Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išgyventi išsiskyrimą

QUOTE(given444 @ 2013 11 16, 12:01)
o sita jus vis pristatot kaip teigiamybe? g.gif  g.gif  kaip tik ji jausis atskirta, kas cia jau tokio gero? kai drauges tures bendru dziaugsmu, rupesciu, ji bus jau viska peraugus, patyrus.... norit isskirt tik jauna amziu, tai tik tiek. as pagimdziau pirma is draugiu, ir jauciasi. maniskis vyresnis, o man is paskos jos savais dziaugsmais tarpusavy dalinasi. ....

Leisk paklausti, kada as sita vis pristatau, kaip teigiamybe? Ir, ka dabar merginai daryti? Gal, reikejo atsikratyti tuo vaiku? Tu esi salininke pries abortus. Mergina pasielge, taip, kaip tu patartum. Jei, kas klaustu manes, as patarciau negymdyti.( Turesi peno islieti savo negatyva) lotuliukas.gif Dabar, jau post faktum. Vaikelio ji laukia ir myli ji. As norejau, tik padrasinti, kad galvotu pozityviai. Ir vel, tau negerai. Pagal tave, ji jausis atskirta nuo draugiu. doh.gif Tai, ka negalima nauju draugiu/draugu susirasti? Jau, ji raupsuotoji bus? Ar kaip? Susiras tokias pacias jaunas mamas, kaip ir ji. Ir dalinsis rupesciais ir dziaugsmais, jau su naujom draugem.
Ir isvis given, gal nekomentuok mano zinuciu? Gerai? Nes, skaitai/nedaskaitai. Suprati/nesupranti. Perbegi, per temas begom, neisigilinus i esme, ir pasipila, tavo tokie, nei siokie nei tokie postai. Nei, tu, ka patari. Nei su tavim yra apie, ka padiskutuoti, ne taip, kaip su kitom narem. Net, jei ne visu nuomones sutampa. Kazkaip, be pykcio, ir aikciojimu issakom savo nuomone. 4u.gif

Atropa belladonna thumbup.gif
Atsakyti
Uio, cia ne mano tema, bet jau pasisakiau joje, todel vis paskaitineju, nors man ir buvo autores sakyta nesikist lotuliukas.gif blush2.gif .
Vaje, sako ''noriu vaikelio'', o pats po sav issiskyre... Dieve mergiske naivume, ar dar nesupranti, kad vyras(na net ne vyras, o draugas) beli ka sako? Ir dar apie toki nagrinet dienu dienas? Cia is serijos ''Esu labai saviagerbianti''. Vnz, skaitau tema ir matau, kad ant tiek jis ''geras'', kad nebera net blogu savybiu apie ji (na Dievas gal buvo nusileides ir isikunyjes), ... As is vis nesuprantu, ko cia verkslenti, jei pasitaike kazkoks melagis (nori vaiko, po to skiriasi), gal jis dviguba ar isvis triguba gyvenima gyveno, ne vien autorei vaikeli siule. Nes jei zmogus yra rimtas - jis visu pirma susituoks, paskui seima aprupins ir tik tada maziaus lauks. Protingas vyras. Bet kaip kas ta prota supranta ir vertina doh.gif .
''Pasirase'' jam tuo momentu geresne ir pareiske po sav., kad nieko nejaucia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 16 lapkričio 2013 - 22:56
QUOTE(cambala @ 2013 11 16, 21:54)
Dieve mergiske naivume, ar dar nesupranti, kad vyras (na net  ne vyras, o draugas) beli ka sako?

Taip, mergiškas. Pirmas vyras, nu. Pirma patirtis. Ne visos praktiškos, galvotos ir be parklupimų per gyvenimą eina. Vienos iš svetimos patirties pasimoko, kitom pačioms pūdą šū_do suvalgyti reikia biggrin.gif Ir man, tame tarpe. Neburnokit.
Atsakyti
QUOTE(kanauninkė @ 2013 11 18, 19:02)
Taip, mergiškas. Pirmas vyras, nu. Pirma patirtis. Ne visos praktiškos, galvotos ir be parklupimų per gyvenimą eina. Vienos iš svetimos patirties pasimoko, kitom pačioms pūdą šū_do suvalgyti reikia biggrin.gif  Ir man, tame tarpe. Neburnokit.

Na cambala matyt jau nuo gimimo yra galvota. Ir naivi (kaip suprantu iš jos nuomonės išreiškimo) niekad nebuvo. Tvirta motera, kuri visada ėjo tiesiai ir nedarė klaidų. Tad ir juokiasi iš tų, kurios suklupo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deila*: 19 lapkričio 2013 - 09:01
QUOTE(Deila* @ 2013 11 19, 08:45)
Na cambala matyt jau nuo gimimo yra galvota. Ir naivi (kaip suprantu iš jos nuomonės išreiškimo) niekad nebuvo. Tvirta motera, kuri visada ėjo tiesiai ir nedarė klaidų. Tad ir juokiasi iš tų, kurios suklupo.  ax.gif

As is tos nesijuokiau, pasisaipe pirmiausia ji is manes ir mano vyro santykiu. Todel gavo ko nusipelne.
Kas liecia kazkokiu klaidu - mes sioje temoje apie jas net nesnekejom, tai kad jei ka nori parasyti - pirmiau sugalvok kad butu i tema tongue.gif .
O autore is sono ziurint panasi i isteriska maza vaika, kuris verkia parduotuvej isikibes i saldaini ar zaisla. Kiek jai buvo duota patarimu (as jau apie savo net nekalbu cool.gif ) - niekas jai netinka. Vnz viskas blogai. Blogai saves palepinimas, isejimas i zmones, pasilinksminimas vakareliuose, sportavimas, galvojimas, kad net nebuvo seimos, vaiku, zmogus nemire, saziningai be pykciu issiskyre...Kad daugiau nieko niekada nebebus. Kazkas pasiule blogasiais savybes susirasyti - ju irgi nera doh.gif . Visi zmones (net ir patys artimiausi kaip tevai, vaikai, broliai) turi kazko neigiamo savyje, o cia nieko... Jei zmogus nenori padeti pats sau - jam niekas kitas nepades.
Atsakyti
Valio!!! Išmokote neįžeidžiant ir "nesidraskant" apginti savo pasisakymus. Sveikinu! thumbup.gif
Tik nelabai protinga iš konteksto ištraukti vieną žodį ir tada mėginti "įkasti". ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deila* @ 2013 11 19, 10:25)
Valio!!! Išmokote neįžeidžiant ir "nesidraskant" apginti savo pasisakymus. Sveikinu!  thumbup.gif
Tik nelabai protinga iš konteksto ištraukti vieną žodį ir tada mėginti "įkasti".  ax.gif  lotuliukas.gif

O tu pavydi, nes nemoki?
Tu turi savo nuomone, as savo, kame problemos? Ar dar ilgai sekiosi mane (man tai vienodai, bet pati kazkaip keistai atrodai, dar suprasciau jei butum temos autore) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 19 lapkričio 2013 - 13:06
Bartis jausmų temoje yra beprasmiška. Vienam mylimojo atšalimas yra pasaulio pabaiga tam kartui, aiškus, blaivus protas nebeveikia. O kitam nieko tokio, mylėk save, bus tų meilių. Negalim įlįsti į kito žmogaus vidų ir suprasti, ką jis išgyvena. Jei jauni buvom ir tikrai mylėjom iki ausų, galim įsivaizduoti, ką jaučia autorė. Tebemyli ji tą žmogų, užtat ir atrodo toks be trūkumų, ypatingas. Kai išgedės, išsiverks, įsijungs protas, gal ir tų blogų dalykų ras. Jau randu blogą savybę, kad viena kalbėjo, o padarė kita. Kas čia? Ar ne veidmainiavimas, apgaulė, kito negerbimas?
Iš šono patarinėt ir blaiviom akim žiūrėt yra viena, o pačiam tai išgyvent - visai kas kita. Autorei noriu tik pasakyt, kad tai praeis. Tikrai ir neginčijamai praeis.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 11 19, 12:59)
O tu pavydi, nes nemoki?
Tu turi savo nuomone, as savo, kame problemos? Ar dar ilgai sekiosi mane (man tai vienodai, bet pati kazkaip keistai atrodai, dar suprasciau jei butum temos autore) ax.gif

Tavęs niekas nesekioja (na bent jau aš tai tikrai), nesusireikšmink. 4u.gif
Jau buvai išprašyta, bet vis niežti pirštukai papilt žibalo. Juk negali kitaip, kaip matau.
Tik žinai, kadangi pačiai man teko išgyvent skaudų išsiskyrimą, aš suprantu kaip tai yra nelengva, o ypač, kai atsiranda tokių gudručių, kurios savo komentarais dar ir "druskos papila" ant žaizdos, tad abejinga ir nelieku.
O apie pavydą išvis nėra čia ką šnekėt. Nematau tavo iškalboje stebuklų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deila*: 19 lapkričio 2013 - 17:00
QUOTE(cambala @ 2013 11 17, 00:54)
Uio, cia ne mano tema, bet jau pasisakiau joje, todel vis paskaitineju, nors man ir buvo autores sakyta nesikist lotuliukas.gif  blush2.gif .
Vaje, sako ''noriu vaikelio'', o pats po sav issiskyre... Dieve mergiske naivume, ar dar nesupranti, kad vyras(na net  ne vyras, o draugas) beli ka sako? Ir dar apie toki nagrinet dienu dienas? Cia is serijos ''Esu labai saviagerbianti''. Vnz, skaitau tema ir matau, kad ant tiek jis ''geras'', kad nebera net blogu savybiu apie ji (na Dievas gal buvo nusileides ir isikunyjes), ... As is vis nesuprantu, ko cia verkslenti, jei pasitaike kazkoks melagis (nori vaiko, po to skiriasi), gal jis dviguba ar isvis triguba gyvenima gyveno, ne vien autorei vaikeli siule. Nes jei zmogus yra rimtas - jis visu pirma susituoks, paskui seima aprupins ir tik tada maziaus lauks. Protingas vyras. Bet kaip kas ta prota supranta ir vertina doh.gif .
''Pasirase'' jam tuo momentu geresne ir pareiske po sav., kad nieko nejaucia.

cia buvo cambalos zodis. amen.
ir visazine, ir aiskiarege, viska zino, kaip kas buvo, nu tiesiog teisybes isikunijimas.
neskaityk jeigu nepatinka, kiek kartu rasyta, nepatinka - neik ir neskaityk, skaitys ir rasys tos kurioms aktualu, negi pati neturi savigarbos neiti ten kur niekas nelaukia? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2013 11 19, 21:55)
cia buvo cambalos zodis. amen.
ir visazine, ir aiskiarege, viska zino, kaip kas buvo, nu tiesiog teisybes isikunijimas.
neskaityk jeigu nepatinka, kiek kartu rasyta, nepatinka - neik ir neskaityk, skaitys ir rasys tos kurioms aktualu, negi pati neturi savigarbos neiti ten kur niekas nelaukia?  doh.gif

Ar dar tau rasyti apie savigarba? lotuliukas.gif .
Ignoruok mano nic'a vartotoju pulte, jei nepatinka skaityti smile.gif . Nepatinka realybe,su kuria reikia susitaikyti.
O man patinka - jei moterele nori patarimo - sukuria tema, bet jai ne visi patarimai prie dusios. A ne taip, brangioji?. O gal jau esi amziuje, tai ir kompleksuoji, kad daugiau nieko kito nebus? Nepatinka? Nesisaipyk is mano su mano vyru santykiais(kada parasiau nuo dusios),- negausi atgal. O jei tau , kuriai netoli 30, vyras tik vienas ir kito daugiau nebebus - patarciau kreiptis i psichologa, nes tokiame amziuje vienises kompleksai labai isryskeja 4u.gif .
jei mano postu nelauki - tai siulymas juos ignoruoti. Kiekvienas zmogus yra savo gyvenimo kalvis. Tau visi patarimai netinka(ne mano). Gal pradek kaltu ieskoti nuo saves? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Deila* @ 2013 11 19, 16:53)
Tavęs niekas nesekioja (na bent jau aš tai tikrai), nesusireikšmink.  4u.gif
Jau buvai išprašyta, bet vis niežti pirštukai papilt žibalo. Juk negali kitaip, kaip matau.
Tik žinai, kadangi pačiai man teko išgyvent skaudų išsiskyrimą, aš suprantu kaip tai yra nelengva, o ypač, kai atsiranda tokių gudručių, kurios savo komentarais dar ir "druskos papila" ant žaizdos, tad abejinga ir nelieku.
O apie pavydą išvis nėra čia ką šnekėt. Nematau tavo iškalboje stebuklų. mirksiukas.gif

Na mes labai skirtingai mastom. Ir tiek. Jei tau kazkas atrodo - zegnokis smile.gif .
Atsakyti
Kaip ir jau prieš tai rašiau, ateina žmogus pasiardyt ir nieko čia nepadarysi. Šaiposi ir daugiau nieko.
Žinai, cambala, nespjaudyk į šulinį (kalbu apie vienatvę), nes gali pačiai tekti iš jo gerti.
Iš tavo santykių su vyru niekas nesišaipo ir nesišaipė: supratai kaip norėjai ir "užsidegei".
Gal jau aprimk? Gal jau užtenka?
Atsakyti