogūnų, tai aš jų nemulčiuoju, tiksliau kiek toliau nuo pačio mulčių atitraukiu, nes kitaip pūna man jie g.gif

aš tik nupjautos žolės prie svogūnų nekloju. Dedu žolę į tarpus, prie augalo drėgna žolė nesiliečia. Sekantį kartą mulčiuojant, senąją žolę patraukiu prie augalo, o naują-į tarpus. Kitą kartą vėl tas pats ritualas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diasaja: 24 sausio 2014 - 20:17
QUOTE(Lady Dy @ 2014 01 24, 10:29)
O ką jie ten gero duoda?

aš sodinu:
*dėl grožio wub.gif Pirmiausia pasėju į eilutes, o po to visą vasarą persodinu, kur atsiranda laisva vieta:

user posted image

user posted image

*serenčiai-augalai antibiotikai, gydo žemę nuo ligų, atbaido kenkėjus, sodinu jų daug daug ir visur, kaip ir medetkas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Fantastiskai grazu...
Atsakyti
QUOTE(Meda-1 @ 2014 01 24, 21:28)
Fantastiskai grazu...

ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Oi, Diasaja, ne daržas, o atvirukas wub.gif Širdis džiaugiasi, akys gėrisi.. .
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2014 01 24, 22:09)
Oi, Diasaja, ne daržas, o atvirukas  wub.gif  Širdis džiaugiasi, akys gėrisi.. .

ačiū aciuks.gif
Kažkuri forumietė buvo rašiusi, kad šita tinka atvirukui biggrin.gif Foto daryta iš balkono:

user posted image

o man šita labai patinka wub.gif Atrodo net dabar užuodžiu iš daržo sklindančius įvairius kvapus ir jaučiu ateinančią gaivą nuo Šešupės. Foto daryta vakare:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 01 24, 12:05)
Daržininkėlės, ką galėtumėte rekomenduoti iš ankstyvų morkų, kad kuo greičiau vaikai pagraužti ką turėtų ir jau laikymui skirtų morkų?
Savo nuosavą daržą naujoj vietoj turėsiu pirmi metai, tai dabar renku info. Dirva pas mane sunkoka.

ŠIAS auginu.
Atsakyti