Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 07, 14:03)
g.gif kiek žmonių, tiek nuomonių..na kol kas man tik guziukai susidaro dūrio vietoje ir pamėlynuoja kartais, bet tai turbūt dar nėra alergija? Kartais šiek tiek parausya, paniežti, bet momentiškai. Nu žiūrėsim. Dar tik du mėnesius leidžiuosi.
Bet kuriuo atveju, ačiū 4u.gif

neprisipirkčiau vietoj tavęs tokiu atveju daug šio vaisto. man pradžioj irgi tik kartais paniežėdavo ir parausdavo. tada kažkuri pasakė, kad tai alergija, tada prisiminiau, kad kraujo tyrimas alergenų padidėjimą rodė ir gydytoja atkreipė į tai dėmesį. išsigandusi paskambinau Abraičiui ir pasakiau, kad niežti ir raudonuoja, bet nesmarkiai, kraujo tyrimas alergiją rodo. sakė daugiau nebenaudot, vartot fragmin. bet jo lt reikiamos dozės nebuvo, pakeičiau į zibor. jį leistis šiek tiek skauda, bet po to - nei guzų, nei paraudimų, nei niežulių. ir mėlynės retai man susidarydavo.

atkreipk dėmesį, ar eozinofilų kiekis nepadidėjęs. alergija išsivysto per tam tikrą laiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limi: 07 sausio 2014 - 13:11
QUOTE(Limi @ 2014 01 07, 14:10)
neprisipirkčiau vietoj tavęs tokiu atveju daug šio vaisto. man pradžioj irgi tik kartais paniežėdavo ir parausdavo. tada kažkuri pasakė, kad tai alergija, tada prisiminiau, kad kraujo tyrimas alergenų padidėjimą rodė ir gydytoja atkreipė į tai dėmesį. išsigandusi paskambinau Abraičiui ir pasakiau, kad niežti ir raudonuoja, bet nesmarkiai, kraujo tyrimas alergiją rodo. sakė daugiau nebenaudot, vartot fragmin. bet jo lt reikiamos dozės nebuvo, pakeičiau į zibor. jį leistis šiek tiek skauda, bet po to - nei guzų, nei paraudimų, nei niežulių. ir mėlynės retai man susidarydavo.

atkreipk dėmesį, ar eozinofilų kiekis nepadidėjęs. alergija išsivysto per tam tikrą laiką.

Ačiū tau, šiandien kaip tik pridaviau kraują, juk eozinofilų kiekis įeina į bendrą kraujo tyrimą, ar ne? Kaip tik eisiu po savaitės pas ginę, tai atkreipsiu į tai dėmesį ir jei ką, prašysiu Zibor recepto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 07, 18:36)
Ačiū tau, šiandien kaip tik pridaviau kraują, juk eozinofilų kiekis įeina į bendrą kraujo tyrimą, ar ne? Kaip tik eisiu po savaitės pas ginę, tai atkreipsiu į tai dėmesį ir jei ką, prašysiu Zibor  recepto 4u.gif

as pirkau be recepto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lara86 @ 2014 01 07, 21:57)
as pirkau be recepto blush2.gif

Kurioje vaistinėje?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 07, 13:07)
Klausykit, o kaip jūs susileidžiat vaistus, kai jau pilvas didelis? reikia gi suimti odą, o nėštumo pabaigoje ta oda gi net brašką nuo įtempimo g.gif  gal tada jau ne į pilvą?

Po papais... blush2.gif
Man ten visai gerai - kartais skauda labiau, bet nei guzų susidaro, nei alergijų, mėlynė irgi tik kartą.
Pilvo tai taip, daugiau, bet kad nesuimsi tos odos.. smile.gif

Dėl alergijos - man kai dar į pilvą leisdavo, paniežėdavo kiek, buvo truputi paraudę, bet aš nekreipiau dėmesio ir praėjo. Nieko nedariau.

Dėl recepto - Zibor receptinis vaistas, bet ne griežtos atskaitomybės (kaip kokie antidepresantai). T.y. vaistininkas neprivalo paimti recepto. Todėl visose vaistinėse, kur pirkau, manęs recepto ir neprašė.
Atsakyti
Jurgacka, ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2014 01 08, 10:55)
Po papais...  blush2.gif
Man ten visai gerai - kartais skauda labiau, bet nei guzų susidaro, nei alergijų, mėlynė irgi tik kartą.
Pilvo tai taip, daugiau, bet kad nesuimsi tos odos.. smile.gif

Dėl alergijos - man kai dar į pilvą leisdavo, paniežėdavo kiek, buvo truputi paraudę, bet aš nekreipiau dėmesio ir praėjo. Nieko nedariau.

Dėl recepto - Zibor receptinis vaistas, bet ne griežtos atskaitomybės (kaip kokie antidepresantai). T.y. vaistininkas neprivalo paimti recepto. Todėl visose vaistinėse, kur pirkau, manęs recepto ir neprašė.

tu fraxį leidies ir praėjo niežėjimas?

aš irgi visada be recepto pirkau, vieną tik kartą paburbėjo, kad reikia recepto, nes jei neva ji parduos o aš prisidarysiu bėdos, ją kaltinsiu, o ji bus atsakinga, nes pardavė, bet vis tiek ir ji pardavė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 07, 21:05)
Kurioje vaistinėje?

as pirkdavau euro,norfos.euro visada klausdavo del ko perku ir ar pati naudosiu,ar cia su gyd.paskiru.tai isklausydavo visa mano litanija ir parduodavo be problemu
Atsakyti
labu 4u.gif Gal kas mergaitės žinot, ar tyrimus dėl AFS reikia atlikti nevalgius ir iš ryto? ar tai nesvarbu ?
Atsakyti
Help!
Man dešimta savaitė, aš turiu du padidėjusius afs rodiklius, leidžiuosi fraxi ir šiandien pajaučiau,kad kojos skausmingos. Apžiūrėjau. Ant blauzdų yra tokių raudonų guziukų. Ant kraujagyslių. Kas tai? Gal per maža dozė? Ar čia kokia alergija??
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 09, 19:38)
Help!
Man dešimta savaitė, aš turiu du padidėjusius afs rodiklius, leidžiuosi fraxi ir šiandien pajaučiau,kad kojos skausmingos. Apžiūrėjau. Ant blauzdų yra tokių raudonų guziukų. Ant kraujagyslių. Kas tai? Gal per maža dozė? Ar čia kokia alergija??

Skambink gydytojui. Vargu ar alergija, ji būtų leidimosi vietoje.
Papildyta:
QUOTE(Takata @ 2014 01 09, 16:49)
labu  4u.gif Gal kas mergaitės žinot, ar tyrimus dėl AFS reikia atlikti nevalgius ir iš ryto? ar tai nesvarbu ?

Merginos, priminkit ir man kaip su tais tyrimais?
Kitą savaitę į santarus pas hematologus važiuoju, tuo pačiu ir kraują priduot tyrimams norėsiu. Tai svarstau, ar reik iki pietų nevalgius būt smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 09, 19:38)
Help!

pasau i trombu formavimasi.
QUOTE(migle) @ 2014 01 09, 19:42)
Skambink gydytojui. Vargu ar alergija, ji būtų leidimosi vietoje.
Papildyta:
Merginos, priminkit ir man kaip su tais tyrimais?
Kitą savaitę į santarus pas hematologus važiuoju, tuo pačiu ir kraują priduot tyrimams norėsiu. Tai svarstau, ar reik iki pietų nevalgius būt smile.gif)

itakos neturi,geriausia ryte
Atsakyti