Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išgyventi išsiskyrimą

QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 21, 19:29)
Cukraus vata, nekalta tu po šimts... nenori būti ir tiek. Aš gi asmeniškai atvejus žinau, kai mergina neištikima buvo ir vaikinas nemetė, kita princesė, kokių reta, ne to prikalbėjus buvo, vyras verkė, kad neišeitų ir t.t. Kokia išvada? Kai myli žmogų, kai tikrai myli, dar ne tą toleruoti gali, o jei nemyli kiekviena smulkmena pretekstas skirtis. Tavo bičas pats pagerintas, juk ne kartą tave metęs buvo, tai faktas, kad tu baimėje ir abejonėse gyvenai, kai jis pats neprognozuojamas.

Yra dalis tiesos tame, kad susipykdavom, kas per atstumą neišvengiama, tada iš jo tyla ir tada meta... tai man jau matyt tokią paranoją buvo įvaręs, kad jei susipykstam ir nieko neparašo, tai reiškias viskas, tai ir užsipuldavau klausimais....
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 21, 16:26)
Lyg to nežinočiau, bet širdžiai ir panikos atakom neįsakysi...

Gydytis reikia.
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2014 02 21, 20:33)
Gydytis reikia.

Ačiū, tą ir bandau šiuo metu daryti
Atsakyti
Atejau pasiguosti verysad.gif

Man kartais pasidaro geriau, tada pradedu galvoti, o, jau, pagaliau, susitaikiau bigsmile.gif taip ir dabar, kelias dienas buvo ramiau. ne ramu. bet ramiau. nuteikinejau save visaip kaip galejau. stengiausi. tikrai labai norejau ir netgi patikejau.

bet. vel neatlaikiau, apsiverkiau, vel smarkiai suskaudo. dieve brangus, kaip as pavargau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2014 02 22, 00:50)
Atejau pasiguosti  verysad.gif

Man kartais pasidaro geriau, tada pradedu galvoti, o, jau, pagaliau, susitaikiau  bigsmile.gif  taip ir dabar, kelias dienas buvo ramiau. ne ramu. bet ramiau. nuteikinejau save visaip kaip galejau. stengiausi. tikrai labai norejau ir netgi patikejau.

bet. vel neatlaikiau, apsiverkiau, vel smarkiai suskaudo. dieve brangus, kaip as pavargau  verysad.gif

Jei tai paguos tai aš irgi blogai jaučiuos verysad.gif ir dar vis prisirasyneju... kažkaip gal neįsiminiau tavo istorijos... kas nutiko tarp jūsų?
Atsakyti
Merginos, suprantu aš jus... aš irgi stengiausi to pozityvumo turėti, užsiimti tiesiog malonia veikla, stengtis save prablaškyti, bendrauti su žmonėm, atrodo nurimsti nurimsti po truputį. Tada nė iš niekur buvo sapnas, kur visi mano jausmai tiesiog užvirė, aš tame sapne jaučiau, kaip aš labai jį myliu, kaip stipriai, ką realybėje blokavau, tas vis tiek miegant išlindo. Na ir ką, šiandien šeštadienis, niekur skubėti nereikia, sopa širdį nuo ankstyvo ryto, nežinau, ką daryti tikrai. Toks ilgesys ima. Myliu žmogų nuoširdžiai, jau net nesuprantu kodėl, bet myliu ir tiek, o ką daryti su tais jausmais, kur juos padėti, aš nežinau.
Atsakyti
Kaip man skaudu skaityt...Norisi jums pagelbėt,paguost, bet žodžiai, tasi, bereikšmiai...Kaip toj dainoj,ką daryt su palikta meile? Nužudyt ar laukti kol numirs pati...Tik laikas gali kažką pakeist, sušvelnint..
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2014 02 22, 09:25)
Kaip man skaudu skaityt...Norisi jums pagelbėt,paguost, bet žodžiai, tasi, bereikšmiai...Kaip toj dainoj,ką daryt su palikta meile? Nužudyt ar laukti kol numirs pati...Tik laikas gali kažką pakeist, sušvelnint..

Kaip prakeikimas koks čia... ką reiškia tas laikas? Tik dar daugiau tokių dienų, kai liūdesys ir ilgesys kankina, kai netikėtai prisimeni, kai kokia smulkmena primena jį ir t. t. Kaip aš viso to nenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 22, 10:13)
Merginos, suprantu aš jus... aš irgi stengiausi to pozityvumo turėti, užsiimti tiesiog malonia veikla, stengtis save prablaškyti, bendrauti su žmonėm, atrodo nurimsti nurimsti po truputį. Tada nė iš niekur buvo sapnas, kur visi mano jausmai tiesiog užvirė, aš tame sapne jaučiau, kaip aš labai jį myliu, kaip stipriai, ką realybėje blokavau, tas vis tiek miegant išlindo. Na ir ką, šiandien šeštadienis, niekur skubėti nereikia, sopa širdį nuo ankstyvo ryto, nežinau, ką daryti tikrai. Toks ilgesys ima. Myliu žmogų nuoširdžiai, jau net nesuprantu kodėl, bet myliu ir tiek, o ką daryti su tais jausmais, kur juos padėti, aš nežinau.

Aš irgi va šiandien atsikėliau, į tą grupę šnd nereikia, tai taip negera... prisipažinsiu, vakar tiesiog isteriškai verkiau, prisigėriau vyno kas dar labiau tą sustiprino ir prisigėriau gerai... ryte pabundu ir galvoju, kad tik čia būtų sapnas jog vėl rašiau sms, pažiūriu į tel kokios 6 išsiųstos ir visos vos ne tokios pat doh.gif ir tada ne tik širdį skauda, bet ir taip gėda paliko, nes paskutinė, kurią siunčiau prieš kelias dienas atsiprašiau už įkyrumą, pasakiau, kad daugiau nerašysiu ir pan verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 22, 09:36)
Aš irgi va šiandien atsikėliau, į tą grupę šnd nereikia, tai taip negera... prisipažinsiu, vakar tiesiog isteriškai verkiau, prisigėriau vyno kas dar labiau tą sustiprino ir prisigėriau gerai... ryte pabundu ir galvoju, kad tik čia būtų sapnas jog vėl rašiau sms, pažiūriu į tel kokios 6 išsiųstos ir visos vos ne tokios pat  doh.gif ir tada ne tik širdį skauda, bet ir taip gėda paliko, nes paskutinė, kurią siunčiau prieš kelias dienas atsiprašiau  už įkyrumą, pasakiau, kad daugiau nerašysiu ir pan  verysad.gif

Cukraus vata, blogai darai, kad geri, alkoholis tik viską pablogina. Kam tu taip? Aš apskritai šiuo metu esu atsisakiusi alkoholinių gėrimų. Kai patiri tiek streso, kai nervų sistema pasilpusi, čia blogiausia, ką gali sau padaryti, tai dar ir prisigerti. O tau raminamųjų vaistų nėra išrašę? Žinok turi padėti sau. Man irgi labai sunku, patikėk, bet bent jau stengiuosi nekenkti sau ir darau viską, kas sustiprintų mane. Kol tu gersi, jam rašinėsi, tol stovėsi toje pačioje vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2014 02 22, 10:52)
Cukraus vata, blogai darai, kad geri, alkoholis tik viską pablogina. Kam tu taip? Aš apskritai šiuo metu esu atsisakiusi alkoholinių gėrimų. Kai patiri tiek streso, kai nervų sistema pasilpusi, čia blogiausia, ką gali sau padaryti, tai dar ir prisigerti. O tau raminamųjų vaistų nėra išrašę? Žinok turi padėti sau. Man irgi labai sunku, patikėk, bet bent jau stengiuosi nekenkti sau ir darau viską, kas sustiprintų mane. Kol tu gersi, jam rašinėsi, tol stovėsi toje pačioje vietoje.

Žinau, kad tas gėrimas nieko gero neduoda, bet tuo metu tą akimirką atitolina visą tą kaltės jausmą, tas mintis... Aišku paskui būna tik dar blogiau, o tada vėl norisi pasigert, kad tą dar blogiau vėl nustumt ir gaunasi užburtas ratas... jei kas mokat sukurkit naują temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2014 02 22, 09:25)

Si karta labai bijau, kad jausmai kuriuos jauciau ir tebejauciu tiesiog per stiprus verysad.gif jeigu jie nemirs, tai as numirsiu is sielvarto verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 22, 08:38)
Jei tai paguos tai aš irgi blogai jaučiuos  verysad.gif ir dar vis prisirasyneju... kažkaip gal neįsiminiau tavo istorijos... kas nutiko tarp jūsų?

sorry, bet nebenoriu jau prisiminti ir kalbeti apie tai kas buvo. noriu viska pamirsti verysad.gif

QUOTE(cukraus_vata @ 2014 02 22, 09:36)
Aš irgi va šiandien atsikėliau, į tą grupę šnd nereikia, tai taip negera... prisipažinsiu, vakar tiesiog isteriškai verkiau, prisigėriau vyno kas dar labiau tą sustiprino ir prisigėriau gerai... ryte pabundu ir galvoju, kad tik čia būtų sapnas jog vėl rašiau sms, pažiūriu į tel kokios 6 išsiųstos ir visos vos ne tokios pat  doh.gif ir tada ne tik širdį skauda, bet ir taip gėda paliko, nes paskutinė, kurią siunčiau prieš kelias dienas atsiprašiau  už įkyrumą, pasakiau, kad daugiau nerašysiu ir pan  verysad.gif

dar vis tikiesi kazko, todel ir lendi prie jo verysad.gif
Atsakyti