Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, FILMAI, FILMAI

QUOTE(klementyna @ 2013 12 06, 13:59)
ačiū už naudingą nuorodą. yra dar nematytų. tik the bling ring reikėtų iš sąrašo išbraukti  smile.gif

o pats sarasas yra? nesiseka rast smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2013 12 07, 10:57)
o pats sarasas yra? nesiseka rast smile.gif

pačiam filmuke surašytas smile.gif
Atsakyti
Side Effects (2013) - iš pradžių gali pasirodyti lėtokas ir kiek nuobodus, bet iš tikro visai neblogai susuktas filmas, su intriga. Rooney Mara buvo užsifiksavusi tik iš "Mergina su drakono tatuiruote", tai pusę filmo negalėjau patikėti, kad čia ta pati vaidina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 07 gruodžio 2013 - 14:31
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 07, 11:50)
septynių dalių mirksiukas.gif iš tikrųjų įtraukė, nors atomazga buvo pakankamai aiškiai nuspėjama, esant geros nuotaikos žiūrėti nepatarčiau, bet kai niūrumas užpuolė - pats tas smile.gif

ar nėra kažko baisaus, žiaurumo? Nemėgstų tokių.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 12 07, 14:43)
ar nėra kažko baisaus,  žiaurumo? Nemėgstų tokių.

yra
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 12 06, 14:59)
ačiū už naudingą nuorodą. yra dar nematytų. tik the bling ring reikėtų iš sąrašo išbraukti  smile.gif

Tai čia tik vieno žmogaus nuomonė, jam atrodė, kad filmas to vertas. Aš tai dėl The bling ring nesu tikra. Iš pradžių buvau nusivylusi, bet dabar imu galvoti, kad lyg ir visai nieko buvo, dar ilgai po peržiūros prisimindavau.
Nesu tikra ir dėl kito ten pat paminėto filmo- Frances Ha. Niekaip negaliu suprasti, patiko jis man ar ne. smile.gif
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 07, 11:50)
septynių dalių mirksiukas.gif iš tikrųjų įtraukė, nors atomazga buvo pakankamai aiškiai nuspėjama, esant geros nuotaikos žiūrėti nepatarčiau, bet kai niūrumas užpuolė - pats tas smile.gif

Kai kur jį rodė septynių dalių, kai kur šešių (bet ilgesnių). Aš žiūrėjau šešių. Tik man jis nelabai nuspėjamas buvo, na bent jau ne visas. O pati pabaiga šiek tiek sunervino, norėjosi daugiau aiškumo.
Aš žiūrėjau naktį, tai pats tas buvo. Tamsu, tylu, tik kompas ir aš su ausinėm. Labai tinkamos sąlygos įsijausti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katilina: 07 gruodžio 2013 - 15:48
QUOTE(katilina @ 2013 12 07, 15:47)

Aš žiūrėjau naktį, tai pats tas buvo. Tamsu, tylu, tik kompas ir aš su ausinėm. Labai tinkamos sąlygos įsijausti smile.gif

ok kaip suprantu tą filmo efektą, nes pati vakar žiūrėjau taip pat, tik pilnu garsu, be ausinių biggrin.gif
Atsakyti
Гнездо Кочета (2013) - persipina paranormalūs reiškiniai ir gyvenimo žiaurios realybės. patiks toms, kurios tiki ne tik apčiuopiamais dalykais.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 12 05, 21:15)
Top of the lake (2013). Šešių dalių miniserialas apie

jau žiūriu ir aš, labai patinka thumbup.gif ačiū už rekomendaciją 4u.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau ilgai atidėliotą Stoker, ir nežinau, ar nuotaika vakar tinkama buvo, ar kas, bet abejingos nepaliko bigsmile.gif . Labai patinka filmai, kurie būna filmuojami keistais kampais, tad čia operatoriaus darbas mane tiesiog sužavėjo ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2013 12 07, 11:46)
user posted image

Los viajes del viento arba Vėjo kelionės.
ech, koks  filmas, sakyčiau, Kolumbijos kino meistrų šedevras. Nepaprastai gražūs gamtos, nacionalinės kultūros, žmonių veidų vaizdai. Filmas iš esmės turbūt apie tai, ir lyg tarp kito apie tai, kad po žmonos mirties kaimo muzikantas Ignacio Karrillo nusprendė daugiau niekada negroti ir išsiruošė į kelionę gražinti mokytojui akordeoną. Filmas iš serijos "kitoks".

Kur gauti parsisiųsti šį filmą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2013 12 06, 11:17)
Jei patiko vanilinis dangus,turetu ir mr
Nobody patikti.

Paziurejau vakar Jusu rekomenduota Mr. Nobody ,is tiesu labai patiko,graziu scenu yra,garso takelis neblogas, o ir pati filmo mintis idomi,tiesa sakant net antra karta gal vertetu paziureti 4u.gif
O siandien ziurejau Samsara,kuri matyt daugelis matete,rekomenduociau ramiam vakarui wub.gif
Atsakyti