Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

QUOTE(Javute @ 2013 12 01, 14:02)
kur žiūrėjote šį filmą?  4u.gif

As daznai ziuriu online,bet si filma radau tik per youtoobe. Daug komentaru buvo apie ji,neva baisus,ziaurus,silpnu nervu geriau neziureti ir pan,bet asmeniskai man jis nebuvo toks tragiskai ziaurus,vienintele ta vieta baisi,kai vykde filmo pabaigoje egzekucija,tai tada ir paverkiau smile.gif siaip esu jautroka ir zliumbike ziurint filma,bet sis sugraudino tik pabaigoje..
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 12 01, 16:36)
As daznai ziuriu online,bet si filma radau tik per youtoobe. Daug komentaru buvo apie ji,neva baisus,ziaurus,silpnu nervu geriau neziureti ir pan,bet asmeniskai man jis nebuvo toks tragiskai ziaurus,vienintele ta vieta baisi,kai vykde filmo pabaigoje egzekucija,tai tada ir paverkiau smile.gif siaip esu jautroka ir zliumbike ziurint filma,bet sis sugraudino tik pabaigoje..

tai kad ta egzekucija beveik pusė filmo. aš priešingai, nebūdama nei per daug jautri, nei žliumbikė, galvojau kad apsivemsiu jau kone po 1/3 filmo, ir taip iki pabaigos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 01 gruodžio 2013 - 16:58
Paziurejau The Hours, patiko, ypac paralele isvesta tarp triju moteru gyvenimo ir tu aktoriu vaidyba. Julianne Moore man isvis tobula, laimei, daug filmu su ja liko ir nematytu. O Nicole kokia neatpazistama biggrin.gif Zinoma, kam patinka daug veiksmo, filmas gali pasirodyti nuobodokas, bet man neprailgo smile.gif
Atsakyti
detales apie filmus galėtumėt geltonint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 12 01, 17:06)
detales apie filmus galėtumėt geltonint  unsure.gif

apie kuriuos čia? jei apie Soraya tai nėra ko geltonint, iš pavadinimo aišku, ką per filmą rodo.
Atsakyti
The Call (2013) - labai patiko, visas filmas labai įtemptas, nėjo atsitraukti. tik pabaiga nepatiko, būtų užtekę normalesnio varianto, kad iškviečia policiją ir baigiasi. dabar pabaiga tokia nelabai tikėtina.
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2013 11 29, 17:00)
Papildyta:
Rekomenduociau ir net labai Memento, o Prestizas irgi nera prastas,puse velnio  mirksiukas.gif

Jungiausi antra kart Memento, ir tikrai ne be reikalo, patiko, visa filma gaudziau scenas kas cia kaip, bet teks ziureti antra kart, nes i gala pradejo trugdyti gryzusi seimyna ir ne iki galo supratau filma verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Eva Emilija @ 2013 11 29, 21:37)
Tikrai nėra ten jokios mistikos, Mystic River - tiesiog upės pavadinimas ir tiek smile.gif

Na tikrai ne is pavadinmo sakau, kad tai mistinis filmas doh.gif
obuoly jo zanras toks idetas: Drama, Trileris, Kriminalinis, Mistinis
IMDb taip pat - Crime | Drama | Mystery
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 02 gruodžio 2013 - 09:24
Savatgalio ispudziai:
Šioje šalyje nėra vietos senukams / No Country for Old Men filmas butu daug labiau patikes, jei pabaigoj buciau izvelgus kazkokia gilesne minti, paaiskinima, o dabar perziurejau pabaiga du kart, bet taip nieko ir neizvelgiau.

Mano vardas - Khanas / My Name Is Khan ai toks siaip sau, esme nebloga, pateikimas su indu filmu motyvais (gerai kad dainuot indisku dainu nepradejo, bet sokt soko siek tiek biggrin.gif) man kaip ir netrugde, nors kai kuriems ziurovams , manau, tai turejo sugadint sy filma.

Gran Torino - fainas filmas, siaip jis turetu daug gam tikt, patikt, vyrui labai patiko.

The Town / Miestas - na reikejo kazka ir su vyru veiksmo paziuret, bet man gal net labiau patiko nei jam, gal del Aflecko cool.gif
Atsakyti
The Man from Earth

labai patiko. Nestandartinė kaip fantastinio žanro mintis ir labai įdomus mokslininkų dialogas.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 11 25, 14:08)
Nenuėjo jis nusisukęs. Pirmąsyk pagalvojo, kad pasigirdo, o antrąsyk - sukluso. Bent taip aš pamenu.

Paskaitykit tą interviu, kur įdėjau nuorodą, jei suprantat angliškai. Ten parašyta, kad netgi buvo nufilmuota ilgesnė versija, kur parodoma, kaip jis patraukia automobilį ir suranda tėvą. Jos atsisakė tam, kad paliktų mažytę abejonę. Bet paklausus scenaristo, kaip jis įsivaizduoja pabaigą, jis pasakė, kad tarp detektyvo ir tėvo yra ryšys, todėl labai maža tikimybė, kad jis jo nerastų. Ir jis pats taip įsivaizduoja pabaigą - kad detektyvas randa tėvą ir jis sėda į kalėjimą kuriam laikui. Paprastai tariant, tokią pabaigą paliko dėl įdomumo, dėl idėjos, kad veikėjai gali būti nenuspėjami, dėl galimybės žiūrovui pasirinkti savo versiją.

O aš kaip tik atsimenu,kad policininkas trumpam sustojo,išgirdęs garsą,vėliau atsisukęs nuėjo.Bet nesiginčysiu,gal kažką pražiopsojau,tuo labiau interviu viską paaiškino. 4u.gif

Pažiūrėjau su Goslingų Lars and the Real Girls nu net labai,labai patiko.Niurus,vietomis kvailokas,kartais geraširdiškai(jei taip galima pasakyti)juokingas.Nuostabus kaimo gyventojai,kurie nuoširdžiai dalyvavo,ir kas kaip galėjo padėjo Lario gyvenime.Na,o Goslingas,nepakartojamas,mano nuomonė,čia pats geriausiai jo vaidmuo.Šį filmą žiūrėsiu dar i dar.Kas nematė,rekomenduoju.
Atsakyti
Kine žiūrėjom The Hunger Games: Catching Fire (2013) - jau geriau būtume nuėję į The Starving Games tai bent nuotaiką pasikėlę būtume, o tai dar viena dalis bus...

Vakar dar Se7en (1995) - nei patiko nei nepatiko, toks grynas kriminalinis trileris, bet suėjo vakarui smile.gif
Atsakyti
pas mane tęsiasi "easy films" žiūrėjimas. vakar labai smagiai sužiūrėjau WOMAN ON TOP, TOPINĖ MOTERIS. Man patiko, nes myliu Penelope Cruz, Pietų Amerikos gyvenimo būdą ir filmus apie maistą, ir aišku tų kraštų muziką, šiuo atveju Brazilišką. Siužetas neįspūdingas, meilės istorija, juokeliai šiaip sau. užskaitau šį filmą dėl peno akims ir ausims smile.gif
Atsakyti