Kipitun jus teisi turiu -15% maidenforme liemenukai 8.5 bus
jau free ship yra tai renkam kasikeli viena didesni paimsiu ivakara
Tik mergytes butu saunu jei siustumete ir kasikeli( na, su paveiksliuku kaip visuomet) ir salia nuorodele idetumete
nes maiden. kvailai kasikas kraunas buna labai ilgas procesas kai ner nuorodeliu
QUOTE(ingridkam @ 2013 10 29, 16:21)
Ačiū ingut už gražius žodžius, jei ne tu, seniai šita tema būtų numirusi
Oj jei ne as,butu kita, nepakeiciamu ant svieto ner
Bet kol esu as tol prasom neliudeti ir tikrai niekas- siukstu, neleis Jums pasijusti negerai del keliu litu ar tai 10 ar 20 ne svieto pabaiga, jusu pirkinukas labai rimtas, kai paimsite i rankas pamatysite kokie tai gabaritai, laureta neivertino siuntimo islaidu siunciant tokius zaislus, galiu pasakyti siuntimas is usa i lietuva tokiu zaislu jei imant siaip iseitu gerokai daugiau - o kai ateina ir atidaro tokias gift box istaigoj sedincios tetos tikrai manau supranta kad tai viena preke virsyja suma leidziama ivaziuoti be muito... todel laureta isdalino pinigiukus ant visu, manau ne jus viena mokesite as zaislu sisyk negavau bet su zaislais visuomet taip buna, arba 80% atveju laivu kosmetika jei sunki (As buvau sol.kremuku uzsipirkus perpardavimui..susimokejau irgi neblogai nes ..na tai kosmetika ir zinau kad pasitaiko).. ir zaislai ant kuriu dazniausia stovi regular price ir negali nulupt tos kainos nes deze pazeistum)..
Zodziu.. issipleciau, bet rasau rasliavas tik todel kad noriu paaiskinti kad ir kitos zinotu ir nenustebtu, zaislai, padangos, dviraciai ir kitos prekes kur ir aklam aisku butu kad virsija suma atitinkama.. gali but apmuitinamos ir tada susimokame mes..
tai buna retai -bet buna,laivu daznai,lektuvu lauretukas apsiima tvarkyt i savo nuostoli si dalyka.
zodziu...
Gyvenam draugiskai, ar verti tie keliolika litu nervu? sampes bonke neiseis uz ta kaina... o del nuoskaudas dusioj tik prazilsim greiciau, kam tada haliurona veidui atjauninti perkam jei del is tiesu smullkmenu taip susinerviname,kad rodos praziltum is kart isgirdus tokia zinia. aisku atrodo nesazininga, nematyta,neplanuotos islaidos bet
jos pasitaiko ir reik jom but pasiruosus ypac perkant dideliu gabaritu pirkinukus, as nusiziurejus dvirati motocika maziukui ir vat skaiciuoju,delioju.. iki vasaros laiko yra
QUOTE(Loxxy @ 2013 10 29, 16:22)
Matyt kad neskaičiau.
Mano atveju tai psicholiginis reikalas. Esu įsitikinus, kad nieko ten neturiu, ir nors kuolą virš galvos tašyk, nuomonės nekeičių
Aš kai matematikė, tai neabejočiau. Visi žinom, kad aritmetikoje 1,6 apvalinasi į 2

O jei rimtai, tai jei liemenukas su puch'as tai tikrai A bus mažas. Mokykitės iš mano klaidų, nu nors ne veltui būsiu jų pridariusi
oj nesakyk, zinau is seses jos visa laik buvo 70A po 2ju vaiku 75B dabar papilnejo 80B bet maiden tas kur idejau 36D atrodo taip kad patikek manim marskinukai iprasti ties turto vieta nesueina