Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Nuo rugsėjo mėnesio Vaisingumo Asociacijos būstinėje organizuojami susitikimai su psichologe.
Bus kalbama apie emocijas, kurias išgyvena šeimos, negalinčios sulaukti vaikų, kaip su jomis „tvarkytis“, kaip išsaugoti santykius šeimoje.
Kviečiamos visos, kurios šiuo gyvenimo momentu jaučiasi vienišos ir liūdnos.
Susitikimai vyks kas antrą savaitę, vakarais, po darbo, Vilniuje, Žirmūnų g. 143-121 kab.(Žirmūnų seniūnijos pastatas), Vaisingumo Asociacijos būstinėje.
Pirmasis susitikimas numatomas rugsėjo 15 d., 18 val.
Registruotis el.paštu psichologe@vaisingumoasociacija.lt
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 09 11, 14:39)
va vyras šnd į Ispaniją į vestuves važiuoja, aš atsisakiau kaip nujausdama, kad mažiukas dar labai didelis papinukas bus, o čia dar liga prikibo, bandysiu nujunkyt šalia būdama, man taip ramiau..

Aj. Niuansas. Krūtų tempimas yra niekis - per porą parų susitvarko. Man stipriau mažinant pieną buvo nuotaikų svyravimai - visgi hormoninis fonas keičiasi. Ir reik žiūrėt maistą, nes raukiant maitinimus kalorijų poreikis mažėja greičiau nei spėji susigaudyti. 3kg nepastebimai prikibo per porą savaičių, dabar teks dirbt kol atsikratysiu, ech :')
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle): 12 rugsėjo 2014 - 20:40
QUOTE(Limi @ 2014 09 09, 21:25)
o kiek laiko dar maitinai pastojusi? pradėjau kovą su mažiuku, bet sunkiai nujunkyt sekasi, tie naktiniai kilnojiimaisi  doh.gif ir tai nukrito kur nors, duosiu pienuko, tai skiepukas - duosiu pienuko, tai nuotaikytė bloga- duosiu pienuko, taip tos upės ir teka..

apie menesi. Pastojau, kai J. buvo 11 menesiu, nustojau maitint visai pries pat pirma gimtadieni. Bet as nieko nedariau specialiai. Dienom jau jis beveik nevalgydavo, reikedavo vakarais ir simta viena karta per nakti..kol..viena vakara tiesiog uzmigo be pieno, paglostinejus. Ir ta nakti jis nesikele. Galvojau numire, nes nemeluosiu, keldavosi kas 20min prisiregistruot... doh.gif Na ir taip mes baigem maitintis.
Girdejau, kad nestukes pieno skonis keicias, gal jam pasidare nebeskanu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2014 09 12, 22:04)
apie menesi. Pastojau, kai J. buvo 11 menesiu, nustojau maitint visai pries pat pirma gimtadieni. Bet as nieko nedariau specialiai. Dienom jau jis beveik nevalgydavo, reikedavo vakarais ir simta viena karta per nakti..kol..viena vakara tiesiog uzmigo be pieno, paglostinejus. Ir ta nakti jis nesikele. Galvojau numire, nes nemeluosiu, keldavosi kas 20min prisiregistruot... doh.gif Na ir taip mes baigem maitintis.
Girdejau, kad nestukes pieno skonis keicias, gal jam pasidare nebeskanu? smile.gif

Tai pirmas klausimas ar ovuliacija maitinant atsistatys. Cia labai individualus reikalas, priklauso nuo kiaušidžių jautrumo. Kai kurioms ir maitinant atsistato (ypač jei yra didesni tarpai tarp maitininų), bet kaip sakė mano ginė čia labiau išimtis patvirtinanti taisyklę. Nors daug tokių "išimčių" yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migle) @ 2014 09 12, 21:39)
visgi hormoninis fonas keičiasi. Ir reik žiūrėt maistą

dėl nuotaikų tai taip, o dėl maitinimo nutraukimo, kad ir taip vaikštau dažnai alkanoka smile.gif pamirštu pavalgyt, gal baisiai nebus smile.gif

QUOTE(index @ 2014 09 12, 23:04)
Galvojau numire, nes nemeluosiu, keldavosi kas 20min prisiregistruot... doh.gif Na ir taip mes baigem maitintis.

nu ir istorija smile.gif tai vadinas aspirinu truputuką pagirdei vaiką ir kaip suprantu nieko smile.gif aš tikėjaus, kad mm padarys pieną neskanų, bet kur tau doh.gif
o kaip sekas pametinukus augint? labai vargsti?

QUOTE(migle) @ 2014 09 13, 11:13)
Tai pirmas klausimas ar ovuliacija maitinant atsistatys.

manau kad šita funkcija pas mane tik ką pradėjo veikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 09 14, 10:19)

Ooooh, good for you :')
O tai koks tikslas tuomet maitinimą nutraukinėti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 09 14, 11:19)
dėl nuotaikų tai taip, o dėl maitinimo nutraukimo, kad ir taip vaikštau dažnai alkanoka smile.gif pamirštu pavalgyt, gal baisiai nebus smile.gif
nu ir istorija smile.gif tai vadinas aspirinu truputuką pagirdei vaiką ir kaip suprantu nieko smile.gif aš tikėjaus, kad mm padarys pieną neskanų, bet kur tau doh.gif
o kaip sekas pametinukus augint? labai vargsti?

taip aspirino jis gavo truputi, pradejau ji gert tik kai suzinojau apie nestuma, tai kol nutraukiau gavo..dabar mastau, suzinojau kovo 8, o nutraukem kelios dienos pries kovo 20, to net nebuvo dvieju sav aspirino smile.gif

pametinukus augint neliudna smile.gif)) pradzia buvo stipri labai, dabar abu auga, gudreja tai daros lengviau, bet trecio dar greit nenoriu wink.gif
Papildyta:
Menesines turejau tik vienas tarp abieju nestumu. po tu pirmu po gimdymo pastojau vel smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 14 rugsėjo 2014 - 16:53
QUOTE(migle) @ 2014 09 14, 11:48)
Ooooh, good for you :')
O tai koks tikslas tuomet maitinimą nutraukinėti?  ax.gif

tai tikslas toks, kad kai pradėsiu gert aspiriną, nereikėtų vaikui šoko įvaryt, kad va jau baigės pienukas, nuo šiandien neduosiu visai.. kita vertus, va index dar davė pastojusi, gal iš tiesų per daug nestresuot, maitint kažkiek, bandyt raukt naktinius, o pastojus nuimt ir vakarinį, dar nežnia kada pavyks smile.gif

index, tu šaunuolė, kad dar apie trečią minčių turi, man jau dviejų gana būtų, rami ir patenkinta, ne 20 metų toli gražu;)

migle, index, ar jūsų vaikučiai jau vaikšto? smile.gif maniškis tik keturiom kaip prisuktas laksto ir nuolat zirzia biggrin.gif

mm ir man tik vienos buvo, bet ovuliacija kaip ir ankščiau labai ryški, sakyčiau dar ryškesnė nei prieš pastojant buvo smile.gif

Va ką rašo, sakyčiau visai ne baisiai, jei porą sav dar maitini smile.gif

Mažas kiekis acetilsalicilo rūgšties ir jos skilimo produktų prasiskverbia į motinos pieną.

Atsitiktinai pavartojus Aspirin Cardio, nepageidaujamo poveikio kūdikiui iki šiol nenustatyta, dėl to žindymo nutraukti paprastai neprireikia.

Reguliariai vartojant dideles Aspirin Cardio dozes, žindymą rekomenduojama nutraukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limi: 15 rugsėjo 2014 - 09:56
Sveikutės 4u.gif

QUOTE(migle) @ 2014 09 13, 11:13)
Tai pirmas klausimas ar ovuliacija maitinant atsistatys. Cia labai individualus reikalas, priklauso nuo kiaušidžių jautrumo. Kai kurioms ir maitinant atsistato (ypač jei yra didesni tarpai tarp maitininų), bet kaip sakė mano ginė čia labiau išimtis patvirtinanti taisyklę. Nors daug tokių "išimčių" yra smile.gif

Man atsistatė 11 mėn, dukrytę maitinau iki 1 m 10 mėn. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 09 16, 16:38)
Sveikutės 4u.gif
Man atsistatė 11 mėn, dukrytę maitinau iki 1 m  10 mėn. 4u.gif

Bliamba kaip jum gerai. Jau mėnesį tik vakarais maitinu. Ir kaip užburta, neatsistato. Beeee...
Atsakyti
QUOTE(migle) @ 2014 09 16, 17:46)
Bliamba kaip jum gerai. Jau mėnesį tik vakarais maitinu. Ir kaip užburta, neatsistato. Beeee...

o gal atsistatė,ką tu žinai, būna mm nėra, o pastoja.

Kitty, kaip tavo mažučiai auga? kaip laikaisi, ar randi kada pailsėt?
Atsakyti
Labas, Limi, ačiū, su poilsiu ir miegu labai prastai 4u.gif ypač kai abu neramūs, aš viena, abu reikia nešioti, su valgymu irgi bėdos, iš krūties neprivalgo, traukiu, o kartais negaliu nusitraukti,nes jie tada rėkia, pavargstu, bet labiausiai vakarais ir rytais, dičkei pirma klasė,reikia dėmesio, reikia į mokyklą suruošti,anksti keliamės, išleidinėju ją, vaikai atsibunda, visi trys dėmesio nori, vakare guldau dičkę,kuris nors vaikas slinge, bet mergytei labai su pilvuku blogai, dažnai vakarais labai verkia, padeda tik tūpčiojimas, taip ir tūpčioju kelias valandas, sporto klubas namie, ir svoriai didėja biggrin.gif kuičiamės kažkaip 4u.gif
Atsakyti