QUOTE(jurgacka @ 2014 01 22, 18:36)
As kazkur skaiciau, kad aspirino vartojimas kelia rizika leliukui gimt su sirdies yda.
Siaubas

o va reumatologė teigia, kad man jo nereikia
QUOTE(migle) @ 2014 01 22, 18:43)
O kas tau gydymą paskyrė, primink? Tas pats gydytojas dėl dvynukų negalėtų pakonsultuoti? Susitikslinus parašyk forume >> įdomu.
Niekas man jo neskyrė taip jau normaliai, tiesą sakant.. kvaila ta mano istorija.. po kelių nepavykusių IVF pati išsityriau dėl afs, nes tiesiog ieškojau,ką čia dar išsityrus

radau labai pakilusius antikūnus. Sėkmingąjį IVF dariausi Turkijos klinikoj, jie paskyrė aspiriną ir fraxi pagal standartinį protokolą, ten vaisingumo klinika tiesiog.. o čia..buvau pas Abraitį,jis pasakė,kad AFS man nepatvirtintas, nes nebuvo trombozių, persileidimų ir tyrimas nepakartotas, todėl čia viskas šakėm ant vandens, bet nėštumo metu nutraukinėti vaistus pavojjnga, todėl teks ir toliau vartot. Nu va tokia kvaila situacija.
Tiesa, gal sutapimas, bet man seniau šiek tiek tindavo kojos apačioj, o po keliais būdavo raudonos dėmės, kartais jos užkaisdavo,iškildavo..reumatologai žiūrėjo echo,nieko nerado. ir žiauriai skaudėdavo galvą, irgi niekas nerado priežasčių, be to, trankydavausi visur, kelis kartus esu žiauriai akį pamušus į durų staktą, į mašinos dureles ir t.t., visur kliūdavau, daužydavausi. Pradėjus gerti aspiriną, visa tai dingo. Nežinau, ar tai reiškia, kad problema visgi buvo ir jis man padėjo, ar sutapimas čia.. dabar reumatologė paėmė AFS tyrimus, sakė, kad jei antikūnai užkilę, tai ir prie vaistų bus užkilę, man tai keistokai skamba..ir sako, kad nuo antikūnų tik fraxis padeda, o aspirinas ne prie ko ir jis nereikalingas. Abraitis sakė atvirkščiai. O tai iš kur man žinoti...