Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Limi @ 2014 01 08, 13:38)
tu fraxį leidies ir praėjo niežėjimas?

aš irgi visada be recepto pirkau, vieną tik kartą paburbėjo, kad reikia recepto, nes jei neva ji parduos o aš prisidarysiu bėdos, ją kaltinsiu, o ji bus atsakinga, nes pardavė, bet vis tiek ir ji pardavė biggrin.gif

Zibor 2500tv.
Kazkaip man duriu vietose buvo pradeje niezet ir sauset oda. Bet dabar ten jau lelyte spardos tai leidziu kitur. Kazkaip praejo visiskai. Pilvas buvo visas spalvotas - raudonai rudai melynai smile.gif. Dabar jau viskas grazu
Papildyta:
Dar klausimeli turiu. Ar galima leistis vaistus i sona? Pas mane ten riebaliuku pasikaupe, but visai patogiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgacka: 09 sausio 2014 - 21:28
QUOTE(jurgacka @ 2014 01 09, 21:28)
Zibor 2500tv.
Kazkaip man duriu vietose buvo pradeje niezet ir sauset oda. Bet dabar ten jau lelyte spardos tai leidziu kitur. Kazkaip praejo visiskai. Pilvas buvo visas spalvotas - raudonai rudai melynai smile.gif. Dabar jau viskas grazu
Papildyta:
Dar klausimeli turiu. Ar galima leistis vaistus i sona? Pas mane ten riebaliuku pasikaupe, but visai patogiai.

as leidausi vis ne i nugara persikreipus visa.kitaip sakant leisdavausi ten kur susiimdavo rauksle
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2014 01 09, 22:28)
Zibor 2500tv.
Papildyta:

Niežėjo no ziboro - tai nauja, kad skauda - tai čia beveik kiekvienai kai leidies ir kelias min po leidimosi, bet kad niežėtų - čia fraxis tuo pasižymėjo. Aš pastebėjau, kad Nt pilvo labai išsiplečia kraujagyslės, po krūtine matyt to nėra, dėl to ir mėlynės nesidaro.
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 01 10, 10:51)
Niežėjo no ziboro - tai nauja, kad skauda - tai čia beveik kiekvienai kai leidies ir kelias min po leidimosi, bet kad niežėtų - čia fraxis tuo pasižymėjo. Aš pastebėjau, kad Nt pilvo labai išsiplečia kraujagyslės, po krūtine matyt to nėra, dėl to ir mėlynės nesidaro.

Na, dar galėjo niežėt net ne nuo Zibor'o, o nuo tų spiritinių padelių (tokių mažiukių servetėlių), kuriom prieš injekciją dūrio vietą tepu.
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2014 01 09, 23:28)
Zibor 2500tv.
Papildyta:

Tai as leidausi visa laika i sona, suemi lasinuka sone ir duri.
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2014 01 13, 11:39)
Tai as leidausi visa laika i sona, suemi lasinuka sone ir duri.

is kur pas tave ten lasinukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2014 01 13, 12:49)
is kur pas tave ten lasinukai  biggrin.gif

lotuliukas.gif yra yra biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, priminkite, iki kurios savaitės aspiriną gėrėt?
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2014 01 21, 11:22)
Merginos, priminkite, iki kurios savaitės aspiriną gėrėt?

36. Po to reik nutraukti kad vaikui plaučiai spėti susiformuot, jei teisingai priežastį prisimenu. Fraxis iki galo, rekomenduotina 24val iko gimdymo nutraukti. Jei nenutrauktas, tai gali būti kontrandikacija epidūrui.
Atsakyti
QUOTE(migle) @ 2014 01 21, 12:27)
36. Po to reik nutraukti kad vaikui plaučiai spėti susiformuot, jei teisingai priežastį prisimenu. Fraxis iki galo, rekomenduotina 24val iko gimdymo nutraukti. Jei nenutrauktas, tai gali būti kontrandikacija epidūrui.

Vadinasi gersiu iki 34-tos. Nes kažkodėl man papaišė hematologė, kad iki 32-34 savaitės, pasirinksiu tuomet pati smile.gif

Ačiū!
Atsakyti
Gal kam reikia fraxiparino 0,3 ml? Lenkiškom kainom smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 21, 13:19)

Kaip tu, ar sveiksti?
Atsakyti