Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

QUOTE(bim-bam @ 2013 11 16, 17:26)
klausykit, o jus savo perziuretu filmu list'us kur susidarot, na kokiam internetiniam psl?

Ne, o kam? smile.gif Nors gal ir įdomu būtų sužinot, kiek ir ko esu peržiūrėjusi, nes daug ko nebeprisimenu.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 11 16, 16:40)
Ne, o kam? smile.gif Nors gal ir įdomu būtų sužinot, kiek ir ko esu peržiūrėjusi, nes daug ko nebeprisimenu.

as butent del to ir noriu, nes pamirstu laikui begant smile.gif arba paskaitau aprasyma ir galvoju, butu gerai paziuret, bet paskui pamirstu pavadinima.

uzsiregistravau jau, tai bus patogiau dabar.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 11 16, 17:40)

as tai neturiu geros atminties. tai man reikia susidet, kad paskui neperziurineciau po kelis kartus smile.gif pvz., rekomenduoja kas koki filma, ir jau prie filmo imdb svetainej as matau, ar jis ziuretas, ar itrauktas i sarasus, kad noriu paziuret ir pan.
Atsakyti
gera mintis.Reikes uzsiregistruoti.
taip noriu paziureti koki gera gera filma, kaip "Incenties", "the reader", "lets talk about kevin", "intouchebles" "the notebook"arba "the skin I live in"...

Gal galite rekomenduoti, kieno "skonis" panasus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2013 11 16, 19:12)

man visi išvardinti irgi labai patiko. Incendies gal šiek mažiau.

nežinau, ar panašūs į išvardintus, bet iš šiemet žiūrėtų vieni labiausiai patikusių - Disconnect, Mystic river, Song for a Raggy Boy, Ondskan, La Cara Oculta, The help, Half Nelson, Ray, Twice Born, Die Welle, Snow Falling on Cedars, Stoker, Memento.
Atsakyti
user posted image

sujaudino mane šis linksmas ir lengvas filmas unsure.gif žodžiu , du studentai atvyko apsižiūrėti universiteto, o nusižiūrėjo vienas kitą jų tėvai...
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2013 11 16, 19:26)
klausykit, o jus savo perziuretu filmu list'us kur susidarot, na kokiam internetiniam psl?

aš pinterest'e
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 11 16, 20:30)
man visi išvardinti irgi labai patiko. Incendies gal šiek mažiau.

nežinau, ar panašūs į išvardintus, bet iš šiemet žiūrėtų vieni labiausiai patikusių - Disconnect, Mystic river, Song for a Raggy Boy, Ondskan, La Cara Oculta, The help, Half Nelson, Ray, Twice Born, Die Welle, Snow Falling on Cedars, Stoker, Memento.

aciu uz rekomendacijas... 4u.gif
The help maciau - irgi labai geras..Kitu ne, arba nepamenu .Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2013 11 16, 18:26)

aš turiu savo vietinę duomenų bazę. Vienas listas, į kurį rašau peržiūrėtus filmus. Į kitą sąrašą rašau filmus,k uriuos noriu pažiūrėti ir susigrupuoju pagal žanrus, arba tiesiog filmai apie meilę, maistą, keliones ir pan.

"TE DOY MIS OJOS" - filmas apie smurtą šeimoje. Veiksmo daug nevyksta, bet prikausto dėmesį ir lengvai žiūrisi. Nagrinėjama skaudi temą, labai puikiai susižiūrėjo. smile.gif
Atsakyti
user posted image

Las brujas de Zugarramurdi Witching and Bitching biggrin.gif gera komedija
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2013 11 16, 18:26)

As ranka saraseli pasidarius turiu blush2.gif
Ir vertinima po perziuros pasirasau,beda tik,kad dauguma ju ir pamirstu,isimena tik patys paciausi.

QUOTE(katalike @ 2013 11 16, 18:27)
Ačiū už rekomendaciją. Geras filmas, patiko. Tik kad labai liūdnas.

drinks_cheers.gif Ir labai tikroviskas.
Aisku liga su savo simptomais lb svelniai pavaizduota buvo,bet, matyt rezisierius fokusavosi i tevu santykius labiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustika: 17 lapkričio 2013 - 14:13
QUOTE(kavenska @ 2013 11 15 @ 12:45)
Vakar maciau Scanoramoje "Praeitis" (The past/Le passe)2013, labai rekomenduoju, jautrus, gilus filmas, labai stiprus thumbup.gif

QUOTE(BevardeX @ 2013 11 16, 13:34)
Vakar pradėjau žiūrėti šį filmą, šiandien bandysiu baigti.
Peržiūrėjau valandą, jei ir toliau taip nuobodžiai bus, tai jausiuosi sugaišusi laiką smile.gif
Tikiuosi geriausio, aišku cool.gif

Baigiau..pagaliau doh.gif Vos neužmigau cool.gif
Kažkokie "kurčiųjų" ginčai, ir taip 2 valandas wacko.gif
Nesupratau, kur tas jautrumas, gilumas ir tuo labiau stiprumas..Et, kaip mes visi skirtingai suvokiame šias sąvokas smile.gif
Patiks tiems, kam patiko "A Separation" (Jodaeiye Nader az Simin) (to paties režisieriaus).
Aš juos abu nurašau į "nuostolius" biggrin.gif
Atsakyti