Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Merginos, gal kuri žinote, ar pati Karpenko atlieka doplerometriją (gimdos, placentos, vaisiaus kraujotakos tyrimas echoskopu)?
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri galėtumėt papasakoti apie tai, kaip Lenkijoje pirkti vaistus? Ar jų vaistinės dirba šeštadieniais? Ar jie turi fraxiparino kiekvienoj vaistinėj, pvz, ar bus Suvalkuose? Gal reikia iš anksto skambint ar dar kaip?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 06, 10:35)
Sveikos,
gal kuri galėtumėt papasakoti apie tai, kaip Lenkijoje pirkti vaistus? Ar jų vaistinės dirba šeštadieniais? Ar jie turi fraxiparino kiekvienoj vaistinėj, pvz, ar bus Suvalkuose? Gal reikia iš anksto skambint ar dar kaip?

Ačiū 4u.gif

kiek zinau reikia skambintis is anksto.rezervuoti dezuciiu kieki.beroc tinka lietuviskas receptas.o kodel butent fraxi? jis brangus juk yra ziboras,clexane.jie pigesni ir funkfija ju ta pati.ziboras 3500TV www.vaistine.lt kainuoja 10vnt 98ltdar camelios e pardei galima paieskoti.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 06, 11:35)
Sveikos,

Ačiū 4u.gif

zibor 2500 tv (dažniausiai varatojama dozė) 60 lt camelijos evaistinėj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limi: 06 sausio 2014 - 13:47
QUOTE(Limi @ 2014 01 06, 13:46)

pigiau turbut nei lenkuose ir uz kura moketi nereikes
Atsakyti
Man tiesiog visi gydytojai, kur bedarydavau ivf, israsydavo fraxiparina. O tie kiti visiskai atitinka? O kiekis? As vartoju 0,3 ml, 2820 g.gif
o tie kiti Lenkijoj tiek pat kainuoja ar irgi maziau? Kuras mums nekainuotu..
Papildyta:
QUOTE(Limi @ 2014 01 06, 14:46)

paziurejau, vienas bemiparinas, kitas nodraparinas, nesvarbu? Jus bet kuri vartojat? Saugu keisti vaistus nestumo metu?
rytoj kaip tik einu pas gine, paklausiu ir gal tada pakeis recepta.
aciu
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 06, 17:13)
Man tiesiog visi gydytojai, kur bedarydavau ivf, israsydavo fraxiparina. O tie kiti visiskai atitinka? O kiekis? As vartoju 0,3 ml, 2820  g.gif
o tie kiti Lenkijoj tiek pat kainuoja ar irgi maziau? Kuras mums nekainuotu..
Papildyta:
paziurejau, vienas bemiparinas, kitas nodraparinas, nesvarbu? Jus bet kuri vartojat? Saugu keisti vaistus nestumo metu?
rytoj kaip tik einu pas gine, paklausiu ir gal tada pakeis recepta.
aciu

jie visi yra mazos molekulines mases.ir ju ta pati funkscija,jei neramina pasiskaitys anotacijas vaistai.lt smile.gif su pirmu leidausi clexane,su antru startavau su clexane,uzbaigiau ziboru,tada vel biski fraxio,uzbaigiau ziboru :)nes po gimdymo isitaisiau gyliuju venu tromboze tai leidausi zibora 0.3 3500TV
Atsakyti
aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na va, neleido man ginė keisti vaistų, pasak jos, Ziboras LT kompensuojamas, nes pigus, bet naujas ir galbūt nėra toks saugus, pavartė knygas, prie jo rašo, kad nėščiosioms skirti atsargiai, o prie fraxi- kad nėščioms saugus, todėl ypač pirmąjį trimestrą jokių keitimų, važiuot į PL ir neišsidirbinėt cool.gif smile.gif Nuvažiuosim dėl visa ko...

Klausykit, o kaip jūs susileidžiat vaistus, kai jau pilvas didelis? reikia gi suimti odą, o nėštumo pabaigoje ta oda gi net brašką nuo įtempimo g.gif gal tada jau ne į pilvą?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 07, 12:07)
Na va, neleido man ginė keisti vaistų, pasak jos, Ziboras LT kompensuojamas, nes pigus, bet naujas ir galbūt nėra toks saugus, pavartė knygas, prie jo rašo, kad nėščiosioms skirti atsargiai, o prie fraxi- kad nėščioms saugus, todėl ypač pirmąjį trimestrą jokių keitimų, važiuot į PL ir neišsidirbinėt cool.gif  smile.gif  Nuvažiuosim dėl visa ko...
Klausykit, o kaip jūs susileidžiat vaistus, kai jau pilvas didelis? reikia gi suimti odą, o nėštumo pabaigoje ta oda gi net brašką nuo įtempimo g.gif  gal tada jau ne į pilvą?

Man visai nebuvo sunku leistis į pilvą. Kui didesnis nėštumas tuo lengviau -- pilvo daugiau :')) tik kad guzai susidaro. Dar galima į kojas ir rankas leistis, arb į šonus. Gali paprašyti kad seselė poliklinikoje parodytų. Tik švirštą ten kitaip laikyti reikia, nes riebalinis sluoksnis mažesnia.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 07, 13:07)
Na va, neleido man ginė keisti vaistų, pasak jos, Ziboras LT kompensuojamas, nes pigus, bet naujas ir galbūt nėra toks saugus, pavartė knygas, prie jo rašo, kad nėščiosioms skirti atsargiai, o prie fraxi- kad nėščioms saugus, todėl ypač pirmąjį trimestrą jokių keitimų, važiuot į PL ir neišsidirbinėt cool.gif  smile.gif  Nuvažiuosim dėl visa ko...
Klausykit, o kaip jūs susileidžiat vaistus, kai jau pilvas didelis? reikia gi suimti odą, o nėštumo pabaigoje ta oda gi net brašką nuo įtempimo g.gif  gal tada jau ne į pilvą?

nu jooo, nesigilina tie gydytojai, linkiu, kad fraxis alergijos nesukeltų, nes labai nemažai nėštukių, tarp jų ir aš, turėjo pakeisti tą fraxį ziboru. jei pradės niežėti ir rausti dūrio vietoj, tai yra alergija, atkreipk dėmesį. aš leidausi po krūtimis kai pilvas buvo didelis, o dar vėliau, kai per krūtis nieko neįmačiau - į šlaunų poodį.
Atsakyti
g.gif kiek žmonių, tiek nuomonių..na kol kas man tik guziukai susidaro dūrio vietoje ir pamėlynuoja kartais, bet tai turbūt dar nėra alergija? Kartais šiek tiek parausya, paniežti, bet momentiškai. Nu žiūrėsim. Dar tik du mėnesius leidžiuosi.
Bet kuriuo atveju, ačiū 4u.gif
Atsakyti