Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(zeneta @ 2013 10 29, 15:19)
nesupratau o kodel abejot tada B dydis  g.gif

Abejoju nes laSenza B didoki man.
Ai, jaučiu reikia B imti.

Ingut, ar aš ką painioju, ar 15 proc nuolaida yra maidenform?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 29, 16:20)
imk  ta su geru push  pamatysi busi +1dydi didesniapapule  wub.gif

gal bet imciau is vs tikriausia koki g.gif su kokiais blozgesiais po kardiganu g.gif nes mano gimsei reikia lapkricio pabaigoj...nu va ir vel man reik doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kipitun @ 2013 10 29, 16:23)
Abejoju nes laSenza B didoki man.
Ai, jaučiu reikia B imti.

Ingut, ar aš ką painioju, ar 15 proc nuolaida yra maidenform?

su lasenza kiek kitaip yra ju variantu ir didintu nors uk pirkus tai lyg ir atitiko, bet paskutini nusipirkaus tai lyg didokas net i c nesa g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridkam @ 2013 10 29, 15:21)
Ačiū ingut už gražius žodžius, jei ne tu, seniai šita tema būtų numirusi  4u.gif  4u.gif

Pilnai sutinku, sios temos asis ir auksas yra komunikabilioji Inga, ji ir nuolaidas geras uzrodo, ir nesklandumus uzglaisto, o va su prekiu issiuntimu tai buksuojama g.gif. Na, bet kaip sakoma, kiekvieno pasirinkimas yra jo reikalas 4u.gif . Kitos tarpininkes gal ir greiciau siuncia, bet kai reikia greitai preke nupirkti, tai ju neprisisauksi blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(sauleliux @ 2013 10 29, 15:36)
Pilnai sutinku, sios temos asis ir auksas yra komunikabilioji Inga, ji ir nuolaidas geras uzrodo, ir nesklandumus uzglaisto, o va su prekiu issiuntimu tai buksuojama g.gif.  Na, bet kaip sakoma, kiekvieno pasirinkimas yra jo reikalas 4u.gif . Kitos tarpininkes gal ir greiciau siuncia, bet kai reikia greitai preke nupirkti, tai ju neprisisauksi blush2.gif .

Pritariu kiekvienam žodžiui drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, o ka darysim po lapkricio 1? Siuntu kainos dideja, i kt miestus nebeapsimokes sius pastu...
Atsakyti
Kipitun jus teisi turiu -15% maidenforme liemenukai 8.5 bus 4u.gif
jau free ship yra tai renkam kasikeli viena didesni paimsiu ivakara drinks_cheers.gif
Tik mergytes butu saunu jei siustumete ir kasikeli( na, su paveiksliuku kaip visuomet) ir salia nuorodele idetumete blush-anim-cl.gif

nes maiden. kvailai kasikas kraunas buna labai ilgas procesas kai ner nuorodeliu blush2.gif

QUOTE(ingridkam @ 2013 10 29, 16:21)
Ačiū ingut už gražius žodžius, jei ne tu, seniai šita tema būtų numirusi  4u.gif  4u.gif

Oj jei ne as,butu kita, nepakeiciamu ant svieto ner bigsmile.gif
Bet kol esu as tol prasom neliudeti ir tikrai niekas- siukstu, neleis Jums pasijusti negerai del keliu litu ar tai 10 ar 20 ne svieto pabaiga, jusu pirkinukas labai rimtas, kai paimsite i rankas pamatysite kokie tai gabaritai, laureta neivertino siuntimo islaidu siunciant tokius zaislus, galiu pasakyti siuntimas is usa i lietuva tokiu zaislu jei imant siaip iseitu gerokai daugiau - o kai ateina ir atidaro tokias gift box istaigoj sedincios tetos tikrai manau supranta kad tai viena preke virsyja suma leidziama ivaziuoti be muito... todel laureta isdalino pinigiukus ant visu, manau ne jus viena mokesite as zaislu sisyk negavau bet su zaislais visuomet taip buna, arba 80% atveju laivu kosmetika jei sunki (As buvau sol.kremuku uzsipirkus perpardavimui..susimokejau irgi neblogai nes ..na tai kosmetika ir zinau kad pasitaiko).. ir zaislai ant kuriu dazniausia stovi regular price ir negali nulupt tos kainos nes deze pazeistum)..
Zodziu.. issipleciau, bet rasau rasliavas tik todel kad noriu paaiskinti kad ir kitos zinotu ir nenustebtu, zaislai, padangos, dviraciai ir kitos prekes kur ir aklam aisku butu kad virsija suma atitinkama.. gali but apmuitinamos ir tada susimokame mes..

tai buna retai -bet buna,laivu daznai,lektuvu lauretukas apsiima tvarkyt i savo nuostoli si dalyka.
zodziu...

Gyvenam draugiskai, ar verti tie keliolika litu nervu? sampes bonke neiseis uz ta kaina... o del nuoskaudas dusioj tik prazilsim greiciau, kam tada haliurona veidui atjauninti perkam jei del is tiesu smullkmenu taip susinerviname,kad rodos praziltum is kart isgirdus tokia zinia. aisku atrodo nesazininga, nematyta,neplanuotos islaidos bet 4u.gif
jos pasitaiko ir reik jom but pasiruosus ypac perkant dideliu gabaritu pirkinukus, as nusiziurejus dvirati motocika maziukui ir vat skaiciuoju,delioju.. iki vasaros laiko yra biggrin.gif

QUOTE(Loxxy @ 2013 10 29, 16:22)
Matyt kad neskaičiau.
Mano atveju tai psicholiginis reikalas. Esu įsitikinus, kad nieko ten neturiu, ir nors kuolą virš galvos tašyk, nuomonės nekeičių  doh.gif  blush2.gif
Aš kai matematikė, tai neabejočiau. Visi žinom, kad aritmetikoje 1,6 apvalinasi į 2  biggrin.gif O jei rimtai, tai jei liemenukas su puch'as tai tikrai A bus mažas. Mokykitės iš mano klaidų, nu nors ne veltui būsiu jų pridariusi  biggrin.gif

oj nesakyk, zinau is seses jos visa laik buvo 70A po 2ju vaiku 75B dabar papilnejo 80B bet maiden tas kur idejau 36D atrodo taip kad patikek manim marskinukai iprasti ties turto vieta nesueina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 10 29, 16:39)
Merginos, o ka darysim po lapkricio 1? Siuntu kainos dideja, i kt miestus nebeapsimokes sius pastu...

po 2kg siunciant kaina islieka ta pati ax.gif kazkur skaiciau g.gif manau geriau kooperuotis ttada jums mergaites 4u.gif
Papildyta:
Ingut o vs analogu yra is tos very sexy linijos kur didina papus dviem dydziais g.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 10 29, 15:42)
po 2kg siunciant kaina islieka ta pati  ax.gif  kazkur skaiciau  g.gif  manau geriau kooperuotis ttada jums mergaites  4u.gif
Papildyta:
Ingut o vs analogu yra is tos  very sexy linijos kur didina papus dviem dydziais  g.gif

Gerai, kai yra su kuo kooperuotis. Arba kaupt siuntas. Bet kazi, ar siunteja apsiims jas kaupt.
Atsakyti
As koki nesioju triumph, toki ir is maidenforme emiau biggrin.gif 4u.gif

Tik va gaila pasitaike nepakietinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleliux @ 2013 10 29, 16:36)
Pilnai sutinku, sios temos asis ir auksas yra komunikabilioji Inga, ji ir nuolaidas geras uzrodo, ir nesklandumus uzglaisto, o va su prekiu issiuntimu tai buksuojama g.gif.  Na, bet kaip sakoma, kiekvieno pasirinkimas yra jo reikalas 4u.gif . Kitos tarpininkes gal ir greiciau siuncia, bet kai reikia greitai preke nupirkti, tai ju neprisisauksi blush2.gif .

4u.gif
na man nupirkti ir buti salia yra kur kas lengviau nei lauretukui non stop paksui sutvarkyti viska ka mes priperkam blush2.gif

as jau perspejau kad ruostusi namuose gurmaniniu kavu ir kakavu tikru deziu priemimui lotuliukas.gif

fiziskai dirbti sunku.. kitos juk padejejos ir saskaitas paisuntineja ir dar gal ka padaro o as tik plepu ir kaip sarka vis kazko noriu blush2.gif

Zodziu be Jusu nebutu musu, be lauretuko nebutu manes, be jusu nebutu jos ir t.t.

uzburtas ratas 4u.gif

tad gyvenkime draugiskai, o ir akciju kiek jus man prirodote ir viena kitai tuo paciu.. mano akiu net su akiniais neuztektu visko aprepti biggrin.gif

QUOTE(Jinafire @ 2013 10 29, 16:39)

reikes mastyti, as manau kooperuotis reikes siuntas kai ikainius paskelbs aisku bus kaip pigiausia bus siusti
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 10 29, 16:44)
Gerai, kai yra su kuo kooperuotis. Arba kaupt siuntas. Bet kazi, ar siunteja apsiims jas kaupt.

https://www.post24.l...atiems_asmenims 4u.gif ir siaip manau atsiras firmeliu kurios pasiulys paslauga pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 10 29, 16:42)
po 2kg siunciant kaina islieka ta pati  ax.gif  kazkur skaiciau  g.gif  manau geriau kooperuotis ttada jums mergaites  4u.gif
Papildyta:
Ingut o vs analogu yra is tos  very sexy linijos kur didina papus dviem dydziais  g.gif

zeneta ta kur dejau nuoroda ir yra +2push 4u.gif
QUOTE(Jinafire @ 2013 10 29, 16:44)

manau reikes taip daryti, nors girdejau viena ausim kad nebus kosminiai ikainiai, jei sakykim rinktisiunta 2kg nebus super brangu jei tai eis keliu panu ..
bet reiktu gal neuzbegti uz akiu,sulaukti ikainiu ir tada jau deliosimes 4u.gif

QUOTE(troliuke @ 2013 10 29, 16:47)
As koki nesioju triumph, toki ir is maidenforme emiau  biggrin.gif  4u.gif

Tik va gaila pasitaike nepakietinti  4u.gif

as su pakietinimais nelabai megstu o kurie tavieji?
Atsakyti