Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Merginos, ateinu pas jus patarimu 4u.gif
Kaip Logona age protection eye wrinkle cream? 4u.gif Gal kuri naudojate?
Reikia kazkokio kremuko, kad rytais galeciau teptis islindusias pirmasias rauksleles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 04 08, 20:26)
parekomenduokit kokį gerą burnos skalavimo skystį 4u.gif

Hauschka, jo žolinis skonis, truputį burną patraukia smile.gif bet man visokie mėtiniai, "galingi" biggrin.gif neitin patinka, tai šitas super.

QUOTE(illuminated @ 2014 04 09, 13:05)
Tinka paakiams, nekemša porų kitose veido vietose?  ax.gif Visai sudomino šis maskuoklis, o dar nebrangus.

jis labai minkštas, malonu tepti, pamaskuoja gerai smile.gif tik man ilgai nesilaiko, pusdienį gal kokį.
Atsakyti
4u.gif Gal pasidalintumėte kokius šampūnus perkate mažosioms panelėms? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2014 04 09, 15:07)
jis labai minkštas, malonu tepti, pamaskuoja gerai smile.gif tik man ilgai nesilaiko, pusdienį gal kokį.

O su kokia pudra užtvirtinat jį ar tik vieną paliekat? Man tai paakiuose gan normaliai maskuokliai laikosi, va nosies tai jau nelabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 04 09, 15:53)
O su kokia pudra užtvirtinat jį ar tik vieną paliekat? Man tai paakiuose gan normaliai maskuokliai laikosi, va nosies tai jau nelabai biggrin.gif

aš jį vasarą kelias dienas iš eilės bandžiau panaudot kapiliarams ant nosies paslėpt, tai ryte įtapšnoji - gražu, dar ant viršaus EM birios uždėdavau, bet po pietų jis kažkaip pranykdavo, nors mano oda normali/sausa, gal nuo šilumos smile.gif o bandei kokį nors mineralinį maskuoklį? man atrodo, riebesnėms T-zonom geriau gal toks būtų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 09 balandžio 2014 - 18:39
QUOTE(Honey @ 2014 04 09, 18:38)
aš jį vasarą kelias dienas iš eilės bandžiau panaudot kapiliarams ant nosies paslėpt, tai ryte įtapšnoji - gražu, dar ant viršaus EM birios uždėdavau, bet po pietų jis kažkaip pranykdavo, nors mano oda normali/sausa, gal nuo šilumos smile.gif o bandei kokį nors mineralinį maskuoklį? man atrodo, riebesnėms T-zonom geriau gal toks būtų smile.gif

Dabar laukiu bm well rested biggrin.gif jis, rašo, paakiams, bet daug kas skaičiau ir kitur jį pritaiko. Bet nežinau kaip man su biriu maskuokliu seksis.. nesu dar bandžius tokio biggrin.gif

O Hauschkos Pure Cover Stick nebandėt kas? Jei neklystu, turi sudėty antibakterinių sudedamųjų dalių, tai gal mišriai/riebiai tiktų? Man rods kažkada kažkuriai forumietei patiko, nepamenu jau kuriai g.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 04 09, 22:02)
O Hauschkos Pure Cover Stick nebandėt kas? Jei neklystu, turi sudėty antibakterinių sudedamųjų dalių, tai gal mišriai/riebiai tiktų? Man rods kažkada kažkuriai forumietei patiko, nepamenu jau kuriai  g.gif

Turiu, naudoju. Jau ne pirmą kartą perkamas. Man patinka, ar padžiovina spuogus, nepastebėjau. biggrin.gif Bet visokioms dėmelėms pamaskuoti tinka.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 04 09, 23:06)
Turiu, naudoju. Jau ne pirmą kartą perkamas. Man patinka, ar padžiovina spuogus, nepastebėjau. biggrin.gif Bet visokioms dėmelėms pamaskuoti tinka.

O neriebalina veido? Pvz jei aplink nosį pamaskavus, nesusiriebaluotų per 5min. ? biggrin.gif Čia mano pati kraupiausia vieta, galėčiau aliejų tiesiog nusigręžt vien nuo nosies kokią stiklinaitę lotuliukas.gif Visur kitur - normaliai taip gan, o va nosis kaip koks apsėstas taškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2014 04 09, 16:45)
4u.gif Gal pasidalintumėte kokius šampūnus perkate mažosioms panelėms?  ax.gif

Man nepamainomas Weleda kuno prausiklis ir sampunas viename. Maziaus plaukuciai lieka svelnus, minkstuciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 04 10, 06:49)
O neriebalina veido? Pvz jei aplink nosį pamaskavus, nesusiriebaluotų per 5min. ? biggrin.gif Čia mano pati kraupiausia vieta, galėčiau aliejų tiesiog nusigręžt vien nuo nosies kokią stiklinaitę  lotuliukas.gif Visur kitur - normaliai taip gan, o va nosis kaip koks apsėstas taškas  biggrin.gif

Žinok nežinau, aš tik dėmeles ant veido pamaskuoju, didelių plotų ir nosies kažkaip netenka maskuoti. smile.gif

Kokį kremą nuo saulės naudojat? Norėjau imti laveros pienelį, ale žiūriu atsiliepimai labai ne kokie...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 04 10, 13:22)
Kokį kremą nuo saulės naudojat? Norėjau imti laveros pienelį, ale žiūriu atsiliepimai labai ne kokie...

labai rekomenduoju, tik brangokas jis (mondebio apie 20 eurų už 40 ml) smile.gif patinka, kad nepalieka baltų dėmių, oda labai švelni juo pasitepus, apsaugo gerai, ilgai užtenka smile.gif
minusai, kad šiek tiek lipnus (bet "nenuplaukia" greit) bei intensyvus, saldus kvapas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 04 10, 07:52)
Man nepamainomas Weleda kuno prausiklis ir sampunas viename. Maziaus plaukuciai lieka svelnus, minkstuciai smile.gif

Ačiukas 4u.gif Jau įtrauktas į sąrašiuką. smile.gif
O gal bandėte Laveros šampūnas ir prausiklis vaikams?
Atsakyti