QUOTE(Deila* @ 2013 12 17, 12:58)
Ir dar tūkstantį klausimų sau užduosi: ką padariau ne taip? Kuo aš neįtikau? Gal net ir kaltinsi save kad vienu ar kitu atveju pasielgei taip, o ne kitaip. Bet praeis laikas ir suprasi, kad tu nekalta ir kad taip nutiko ne tam, kad tave nubausti. Taip nutiko, nes likimas toks. Nes taip turi būti. Gyvenimas yra pilnas išbandymų. Pakilimai džiugina, nuopuoliai smugdo. Tik svarbu kad ir kas benutiktų nepalūžti ir eiti per gyvenimą toliau

Stenkis atrasti tai, kas tave džiugintų. Žinau, kad sunku, bet pasistenk
Labai gražūs žodžiai, Deila, kiek jau tau laiko praėjo? Ar dabar geriau?
Aš žinau, kad esu nekalta, čia žmogaus pasirinkimas, aš nesu atsakinga už tai. Dar kai buvo tos vilties, tikėjau, kad gal aš pati kalta, kad va pati padariau ne taip, bet iš tikro aš čia ne prie ko, tiesiog žmogus pats nebūdamas tikras suklydo ir buvo su manim, ko nereikėjo daryti, pats įtikino mane būti kartu, pats gal norėjo tuo tikėti, bet padarė tik blogiau man.
Papildyta:
QUOTE(Maar @ 2013 12 17, 12:59)
Tai gali ir niekada nesibaigti, Man taip buvo pries 15 metu. Jau 8 metai kai dviese su kitu zmogumi, lyg dar ir geriau, bet kazkas pas mane suluze, nieko man nereikia, vienintelis realus dziaugsmas gyvent del kito. Visi kiti dziaugsmeliai - epizodiniai.
Jei dabar mane paliktu tai ko gero nepergyvenciau, nes i save jau giliai nusispjaut.
Bandau kazka daryt, kad tai keisti, bet sunkiai kas gaunasi.
Ir net nepasakyciau, kad man blogai.
Tik jau nera tikejimo, kad gyvenime kazkas yra svento. Kuria diena daugiau neprabusti atrodo visai puikus variantas, tik va gaila butu zmogaus salia...
Čia panašu į depresiją. Nebandėte gydytis? Vaistais, psichoterapija? Aš pati galvoju apie psichologą, jei geriau nesidarys, nes noriu vėl tikėti meile, džiaugtis, atgauti save ir jei Dievas duos sutikti savo žmogų.