QUOTE(katilina @ 2013 11 30, 20:11)
laTulipe, apie
Johnny Deppą- žiūrėjau žiūrėjau aš į tą keturiasdešimties su trupučiu filmų sąrašą, bet taip nieko gero ir neįžiūrėjau.

Na man jis praktiškai kiekviename filme gerai vaidino, net jei pats filmas ir nelabai patiko. Todėl labai sunku kažką išskirti, bet pabandysiu.

ačiū, kad atradai laiko pasidalinti. Iš tikrųjų, galvojau, kad daug visko su juo mačiau, bet nė velnio,vien iš tavo šio sąrašėlio nemažai nematytų, o juk dar kiek nepaminėtų. Išsisaugojau sąrašą ateičiai.
Charlie and the chocolat factory man visai patiko (nors ilgam atminty ir neišliko), prie labiausiai nepatikusių (iš kol kas matytų) tikrai priskirčiau Alisą ir Public Enemies.
Sweeney Todd tai čia jau vienas mylimiausių mano, dabar galvoju, ar tai tik nebus pirmasis filmas su Deppu (arba dar Karibų piratai gali būti

), kurį mačiau. Dėl paminėtų geriausių (mačiau iš jų
What's eating Gilbert Grape, Chocolat, Karibų piratų tris dalis,
Finding Neverland) pritariu.
O
Edward Scissorhands paprastas ir mielas, labai patikęs.
Mano paskutiniai matyti:
Christmas with the Kranks (2004) - pagal J. Grisham ,,Kalėdų nebus". Knyga nepatiko, tad kažko puikaus iš filmo nesitikėjau, apskritai, kažin ar būčiau greitu metu pažiūrėjusi, jei nebūtų per tv rodę. Esmė tokia, kad Kranksai nusprendžia nešvęsti Kalėdų, o vietoj to išvykti kruizu atostogų. Tačiau kaimynai nepatenkinti tuo. Jei reiktų rinktis knyga ar filmas, rinkčiausi šiuo atveju filmą vien todėl, kad pamatyti filmą užtruktų žymiai trumpesnį laiką nei perskaityti knygą. Filmas vietomis juokingas, vietomis pernelyg perspaustas... Ir perspaustų scenų gal net daugiau nei tiesiog juokingų. Net nežinau kaip vertinti, vidutinis toks, kalėdiniam laikotarpiui visai tinkamas, nieko ypatingo nesitikėkit ir gal visai patiks. (bent ne tokia tragedija kaip pvz Four Christmases)
Compliance (2012) - tikrai žinot Lietuvoje paplitusius sukčius, kurie skambina žmonėms ir sako, kad turit duot pinigų, nes sūnus/anūkas ar dar kas papuolė į bėdą. Šiame filme situacija yra dalinai panaši: į restoraną vadybininkei paskambina policininkas ir pasako, kad kasininkė yra kaltinama vagyste, tad, kol atvyks policija, prašo merginą uždaryti į kokią nors patalpą, kur ją kas nors prižiūrėtų. Tuomet prasideda ir kiti pareigūno prašymai... Kad tai melas, parodoma labai greitai, o dar greičiau ir suvokti tai galima. Tai filmas, kuris prikaustė prie ekrano, bet tuo pačiu ir kėlė pyktį dėl žmonių visiško pasitikėjimo autoritetu, nesusimąstymu, kad galbūt tai yra kažkokia apgaulė, kad kai kurie prašymai yra tiesiog protu nesuvokiami ir apskritai absurdiški. Keli momentai buvo perspausti (kai tiesiog ir galvojau, kad čia jau tikrai būtų supratę, kad kažkas ne taip), bet visumoje tai įdomus filmas.
Ir tiesa, gal kažką patrauks tas faktas, kad filmas paremtas tikrais įvykiais, 2004-aisiais JAV užregistruota virš 70 tokių skambučių, kurie tęsdavosi ne vieną valandą, kol galiausiai suvokdavo, kad yra apgaudinėjami.
Patiko, rekomenduoju.