QUOTE(migle) @ 2014 09 09, 21:55)
ką aš žinau, gal dar ankstoka dar taviškiui... žinai, plius vienas mėnuo gali visai nemažai reikšt tokiem mažiukams. Po mėnesio ar kito jau bus daug geriau košes ir visokį kitokį maistą įvaldęs, tada ir atpratinti (gal) bus lengviau.
Mano mažoji dabar jau tik vieną kartą per dieną valgo, daugiausia tėvo pastangom. Nuiminėdavom po vieną maitinimą, naktinius - visus vienu urmu. Nes aš pati turbūt iki pilnametystės būčiau maitinus

Dabar reikia dėl to paskutinio maitinimo susikaupt kažkada. Svarstau dar iki metų palepint ir tada raukti...
o kiek tavo mergaičiukei? jau tuoj metukai turėtų būt? aš tai nesitikiu atpratint per 1 dieną, tikslas - per mėnesiuką bent, kad nebūtų didelio streso, neįsivaizduoju, kaip naktinius urmu nuimt galėčiau, bandysiu retint, šiąnakt miegojom kartu, kėlėsi daug, bet vos krebždėt ėmė, visai neblogai intensyvus glostymas veikė, maitinau tik 2 kartus, tai pasiekimas, žiūrėsim kaip toliau, nes vakar gavom skiepą, tai gal vaikas elgės ne visai įprastai. pavargau nuo tų naktinių maitinimų juodai. jei liktų tik dieniniai ir reiktų juos nuimt pastojus, tai būtų paprasta, nes vaikas valgus, tik su tais naktiniais vargas baisus..