Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

QUOTE(klementyna @ 2013 11 02, 18:03)
Asmeniškai man ji (K. Knightley) labai žavi visuose ,,senoviniuose" filmuose (kurie ir šiaip pasirodė įdomūs savo siužetais/pastatymu) : Atonement, Pride & Prejudice, The Duchess, Anna Karenina .

Nors ir nesu megeja istoriniu filmu, paziurejau The Duches ir patiko! bigsmile.gif

The Duchess
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 11 18, 10:39)
"Tree of life" su B.Pitu  dar neblogas,bet cia jau gal ne kiekvienam ziurovui, mano vyras tai visa filma verke  wub.gif

Koks puikus filmas, filosofiškas, gilus..Opetaroriaus darbas be priekaištų, žiūri ir negali atsitraukti. Užburia savo dramatiškumu..o monologai..Konspektuotis kaip sentencijas galima.
Koks bekraštis moters, praradusios vaiką, skausmas..
Tikrai toli gražu ne kiekvienam. Labai užskaitau.
Atsakyti
O kaip jums filmas The Fountain? Pamenu prieš kokius 4 metus jį žiūrėjau, bet nesusikaupus, viena akim, tai nieko nesupratau ir nepatiko jis man g.gif . Gal verta darkart peržiūrėti ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amabel: 18 lapkričio 2013 - 21:44
Pora šiandien žiūrėtų ir išties vertų dėmesio filmų:

The Wrestler (2008) - D. Aronofsky filmas apie imtynininką, kuris priverstas palikti ringą. Dar nė vienu šio režisieriaus filmu nebuvau nusivylusi, šis - irgi ne išimtis. Įtraukė nuo pat pradžių. Jei pradžioje buvo įdomūs visi imtynių užkulisiai, kaip ten kas vyksta, tai vėliau įtraukia pagr. veikėjo istorija, tai, kaip jis turi susitaikyti su tuo, kad nebegali daryti to, ką geriausiai išmanė...
Pamenu, kai mokykloje auklėtoja, kuri jau tuo metu buvo pensininkė, sakė, kad nori palikti mokyklą pamažu (t.y. dvejus paskutinius metus ji temokė tik mano klasę), nes nieko nėra sunkiau nei išeiti iš darbo, kurį dirbai visą gyvenimą, ir jaustis nebereikalingai ir nebenaudingai. Tai šiame filme lygiai tas pats.. Rodos, ir negali pasilikti, bet išėjus - dar sunkiau. Pabaigoje kaip ir palikta vietos interpretacijai, bet deja, kažko gero įsivaizduoti nepavyksta.
Geras, pabaigoje vos nesusigraudinau... Rekomenduoju, jei dar nematėt.
Beje, esu mačiusi kitus to režisieriaus filmus (Black Swan, The Fountain, Requiem for a Dream), tai jie būdavo ar tai mokslinės fantastikos, ar tai su visokiais ,,šizofreniniais" vaizdais (ar kaip tai pavadinti), o šis - visiškai paprastas, be jokių įmantrumų, bet vis tiek ne mažiau kabina.

What Maisie Knew (2012) - o šis tai dar ir kaip sujaudino unsure.gif Pasakojama apie Meisę - mergaitę, kurios tėvai nusprendė skirtis. Viskas filmo dėmesys nukreiptas į mergaitę ir todėl žiūrėti tiesiog baisu. Situacija gan sudėtinga, nes vaikas leidžia dešimt dienų pas mamą, dešimt pas tėtį, tačiau negana to, vis tiek iš jų negauna tiek dėmesio, kiek turėtų... Tas tampymas, visiškas nepagalvojimas, ką vaikas išgyvena, taip siaubingai atrodė. Ir dar faktas, kad naujosios tėvų antrosios pusės rūpinasi kur kas labiau nei tikrieji tėvai... Tokiam lengvam susigraudinime visą laiką ir prabuvau. Labai gražiai nufilmuotas, muzikinis takelis gražus, aktorių vaidyba patiko (Julianne Moore, Alexander Skarsgard ir kiti), toks paprastas, nuoširdus ir be galo liūdnas filmas. Ir pabaigoje taip ir liko man neatsakytas klausimas: o kas toliau????? unsure.gif Rekomenduoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2013 11 18, 22:43)
O kaip jums filmas The Fountain? Pamenu prieš kokius 4 metus jį žiūrėjau, bet nesusikaupus, viena akim, tai nieko nesupratau ir nepatiko jis man  g.gif . Gal verta darkart peržiūrėti ax.gif ?

Mačiau fontaną senokai, reiktų dar kartą pažiūrėt. Garso takelis, pamenu, labai patiko smile.gif
Atsakyti
Meet Joe Black (1998)
Labai patiko!Bratt Pitt ir Anthony Hopkins,nuostabus.Jei atsiras tokiu,kurie dar si geri nemate(nors labai abejoju)rekomendouoju.Sakyciau,filmas,sedevras.Gaila,kad dabar mazai tokiu kuria.

Prisoners filmo pabaiga viska sugadino.Pradzia buvo daug zadanti,ir dvi valandas ziurejau issiziojus,bet nuo tos vietos,kai parode mociute su sautuvu,juokas paeme,ir visa itampa,kuri tesiasi virs dvieju valandu,dingo

Panasiai ir su fimu "The Call"kai kvailoka pabaiga,sugadina visa ispudi.
Atsakyti
Prieš kelias savaites žiūrėjau filmą The Best Offer 2013. Nu, ir niekaip neišlenda jis man iš galvos. Rekomenduoju. Italų su Holivudu bendras pastatymas apie ekscentrišką aukciono vadovą, kuris kartą sulaukia paslaptingos moters skambučio su prašymu parduoti šeimos antikvariatą.
Filmas įtraukia ir nepaleidžia iki pačio galo smile.gif
Atsakyti
Vakar paziurejau "Changeling" - patiko.
http://www.obuolys.l...a/filmas/11698/
Nors A.Jolie nera mano megstamiausia aktore, bet siam filme vaidmeni atliko gerai.

Gal galit rekomenduoti daugiau filmu apie dingusius, prarastus vaikus??? 4u.gif

Dar ziurejau World War Z - visai nepatiko.. Nemirtingasis B.Pittas primine koki Stalone, isgyvena net nukritusiam suduzusiam lektuve doh.gif Uzmigau beveik ant galo, tai isjungiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 19 lapkričio 2013 - 14:27
QUOTE(Shalimar @ 2013 11 19, 15:26)

Taip staiga prisiminiau tik "Numylėtieji kaulai".
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2013 11 19, 01:21)
Pora šiandien žiūrėtų ir išties vertų dėmesio filmų:

What Maisie Knew (2012) - o šis tai dar ir kaip sujaudino  unsure.gif Pasakojama apie Meisę - mergaitę, kurios tėvai nusprendė skirtis. Viskas filmo dėmesys nukreiptas į mergaitę ir todėl žiūrėti tiesiog baisu. Situacija gan sudėtinga, nes vaikas leidžia dešimt dienų pas mamą, dešimt pas tėtį, tačiau negana to, vis tiek iš jų negauna tiek dėmesio, kiek turėtų... Tas tampymas, visiškas nepagalvojimas, ką vaikas išgyvena, taip siaubingai atrodė. Ir dar faktas, kad naujosios tėvų antrosios pusės rūpinasi kur kas labiau nei tikrieji tėvai... Tokiam lengvam susigraudinime visą laiką ir prabuvau. Labai gražiai nufilmuotas, muzikinis takelis gražus, aktorių vaidyba patiko (Julianne Moore, Alexander Skarsgard ir kiti), toks paprastas, nuoširdus ir be galo liūdnas filmas. Ir pabaigoje taip ir liko man neatsakytas klausimas: o kas toliau?????  unsure.gif Rekomenduoju. 4u.gif

Graziai aprasete,sudomino,reikes paziureti,jei online rasiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 11 19, 16:26)
Vakar paziurejau "Changeling" - patiko.

Rabbit Hole
Prisoners
Troubled water (DeUsynlige)
Three Colors: Blue (1993)
iš dalies - Lanatana
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 11 19, 14:26)