Na, visu pirma, tai apie vaikus buvo kalbeta daug kartu ir as visada sakiau, kad jei tu nepasiruoses prisiimti atsakomybes, tada negulam isvis i lova, nes niekas neapsaugos taip, kaip susilaikymas. Aisku, jis dievagojosi, kad prisiims atsakomybe, apsidziaugs, jei taip nutiks, nes nieko kito jam nereikia. Puikiai zinojo, apie tai buvo kalbeta laaabai daug kartu. Taip, gal ir galejo kabinti makaronus, bet as zmogum pasitikejau, labai pasitikejau. Neparode jis man, kad bailys yra. O gal net pats nezinojo, kad taip susisuks smegeneles. O sekso gavo tik po dvieju metu draugystes. Kaip jau sakiau, viskas vyko letai ir niekur neskubejom. Kad atsibodau, tai irgi abejoju, nebutu rinkes man ziedo ir uzsakes keliones. (netycia radau pokalbi su drauge, kur kalbejosi, koks man ziedas labiausiai patiktu). Nebutumem ir buto nuomojesi ir kartu gyvent eje. Ir dar sakyciau, kad galbut atsibodau, gal, jei butu ir anksciau kalbejes kazka panasaus. Bet kazkodel viskas apsiverte tik po tos zinios. Kad nesubrendes, tai faktas. Kaip tik sianakt gavau nemaza sukretima. Vidury nakties paskambino kazkoks uzsleptas numeris, prisistate mano draugu( bet nebuvo ten jis, as gi nedurna, balsa pazinciau is miego prikelta). Klause,kaip laikausi, kaip laikosi tas mazylis, kuris auga pilvelyje. Zdz, kazkoks vaiku darzelis, net pats neturi drasos paskambint

Tik sumaisti sukele many, visas kunas drebejo ir nebesugebejau uzmigti. Na, dabar isvis esu pasimetus visiskai. Tokiu zaidimeliu tikrai nesitikejau, jei jau pats negali paskambint ir paklaust. Ka, bijo mano balsa isgirst?? Siaubas kazkoks.
Female, turiu kelias drauges, bet nauda menka.. Viena Anglijoj gyvena, susizadejo su savo draugu, tai ji tokia laiminga, nelabai nori klausytis mano liudnu istoriju ir isgyvenimu, o as kazkaip ir nenoriu griauti jos laimes... Gal ir anokia drauge, jei nenori isklausyti manes... Kita drauge Airijoj, su ja bendravimas beveik nutrukes, o trecia pati depresijoj skendi, su niekuo nenori bendruti, zodi po zodzio reikia pesti... Taip kad nelabai turiu as su kuo ir iseiti kur nors, ir issikaleti net kam nelabai turiu, todel gal cia ir rasau