Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Visai dėl juoko, vakar į vazoną pasėjau svogūnų - darysiu pavasarį virtuvėj. Tai praėjo lygiai para, o anie jau gyvybę rodo - kas trečias pradygęs. Krapai - tyli.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 01 24, 22:38)

Puikios nuotrauko bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=diasaja,2014 01 24, 21:39]
Džiaugiuosi už tokį pavyzdinį daržą 4u.gif
Atsakyti
o man šita labai patinka  wub.gif Atrodo net dabar užuodžiu iš daržo sklindančius įvairius kvapus ir jaučiu ateinančią gaivą nuo Šešupės. Foto daryta vakare:
user posted image

Tikrai net nosį pradėjau judinti,atrodo tuoj tuoj užuosiu tą vakaro gaivos kvapą rolleyes.gif

O serenčių reiks prisodinti,ypač tarp kopūstų,nes norisi kuo mažiau tos chemijos naudot
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 01 26, 00:56)
O serenčių reiks prisodinti,ypač tarp kopūstų,nes norisi kuo mažiau tos chemijos naudot

Gaudvile,būk gerutė,primink su kokia daržove serenčių negalima augint,a?Dabar jau tikrai tikrai užsirašysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 26, 00:07)
Gaudvile,būk gerutė,primink su kokia daržove serenčių negalima augint,a?Dabar jau tikrai tikrai užsirašysiu  blush2.gif

Baltukai labai mėgsta serenčius. Pagal draugiško daržo filosofiją, reiktų įrengti kuo įvairesnį, t.y. auginti ne vien serenčius, o miksuoti su medetkomis, bitinėmis facelijomis ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
o man šita labai patinka  wub.gif Atrodo net dabar užuodžiu iš daržo sklindančius įvairius kvapus ir jaučiu ateinančią gaivą nuo Šešupės. Foto daryta vakare:

Diasaja, žiūrint į tavo foto, suvoki kas yra PASAKA wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 26, 09:58)
Baltukai labai mėgsta serenčius. Pagal draugiško daržo filosofiją, reiktų įrengti kuo įvairesnį, t.y. auginti ne vien serenčius, o miksuoti su medetkomis, bitinėmis facelijomis ir t.t.  mirksiukas.gif

Bet baltukai mėgsta ir nasturtas,o buvo rašyta,kad ir jos tinka apsaugai
Nors man tfu tfu tfu nėra baltukai nugraužę nė vieno serenčio
Atsakyti
Labutis darzininkes 4u.gif
Laikas pasirupinti seklomis naujam sezonui, skaitinejuosi ir konspektuoju viska is eiles, tik niekaip neapsiprendziu del seklu: morkos - ankstyvos ir velyvos, burokeliai, brokoliai, ziediniai kopustai, ankstyvi kopustai ir porai doh.gif pasidalinkite prasau savo auginamu darzoviu geriausiomis veislemis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 26, 10:58)
Baltukai labai mėgsta serenčius. Pagal draugiško daržo filosofiją, reiktų įrengti kuo įvairesnį, t.y. auginti ne vien serenčius, o miksuoti su medetkomis, bitinėmis facelijomis ir t.t.  mirksiukas.gif

bitines facelijos- man siaubingai uzsisejo doh.gif pikta zole.
medetkos kazkodel pas mane kasmet suserga miltilige g.gif
o serenciams neturiu ka prikisti g.gif auga, zydi iki pat salnu, neuzsiseja, tik tiek, kad reikia daiginti. mastau, gal siemet nebeskirti jiems vietos ant palanges, o bandyti seti pleveliniame siltnamyje, kai sesiu salotas ir ridikelius? g.gif nu gaila vietos ant palangiu- visko tiek prisidaigint norisi, kad nebetelpa...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2014 01 26, 11:03)
mastau, gal siemet nebeskirti jiems vietos ant palanges, o bandyti seti pleveliniame siltnamyje, kai sesiu salotas ir ridikelius? g.gif  nu gaila vietos ant palangiu- visko tiek prisidaigint norisi, kad nebetelpa...

visuomet pasėju serenčius į šiltnamį kartu su salotomis, didesnieji iškeliauja, o silpniausieji lieka šiltnamyje tarp pomidorų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2014 01 26, 11:03)
bitines facelijos- man siaubingai uzsisejo doh.gif  pikta zole.
medetkos kazkodel pas mane kasmet suserga miltilige g.gif 
o serenciams neturiu ka prikisti g.gif  auga, zydi iki pat salnu, neuzsiseja, tik tiek, kad reikia daiginti. mastau, gal siemet nebeskirti jiems vietos ant palanges, o bandyti seti pleveliniame siltnamyje, kai sesiu salotas ir ridikelius? g.gif  nu gaila vietos ant palangiu- visko tiek prisidaigint norisi, kad nebetelpa...

Pas mane serenčiai užsisėjo, žiauriai. Dabar nesmulkinu ir nemulčiuoju jais daržo. Ne vienerius metus pavasarį iš pokučių šiltnamy sėdavau kartu su visomis ankstyvomis daržovėmis. Žinoma, kad nepasimoka namie daigintis mirksiukas.gif

O kas dėl pagalbinių kultürų užsisėjimų, tai aš nelaukiu kol subrandins sėklas. Esmė yra suklaidinti pragrindinius kenkėjus ir prisikviesti vabzdžius-plėšrūnus mirksiukas.gif
Atsakyti