Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

QUOTE(mjforever @ 2013 11 25, 22:31)
user posted image The Great Beauty 2013

Fellini dvasioje filmas apie civilizaciją cinizmo spąstuose didingų Romos paminklų pašonėje  .....  Vizualiai nuostabus, siužeto linija siurealistinė.

drinks_cheers.gif sita filma ziureti reikia su sasviuniu rankoj,ir dialogus tiesiog konspektuoti

QUOTE(eliss @ 2013 11 29, 18:17)
na jau, labai puiki aktorė, mano viena mėgiamiausių aktorių, ir filmų yra netgi labai gerų.

drinks_cheers.gif ir mano ji megstamiausia aktore

QUOTE(Vajuza @ 2013 11 29, 21:05)

Man noretusi dabar koki gera rimta filma paziureti,neleksta ir su gera mintim smile.gif

su tapacia m.streep paziurekit -one true thing-nenusivilsit
Atsakyti
Patiko filmas su Ray Gosling'u "Drive" 2011m. Kas nematėt pažiūrėkite, vertas dėmesio, garso takelis puikus.
Atsakyti
Peržiūrėjau pusė filmo Before Midnight (2013), nežinau už ką tokios liaupsės. Nebegaliu žiūrėt toliau, nervuoja. Pokalbių šou kažkoks. Ypač žmonos ir vyro kurie jau tiek kartu gyvena. Negi ir namie taip filosofuoja? Beprotnamis kažkoks. Gal baigus žiūrėti atrodys kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Ramunaite @ 2013 11 29, 23:39)
Peržiūrėjau pusė filmo Before Midnight (2013), nežinau už ką tokios liaupsės. Nebegaliu žiūrėt toliau, nervuoja. Pokalbių šou kažkoks. Ypač žmonos ir vyro kurie jau tiek kartu gyvena. Negi ir namie taip filosofuoja? Beprotnamis kažkoks. Gal baigus žiūrėti atrodys kitaip.

Nelabai suprantu, kur tą beprotnamį matot, ypač pirmoj filmo pusėj. Ganėtinai smagi jinai, normaliai žmonės kalbasi. g.gif Antrą pusę tai jau sunkiau buvo žiūrėti, bet dėl visai kitų priežasčių.
Atsakyti
I Am Sam - žiūrėdama jaučiausi pati sau pavydinti, kad iki šiol šito filmo nemačiau biggrin.gif geras, stiprus, jautrus, tuo pačiu ir labai liūdnas, ir šviesus filmas.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 11 30, 01:14)
I Am Sam - žiūrėdama jaučiausi pati sau pavydinti, kad iki šiol šito filmo nemačiau  biggrin.gif geras, stiprus, jautrus, tuo pačiu ir labai liūdnas, ir šviesus filmas.

drinks_cheers.gif. Ir man jis patiko smile.gif as irgi tik pries pora men ji pirma kart pamaciau.
O as ziurejau vakar velai Sorajos M uzmetymas akmenimis , stiprus,patiko rolleyes.gif siandien prabudau uztinusiom akim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 11 30, 01:14)
I Am Sam - žiūrėdama jaučiausi pati sau pavydinti, kad iki šiol šito filmo nemačiau  biggrin.gif geras, stiprus, jautrus, tuo pačiu ir labai liūdnas, ir šviesus filmas.

Man jis irgi labai patiko, net kelis kartus ziurejau. Galvojau, kad gal World War Z bus kazkas panasaus, bet ne is tolo neprilygo.

Vakar paziurejau "Gone baby gone", ir tik likus kokiu 15 minuciu iki pabaigos supratau, kad esu ji macius doh.gif

Mastau ka siam vakarui siustis.. Truputis mistikos, gal kiek siaubo.. Koki gera mistini trileri g.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 11 29, 17:50)
Kodėl neaiški? Parodyta, kaip skirtingai žmonės elgiasi atsitikus nelaimei ir kiek toli pasiryžę nueiti, kad atgautų savo vaiką.

todel, kad kiekvienas filmas - tai kažkieno reakcija į kažką.
Atsakyti
Pažiūrėjau The Hours- iš esmės patiko, nors kai kurios scenos pasirodė nereikalingos ir kvailos.

Fugitive Pieces (2007) - patiko, pražliumbiau visą filmą doh.gif Tokia nuotaika, matyt, buvo, o gal asmeniniai panašūs vaikystės išgyvenimai unsure.gif

Curse of Chucky (2013) - be komentarų biggrin.gif

Kongen av Bastøy (2010) - filmas pagal tikrą istoriją, ne viskas patiko, bet labai užskaitau.

"The Pianist"2002- genocido tema man visada labai skaudi ir jautri. Mielai paskaitysiu ir paties Špilmano biografinę knygą.

"12" (2007)- nustebau, kad dvi su puse valandos prabėgo nepajutus. Patiko! Nors kai kurias scenas norėčiau pašalinti arba pakeisti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 30 lapkričio 2013 - 14:44
Winged Creatures - visai patiko. lėtas toks, mažai veiksmo, su pamąstymais. kelių tarpusavyje nepažįstamų žmonių gyvenimai ir išgyvenimai po atsitiktinio susišaudymo kavinėje.
Atsakyti
laTulipe, apie Johnny Deppą- žiūrėjau žiūrėjau aš į tą keturiasdešimties su trupučiu filmų sąrašą, bet taip nieko gero ir neįžiūrėjau. smile.gif Na man jis praktiškai kiekviename filme gerai vaidino, net jei pats filmas ir nelabai patiko. Todėl labai sunku kažką išskirti, bet pabandysiu.

Pirmiausia- mažiausiai patikę filmai, nepriklausomai nuo jo vaidmenų dydžio:
Freddy's dead: the final nightmare, 1991
Charlie and the chocolate factory, 2005
The imaginarium of Doctor Parnassus, 2009
Pirates of the Caribbean: on stranger tides, 2011
21 Jump street, 2012

Labai patikę filmai, kur jo vaidmenys visai nedideli:
Platoon, 1986
Before night falls, 2000
Ils se marierent et eurent beaucoup d'enfants, 2004

Labiausiai patikę jo filmai ir vaidmenys:
What's eating Gilbert Grape?, 1993
Donnie Brasco, 1997
The man who cried, 2000
Chocolat, 2000
Pirates of the Caribbean, pirmi trys filmai, 2003, 2006, 2007
Finding Neverland, 2004

Kiti jo mažiau patikę filmai, bet geriausi vaidmenys:
Dead man, 1995
Fear and loathing in Las Vegas, 1998
Sleepy hollow, 1999
Blow, 2001
From hell, 2001
The libertine, 2004
Sweeney Todd: the demon barber of Fleet street, 2007
The lone ranger, 2013

Ir dar keli jo filmai, kuriuos labai seniai mačiau ir nelabai prisimenu, ką tada galvojau, bet visgi manau, kad ir juose Deppas puikus, nors būtų gerai pažiūrėti dar kartą:
Cry- baby, 1990
Edward Scissorhands, 1990
Benny and Joon, 1993
Arizona dream, 1993
Ed Wood, 1994
Don Juan de Marco, 1995

Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 11 30, 10:35)

O as ziurejau vakar velai Sorajos M uzmetymas akmenimis , stiprus,patiko  rolleyes.gif  siandien prabudau uztinusiom akim smile.gif

kur žiūrėjote šį filmą? 4u.gif
Atsakyti