Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išgyventi išsiskyrimą

QUOTE(Deila* @ 2014 02 20, 15:26)
Tada nesistebiu. Na viskas, ką galite dabar padaryti, tai palikti jį ir jo aplinką ramybėje...  4u.gif

Nesistebit dėl ko?
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 02 20, 16:28)
Bet juk del to, kaip as jauciuosi esu kalta tik as pati  mirksiukas.gif  nieks manes nevercia vaidinti aukos ir gailetis saves be sustojimo jau 8 menesis. Mes patys pasirenkam kaip gyventi ir kaip jaustis.
Del paciu skyrybu isvis niekas nera kaltas. Tai naturalus procesas. Viena diena nusprendem buti kartu, kita skirtis. Kazkas kazko netenkino, jeigu taip buvo nuspresta ir tai yra normalu.

Normalu yra šiaip jau nesiskirti ir gražiai gyventi, tai yra normalu. Tai, kas baigiasi 8 mėnesius besitęsiančia melancholija, nėra normalu smile.gif man tikrai normalesni žmonės, kurie nesitąso pusę savo gyvenimo su vis skirtingais partneriais... Vėlgi tą pasirenkam... nu ne viską pasirenkam, aš to nesirinkau, mane aplinkybės dabar verčia taip gyventi, kaip gyvenu, mano norai yra vieni, realybė - kita. Aš galiu tik pasirinkti kažką daryti, arba nieko nedaryti.
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 02 20, 13:12)
Bet tai juk tavo abejones ir tai tavo noras/nenoras. Buk savimi. Pati irgi turbut labai jo nemyli, jeigu nedegei noru buti su juo. Kodel tu atsiprasineji uz tai, kad turejai kitokia vizija ir norus nei jis?  Gal tu tik labai prisirisusi prie jo ir bijai likti viena?  mirksiukas.gif Manai, kad nebemoki ir nebesugebesi be jo isgyventi?

Tas ir yra, kad labai mylėjau ir iš to kilo tos baimės, nes bijojau jei nerasiu darbo, jei užsisedėsiu namie, tai atsibosiu ir tada paliks ir pan verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 20, 16:44)
Normalu yra šiaip jau nesiskirti ir gražiai gyventi, tai yra normalu. Tai, kas baigiasi 8 mėnesius besitęsiančia melancholija, nėra normalu  smile.gif man tikrai normalesni žmonės, kurie nesitąso pusę savo gyvenimo su vis skirtingais partneriais... Vėlgi tą pasirenkam... nu ne viską pasirenkam, aš to nesirinkau, mane aplinkybės dabar verčia taip gyventi, kaip gyvenu, mano norai yra vieni, realybė - kita. Aš galiu tik pasirinkti kažką daryti, arba nieko nedaryti.

Na bet juk kiekvienas gyvena savo gyvenima. Kitam yra normalu partnerius keisti kas metus. Jis ir keicia. Kiekvienas pasirenka pats kaip nugyvens savo gyvenima. Man nieks nezadejo buti su manimi iki grabo lentos, todel as ir neturiu jokios teises pykti ant kito zmogaus, kad jis va viena diena atsibudo ir pasake, buve gera ir malonu, bet uztenka, gal geriau eikim skirtingais keliais dabar. Niekas del to nekaltas. Visiskai niekas. O kad tavo norai yra vieni ir tokie norai nesutampa su kito norais, tai del to tik ponas dievas kaltas biggrin.gif Tikrai ne tas zmogus.

Jeigu tau taip patogiau, jeigu norisi, jeigu manai, kad turi uz ka, tai kaltink tu ji. As nekaltinu nei jo, nei saves. As tik sakau, kad uz savo lindejima sitoj duobej ir nesidairyma aplink, kur taip grazu, esu atsakinga TIK AS PATI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 20 vasario 2014 - 17:32
QUOTE(Abo @ 2014 02 20, 17:32)

Jeigu tau taip patogiau, jeigu norisi, jeigu manai, kad turi uz ka, tai kaltink tu ji. As nekaltinu nei jo, nei saves. As tik sakau, kad uz savo lindejima sitoj dk, kur taip grazu, esu atsakinga TIK AS PATI.

Abo, visų istorijos skirtingos. Jei va tavo tokia, mano kitokia, man patogu absoliučiai nėra, visiškai man dabar nepatogu, taip sveikatos neturėjus dar niekada nesu ir tikrai to sąmoningai nesiekiau, daug dariau ir dabar stengiuosi, bet man viskas atsiliepė ir pasekmes turiu ne be savo brangiajo pagalbos biggrin.gif dėl to man kartais sukyla didelis pyktis, nes aš to nenusipelniau.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 20, 23:26)
Abo, visų istorijos skirtingos. Jei va tavo tokia, mano kitokia, man patogu absoliučiai nėra, visiškai man dabar nepatogu, taip sveikatos neturėjus dar niekada nesu ir tikrai to sąmoningai nesiekiau, daug dariau ir dabar stengiuosi, bet man viskas atsiliepė ir pasekmes turiu ne be savo brangiajo pagalbos  biggrin.gif dėl to man kartais sukyla didelis pyktis, nes aš to nenusipelniau.

Na nezinau, ka jis ten tokio baisaus tau padare, kad tu net susirgai del to. Bet tu sakai, tu zinai. Tebunie, kaltas jusu istorijoje tik jis.
Man irgi buvo ne pyragai, suslubavo sveikata, bet taip atsitiko del streso, itampos, nervu. Su tuo as pati nesugebu susitvarkyti. As pati save kankinu, ne jis. Jis tik isejo, paliko, nusprende gyventi be manes. Ir as turiu daryti ta pati. Apsisukti ir eiti. Gyventi be jo. Ne jo kalte, kad nemoku, nenoriu ar negaliu. Ne jis kaltas del to, kad as sustojau ir nebepaeinu. Galeciau irgi ji kaltinti, smerkti, bet. Jis manes nesuluosino, as pati nenoriu nusisukti ir eiti. As pati laikausi isikibus ir luosinu save.
Tebunie. Musu diskusija neturi prasmes istikro. Sekmes tau 4u.gif ir man biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien perskaičiau ir manau labai puikūs žodžiai šioje temoje. "Juk žmogus, kuris savęs nemyli, pasmerktas visą gyvenimą gyventi su nemylimu žmogumi."

Tai va, mažiau kaltinkim save, daugiau save mylėkim.
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 20, 18:45)
Tas ir yra, kad labai mylėjau ir iš to kilo tos baimės, nes bijojau jei nerasiu darbo, jei užsisedėsiu namie, tai atsibosiu ir tada paliks ir pan  verysad.gif

cukraus vata, viskas jau, nustokit, nebekapstykit, nebesiteisinkit, gana, uzverskit ta gyvenimo puslapi, nes dabar salia skyrybu skaudulio dar saviplaka prisides uz prirasytas zinutes ir ikyrejima iki gyvo kaulo unsure.gif
beje, kiek jums metu?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2014 02 21, 11:46)
cukraus vata, viskas jau, nustokit, nebekapstykit, nebesiteisinkit, gana, uzverskit ta gyvenimo puslapi, nes dabar salia skyrybu skaudulio dar saviplaka prisides uz prirasytas zinutes ir ikyrejima iki gyvo kaulo  unsure.gif
beje, kiek jums metu?

už poros mėnesių 26... neapleidžia manęs kaltės jausmas nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 21, 15:12)
už poros mėnesių 26... neapleidžia manęs kaltės jausmas nors tu ką  doh.gif

Pati sau gyvenimą "trumpinat"
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2014 02 21, 16:36)
Pati sau gyvenimą "trumpinat"

Lyg to nežinočiau, bet širdžiai ir panikos atakom neįsakysi...
Atsakyti
Cukraus vata, nekalta tu po šimts... nenori būti ir tiek. Aš gi asmeniškai atvejus žinau, kai mergina neištikima buvo ir vaikinas nemetė, kita princesė, kokių reta, ne to prikalbėjus buvo, vyras verkė, kad neišeitų ir t.t. Kokia išvada? Kai myli žmogų, kai tikrai myli, dar ne tą toleruoti gali, o jei nemyli kiekviena smulkmena pretekstas skirtis. Tavo bičas pats pagerintas, juk ne kartą tave metęs buvo, tai faktas, kad tu baimėje ir abejonėse gyvenai, kai jis pats neprognozuojamas.
Atsakyti