Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

QUOTE(Whatever? @ 2013 11 16, 20:12)
gera mintis.Reikes uzsiregistruoti.
taip noriu paziureti koki gera gera filma, kaip "Incenties", "the reader", "lets talk about kevin", "intouchebles" "the notebook"arba "the skin I live in"...

Gal galite rekomenduoti, kieno "skonis" panasus? ax.gif

Visi sie filmai laba geri,tik gal paskutinis buvo toks keistokas,bet visi tikrai geri smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2013 11 16, 23:05)
aciu uz rekomendacijas... 4u.gif
The help maciau - irgi labai geras..Kitu ne, arba nepamenu .Dekui  4u.gif

Memento rekomenduoju, Nuostabus protas , La Cara Oculta, moteris,kuri dainuoja,Jakas Ryceris su Tomu Cruzu,cia ka prisiminiau siam momentui.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 17 lapkričio 2013 - 16:42

taip noriu paziureti koki gera gera filma, kaip "Incenties", "the reader", "lets talk about kevin", "intouchebles" "the notebook"arba "the skin I live in"...

Premonition/2007
Rabbit Hole/2010
The Human Stain/2003
Far and Away/1992

Burn After Reading/2008 - kvailokas filmas, vienoj vietoj juokiaus iki ašarų. Žiūri ir nesupranti ką žiūri, bet vis tiek žiūri rolleyes.gif

A Better Life/2011 - apie emigrantų gyvenimą, siekiant geresnio gyvenimo. žiūrėjau visą, nes vyras neleido išjungt. Gal ir gerai, nes šiaip tai tikrai nebūčiau žiūrėjus, nuobodus jis man, nors mintis ir gera.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2013 11 16, 19:40)
as tai neturiu geros atminties. tai man reikia susidet, kad paskui neperziurineciau po kelis kartus smile.gif pvz., rekomenduoja kas koki filma, ir jau prie filmo imdb svetainej as matau, ar jis ziuretas, ar itrauktas i sarasus, kad noriu paziuret ir pan.

drinks_cheers.gif man imdb dėl šito labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2013 11 16, 17:26)
klausykit, o jus savo perziuretu filmu list'us kur susidarot, na kokiam internetiniam psl?

Imdb wink.gif
Atsakyti
[quote=eliss,2013 11 17, 17:49]

Burn After Reading/2008 - kvailokas filmas, vienoj vietoj juokiaus iki ašarų. Žiūri ir nesupranti ką žiūri, bet vis tiek žiūri rolleyes.gif

Pritariu,nesamone,net neipusejau drinks_cheers.gif
Papildyta:
gera mintis.Reikes uzsiregistruoti.

Gal galite rekomenduoti, kieno "skonis" panasus? ax.gif

"Gime myleti" pasiulyciau su Penelope Cruz,labai patiko jis man,toks koncentruotas,veiksmo pilnas.. "Tree of life" su B.Pitu dar neblogas,bet cia jau gal ne kiekvienam ziurovui, mano vyras tai visa filma verke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 11 17, 17:16)
Baigiau..pagaliau doh.gif Vos neužmigau cool.gif
Kažkokie "kurčiųjų" ginčai, ir taip 2 valandas wacko.gif
Nesupratau, kur tas jautrumas, gilumas ir tuo labiau stiprumas..Et, kaip mes visi skirtingai suvokiame šias sąvokas smile.gif
Patiks tiems, kam patiko "A Separation" (Jodaeiye Nader az Simin) (to paties režisieriaus).
Aš juos abu nurašau į "nuostolius" biggrin.gif

O man labai patiko, senai taip nebuvo filmas giliai įstrigęs atmintyn. Žiūrėjau k/t, tai tikrai dar labiau sustiprina emocijas, bet filmas pelnytai įtrauktas į Scanoramos favoritus wub.gif Skirtas brandžiam, išlavinto skonio žiūrovui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 11 18, 10:39)
"Tree of life" [/b]su B.Pitu  dar neblogas,bet cia jau gal ne kiekvienam ziurovui,

Va, ačiū, kad priminėt, jau senaai noriu pažiūrėti, kažakad neradau gerai įgarsinto, dabar jau turėtų būti. Imsiu kuriam vakarui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(happy_mammy @ 2013 11 18, 11:31)
Skirtas brandžiam, išlavinto skonio žiūrovui 4u.gif

biggrin.gif
Džiugu, kad patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 11 17, 16:16)
Patiks tiems, kam patiko "A Separation" (Jodaeiye Nader az Simin) (to paties režisieriaus).
Aš juos abu nurašau į "nuostolius" biggrin.gif

Turiu ji atsisiuntusi, ir dabar sunervino sis komentaras doh.gif biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 11 18, 16:27)
Turiu ji atsisiuntusi, ir dabar sunervino sis komentaras doh.gif  biggrin.gif
4u.gif

Nesinervinkit, o pažiūrėkit ax.gif . Tikrai yra kam patiko šitas filmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 11 18, 16:27)
4u.gif

Nesinervinkit, kenkia grožiui smile.gif Geriau pažiūrėkit, gal jums tikrai patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 11 18, 15:27)
4u.gif

Normalus filmas, tikrai ne niekalas, bet ne visiems vienodai įdomus. Skoniai labai skirtingi gi.
Asmeniškai jis manęs nesužavėjo, bet š... irgi nepavadinčiau smile.gif

Iš paskutinių matytų palikusių pėdsaką būtų The way Nu man superinis filmas. Labai lengvai ir skaniai susižiūrėjo, jaučiausi gerai praleidus laiką.
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2013 11 17, 14:13)
Aisku liga su savo simptomais lb svelniai pavaizduota buvo,bet, matyt rezisierius fokusavosi i tevu santykius labiau.

drinks_cheers.gif Aš taip pat manau, kad dėmesio centre buvo santykiai. Skirtinga reakcija į ištikusias bėdas. Mano vyras sakė: na, kodėl jie negalėjo tiesiog kito vaiko pasidaryti... biggrin.gif
Atsakyti