Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Ms. Blonde, aciu uz issamu aprasyma. smile.gif
Atsakyti
parekomenduokit kokį gerą burnos skalavimo skystį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 01 05, 23:09)
Gal kas turite atsiliepimų apie šį Logonos veido šveitiklį? Norisi kažko ranka pasiekiamo Lietuvoje biggrin.gif
user posted image

Kaip tik dabar turiu. Nepatinka. Man i prausikli, ne sveitikli, labiau panasus. Mazai grudeliu, nelabai ka jie ir nusveicia. Tikrai nekartosiu.

QUOTE(illuminated @ 2014 04 04, 20:27)
Gal kas bandėt MyChelle Dermaceuticals maskuoklius? (nuotrauka didelė,tai keliu nuorodą)
http://www.vitacost....17291001759.jpg
Įdomu, porų nekimštų? Buvau visai susidomėjus uoga uoga maskuokliais, bet paskaičius, kad kitoms poras užkimšo, vargiai ar bebandysiu jau jį..  ax.gif

Turiu, metosi nenaudojamas. Pirkau paakiams maskuoti, tai visiskai netiko, nes sausino, labai matesi, i rauksles subegdavo. Bandziau veidui naudot, bet irgi neprigijo jis man, lyg ir kimst poras noredavo, o ir nuplaukdavo labai greit.
Papildyta:
QUOTE(Ereba @ 2014 04 08, 19:26)
parekomenduokit kokį gerą burnos skalavimo skystį 4u.gif

Jau kokius 3-4 metus naudoji si: http://www.iherb.com...o...r=null&ic=1 Sutvarke visas mano dantenu problemas. Tik skonis jo toks galingas, manau ne kiekvienam tai patiktu... Bandziau toki ir cinamonini, tai isvis baisuoklis, nerekomenduoju...
Papildyta:
QUOTE(Muffins @ 2014 04 01, 21:12)
Mergaites, labai reikia pajuodusiu paakiu maskuoklio, kad galeciau naudoti kiekviena diena. Mano oda nera inoringa, misri, man jau 30+, naudojau YSL, veliau perejau prie pigesnio Loreal varianto, bet naudodavau kartais, o dabar atsirado poreikis kiekviena diena maskuot juodulius ir nesinori tokioj jautrioj vietoj tept bet ka 4u.gif

Prisidedu prie klausimo smile.gif siaip mastau apie dr. Hauschka maskuokli, gal kas turi atsiliepimu, kaip jis su patamsejusiais paakiais tvarkosi?
Papildyta:
Beje, gal kas jau isbandet sita http://www.violey.co...am_p_10418.html ?
Papildyta:
QUOTE(Brno @ 2013 11 04, 12:38)
Merginos, ar yra kas ką naudoję ir farfalla? Užmačiau pas vokiečius ir taip gundo jų pavadinimai ir aprašymai, bet kainos irgi ne žemiausios, nesinori katės maiše pirkti. Gal kas kokių atsiliepimų turėtumėte?

Turejau roziu sampuno miniuka, tai patiko, kaip tik dabar pilna pakuote i krepsi esu isimetus kitam prekinimuisi. Dar bandziau metine dantu pasta, tai irgi patiko, nors tu metu nelabai jautesi, bet man ir nereikia super gaivumo is dantu pastos, svarbu gerai valytu ir nejautrintu dantu, dantenu.
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2014 04 08, 22:24)
Jau kokius 3-4 metus naudoji si: http://www.iherb.com...o...r=null&ic=1 Sutvarke visas mano dantenu problemas. Tik skonis jo toks galingas, manau ne kiekvienam tai patiktu... Bandziau toki ir cinamonini, tai isvis baisuoklis, nerekomenduoju...

Galingas - tai labai mėtinis ar kažkoks specifinis? Gal galit palyginti skonį su kokiu Listerinu? 4u.gif
Atsakyti
benigna, ačiū už rekomendaciją, įsidėjau į wishlist. 4u.gif
Gal kuri dar parekomenduos kažką, iš violey ar lietuviško asortimento?
Atsakyti
QUOTE(saldikava @ 2013 11 27, 17:59)
noriu paprašyti jūsų išbandytos natūralios dekoratyvinės kosmetikos top'ų 4u.gif
Labiausia patikusi ir tikusi:
1. skysta pudra
2. biri pudra
3. akių tušas
4. akių peštukas
5. akių šešėliai
6. lūpdažis
7. lūpų blizgis
8. lūpų balzamas

1. Skystos pudros nenaudoju, vietoj jos patinka Laveros BB
2. Inika
3. Dr. hauschka volume
4. Is naturaliu nesu bandzius, nes beveik nenaudoju...
5. Everyday Minerals
6. Nenaudoju
7. Alba botanica
8. Turejus turbut 100, bet niekaip neina prisimint, kuris butu labai patikes.. Turbut, tokio nebuvo, kad butu labai super.. Siuo metu turiu Sierra bees bekvapi, tai visai nieko (is visu sierra bees labiausiai butent bekvapis ir patiko), dar metosi Sante organic goji, tai sitas nepatinka - labai kietas, nelabai drekina..
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2014 04 08, 21:24)
Turiu, metosi nenaudojamas. Pirkau paakiams maskuoti, tai visiskai netiko, nes sausino, labai matesi, i rauksles subegdavo. Bandziau veidui naudot, bet irgi neprigijo jis man, lyg ir kimst poras noredavo, o ir nuplaukdavo labai greit.

O tuomet gal galit ką parekomenduoti? Galvojau apie šį maskuoklį, nes kreminis, tai turiu nenatūralų UD maskuoklį, galvojau gal ir šis bus neblogas.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2014 04 08, 20:35)
Galingas - tai labai mėtinis ar kažkoks specifinis? Gal galit palyginti skonį su kokiu Listerinu?  4u.gif

Ir metinis, ir specifinis biggrin.gif sunku net nupasakot... Toks kaip ir kartus, ir astrus.. Ilgai su juo skalaut burnos neiseina, nes grauzia, net liezuvis aptirpsta. listerinas palyginus labai skanus biggrin.gif bet kadangi man jis super veiksmingas, tai kankinuos. O per tiek metu jau ir priprast baigiu irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(illuminated @ 2014 04 08, 20:46)
O tuomet gal galit ką parekomenduoti? Galvojau apie šį maskuoklį, nes kreminis, tai turiu nenatūralų UD maskuoklį, galvojau gal ir šis bus neblogas..  rolleyes.gif

Neturiu, paciai rekomendacijos praverstu biggrin.gif
Kur gyvenat? Jei netycia uk, padovanociau, vis tiek nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2014 04 08, 21:53)
Neturiu, paciai rekomendacijos praverstu biggrin.gif
Kur gyvenat? Jei netycia uk, padovanociau, vis tiek nenaudoju.

Klaipėda biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas štai tokius Sante maskuoklius bandė? bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 04 09, 10:18)
Gal kas štai tokius Sante maskuoklius bandė?  bigsmile.gif
user posted image

as turiu , man visai patinka drinks_cheers.gif
tik labai greit naudojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2014 04 09, 12:26)
as turiu , man visai patinka  drinks_cheers.gif
tik labai greit naudojasi  biggrin.gif

Kokią spalvą turite, gerai maskuoja? Tinka paakiams, nekemša porų kitose veido vietose? ax.gif Visai sudomino šis maskuoklis, o dar nebrangus.
Atsakyti